Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 731
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
След 1-2 серии, ще му докарат нова визия. Ще стане трепач. Ама какъв вятър ще го отвее в оня луксозния хотел. Да не стане някое жиголо. Laughing

Жиголо и турски морал  newsm78

Да не би пък да стане бодигард на Баадето ,както е напред с юмруците
Има такива.Обслужват чужденките.

Така ще да е...Има ги навсякъде,а желанията на хората май са еднакви независимо къде си
Нали баща му каза да си търси работа. Какво може да работи К. Бияч или любовник. Тая сцена с момичето не я дадоха току така. Първата, която му се изпречи и айде. Няма да има някакви задръжки.
ам ко да прави бе мила,загорял е.от затвора излиза
а,ако ще е жиголо да си казва тарифата ,че да ходя да тегля кредит Embarassed Embarassed Embarassed

# 316
След 1-2 серии, ще му докарат нова визия. Ще стане трепач. Ама какъв вятър ще го отвее в оня луксозния хотел. Да не стане някое жиголо. Laughing

Така ще да е...Има ги навсякъде,а желанията на хората май са еднакви независимо къде си
Нали баща му каза да си търси работа. Какво може да работи К. Бияч или любовник. Тая сцена с момичето не я дадоха току така. Първата, която му се изпречи и айде. Няма да има някакви задръжки.
а,ако ще е жиголо да си казва тарифата ,че да ходя да тегля кредит Embarassed Embarassed Embarassed
Ами да вземе пример от брат си. Егати целувките с тая Джемре. От детската градина.

# 317

Ами да вземе пример от брат си. Егати целувките с тая Джемре. От детската градина.
може би на гюнай приятелката не му дава да се целува истински,нз дали знаете,но на гюнай/не му зн името в живота/ гаджето му е зейнеп от сълзи над босфора

# 318
ти остави,ама аз съм сигурна,че ще има и целувка м/у къванч и мухла,дано не я целува истинси #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 319

Уау..............припотих се няколко пъти вече... newsm53 newsm53 newsm53

дтерзийска за теб  newsm51

# 320
# 321
Това,което видях буквално ме порази!
И то не защото е чудо невиждано досега...Не,не,гледали сме достатъчно американски филми за лошите момчета,които в крайна сметка са доста по-добри и качествени от положителните в даден филм!Порази ме факта,че е много близо до нас,до нашата действителност!Ако в един американски филм синът удари бащата - това е най-лошото нещо,което би трябвало детето да стори.Но не се чувства,някак си,не се нараняват толкова чувствата ми като родител.Това,че турските сценаристи ни показаха точно такава сцена ми подейства като студен душ,защото го почувствах с пълна сила!Почувствах и правото на синът да има свободата да се извини и да обясни,и правото на отрудения родител да се гневи на пройдохата в къщи,от когото се очакват само бели и неприятности.Това беше много силна сцена-поне за мен!
За другите моменти-задавам си въпроса-какво точно са правили Гюней и Джемре през тези 4 години докато Кузей е бил в затвора?Дали са прогресирали,напреднали,развили са интелигентността си и са постигнали високите си цели???Дори-дали са стигнали до  женитба?
От това,което видях обаче-сервитьорка и лакей,стигнах до извода,че надали ще се стигне до там,или ако се стигне-няма да е по най-добрия начин!А дори и чувствата им не са толкова силни,след като не са се оженили!Просто са нагаждачи и чакат като хиени отстрани....

Доста дълъг пост-както винаги,но за този филм ще има доста да се разсъждава,моля да ме извините,ако съм прекалила!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 322
Момичета, а дали скоро ще има някакъв превод?
Така само с картинки е многооо трудно  Confused

# 323
usmivkata20 ,страхотен пост   bouquet

# 324
Dün akşam Kuzey ve Güneyi izlerken kardeşimle gurur duydum kimse bence artık kimse onun adını ağzına alıp oyunculuğunu tartışmasın bu noktadan sonra.

Някой може ли да го преведе?
Това си е написал брат му на Киво във facebook-a

# 325
# 326
забравих снощи да ви кажа,че гюней пита кузей ,дали не е казал на някой-нали не си казал на никои ,за катастрофата/че е поел вината/ и кузей каза,че не е ,но той каза на приятеля си.

# 327
Славенке умори човека

# 328
забравих снощи да ви кажа,че гюней пита кузей ,дали не е казал на някой-нали не си казал на никои ,за катастрофата/че е поел вината/ и кузей каза,че не е ,но той каза на приятеля си.

Дааа! В някой момент ще има нужда от този свидетел. До момента не намирам нищо привлекателно в Г. като образ. Каквито бяха предварителните резюмета.  Само дето  е  образован.
Ама за какво ли му е това образование, като си е една мижитурка. Ако му трябват пари, по-достойно е да работи в пекарната на баща си, отколкото да носи и чисти стиковете за голф.
Малко като слугинаж. 

# 329
К. да не би да отмъщава на брат си като му вземе гаджето. Просто не си струва усилията.
Дано да се заплесне по Бану. Доколкото снощи ги дадоха заедно, май историята е приключила.
Като минаваше край къщата въобще не погледна към прозорците.

Общи условия

Активация на акаунт