Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 734
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
След 1-2 серии, ще му докарат нова визия. Ще стане трепач. Ама какъв вятър ще го отвее в оня луксозния хотел. Да не стане някое жиголо. Laughing

# 301
# 302
След 1-2 серии, ще му докарат нова визия. Ще стане трепач. Ама какъв вятър ще го отвее в оня луксозния хотел. Да не стане някое жиголо. Laughing

Жиголо и турски морал  newsm78

Да не би пък да стане бодигард на Баадето ,както е напред с юмруците

# 303
dterziiska ,златна си Hug ...а по надолу Mr. Green

# 304
# 305

Има такива.Обслужват чужденките.

# 306

Аз да чета и пощя Кузеевите космарлаци,съм пропуснала това  Tired

Е ,това се искаше  newsm44 newsm44

# 307

Така ще да е...Има ги навсякъде,а желанията на хората май са еднакви независимо къде си

# 308

Не разбрах Бану и Г. само приятелчета ли са или тя е влюбена в него.

# 309
# 310
здравейте Къванчки

да ви кажа не мен нещо ми липсва още във филма,дали защото е още в на4алото,но мисля,че я няма онази тръпка.дано ,защото е още в началото
иначе Къванч мн добре изигра своята част
и Баадето ме впечатли,направо си е за тази роля,как подскача,голяма глезла и лудетина го раздава
мн също харесах бащата на къванч,той е по-достоен от майката,тя ме разочарова
а ,за мухла нямам думи,можеха др да сложат за тази роля,като не се нагласят всички могат да се впишат.тая даже не ми харесва как игре,не е добра

# 311

Така ще да е...Има ги навсякъде,а желанията на хората май са еднакви независимо къде си
Нали баща му каза да си търси работа. Какво може да работи К. Бияч или любовник. Тая сцена с момичето не я дадоха току така. Първата, която му се изпречи и айде. Няма да има някакви задръжки.

# 312
здравейте Къванчки

да ви кажа не мен нещо ми липсва още във филма,дали защото е още в на4алото,но мисля,че я няма онази тръпка.дано ,защото е още в началото
иначе Къванч мн добре изигра своята част
и Баадето ме впечатли,направо си е за тази роля,как подскача,голяма глезла и лудетина го раздава
мн също харесах бащата на къванч,той е по-достоен от майката,тя ме разочарова
а ,за мухла нямам думи,можеха др да сложат за тази роля,като не се нагласят всички могат да се впишат.тая даже не ми харесва как игре,не е добра

И на мен нещо ми липсва, но мисля, че е заради превода. За пръв път гледам филм само по картинки.

# 313

Не разбрах Бану и Г. само приятелчета ли са или тя е влюбена в него.
не са приятели,просто работи за баща й.но да харесва го

# 314
Не знам кой какви задръжки ще има,ама с тез снимки дет ги слагате  #Crazy мойте ще паднат със сигурност!  Crazy Малееее нямам търпение гаджето да се прибере в петък.... Praynig

Славенка,ми не знам,мила,ама тез мисли нашите не са на добре,да знаеш!  Naughty ще избива на някъде!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт