Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 711
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Според мен между Бану и Кузей тепърва ще се развиват някакви отношения и мисля,че с времето това ще е коз в ръцете на Киво спрямо брат му Гюней

# 331
Според мен между Бану и Кузей тепърва ще се развиват някакви отношения и мисля,че с времето това ще е коз в ръцете на Киво спрямо брат му Гюней

Да! Да му пречука кариерата.

# 332
Киво бе брилянтен и сам износи филма.
Филлма е муден ,тягостен и не ми харесва ,че Киво ще отмъщава на семейството  си ,дори да са  СКАПАНЯЦИ .А и героят му  има ГОЛЯМА вина за катастрофата и състоянието на родителите си

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 16:18 от silvia_maria

# 333
Филлма е муден ,тягостен и не ми харесва ,че Киво ще отмъщава на семейство си ,дори да са  СКАПАНЯЦИ

За Киво си права

silvia_maria ,смяташ ли да гледаш този сериал

До 3-4 епизод да ,а после ще видим
Киво е с прекалено мускулесто тяло и това предполага ще гледаме  бокс,боища ,кървища........
Очаквах Киво да се превъплащава занапред  в по-интелигентни герои,а не биячи
Много  харесвам Киво/без да е мой тип/,но  филма ще го гледам ,ако стане по-свеж и оптимистичен.Бааде май ще е единствения приятен образ.....

# 334
А къде ми е поста  newsm78

Киво трябваше да изиграе роля на лошо момче,че бе започнал да става много сладникав-мое мнение

# 335
Филлма е муден ,тягостен и не ми харесва ,че Киво ще отмъщава на семейството  си ,дори да са  СКАПАНЯЦИ .А и героят му  има ГОЛЯМА вина за катастрофата и състоянието на родителите си

За муден, не е муден. Като не разбираш, не може да те увлекат диалозите и затова действието тече по-бавно. Но покриха всички герои, загатнаха главните интриги.
За тягостен - така е.
В резюметата пишеше, че е много привързан към семейството си, сега го дават злобен и отмъстителен.
Но не търси вина в майка си, а ще гони брат си. Може да излязат верни слуховете, че накрая майката умира. И тогава да настъпи мир.

# 336

Киво трябваше да изиграе роля на лошо момче,че бе започнал да става много сладникав-мое мнение

И аз мисля така!

# 337

Тук,според мен ще е първичен и агресивен ,но отново ще е положителения и с добро сърце,обратно на брат си

# 338

Тук,според мен ще е първичен и агресивен ,но отново ще е положителения и с добро сърце,обратно на брат си

Права си  Peace Така някъде из форума презентираха героя му Кузей

# 339

Права си  Peace Така някъде из форума презентираха героя му Кузей

Е, значи да не очакваме злобата и отмъщението да вземат връх при К.. По-скоро другите - брата, майката ще преживеят своя катарзис.

# 340
А аз си мислех че майката ще е свястната в семейството,а то ще излезе бащата и Кузей...абе с една дума ще гледаме,ще разберем...така само си фантазирам и гадая

# 341

Най-после Берен признава,че няма никой в живота й!
Нищо ново,както се и очакваше от дълго време!Будала!

# 342

Най-после Берен признава,че няма никой в живота й!
Нищо ново,както се и очакваше от дълго време!Будала!

Пак добре, че не е с онзи Левент ли, какъв беше... ooooh!

# 343
Въпреки всичко ново,никога няма да забравя това любимо старо!!!

http://www.dailymotion.com/video/xku4xx_yyyyyyyyyyy-yyyy-yyyyyyy-yy_shortfilms

# 344
Не разбирам каква е тая практика да дават сериалите веднъж седмично. И да ги точат по 2 години.
Та за 2 години, интересът към който и да е филм   ще падне. Иска се железен сценарий. Като ЗП.

Общи условия

Активация на акаунт