Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 759
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Хайде -до утре вечер в новия спектакъл!
Благодарности към всички ВИ и за всичко !Лека нощ!

Снимкине се затварят защото са от прикачени файлове Трябва отново да се качат някъде Лека нощ и от мен

# 286

Добро утро!

Страхотна игра на Киво,голям пичага го раздава и визията на бандюга много му отива..
И Мамзел пак дебне като гладна котка пред млекарница...
Ох,и тази среднощна разходка по белезите и мускулите на Кузито  Embarassed,защо не продължиха и по-надолу  Sick Whistling

Джемрето,много ми заприлича на Джамилето от ЗП-злобна,завистлива...и тя си търси май някой паричко за по добър живот Money

Вече ми се върти и сценария из главата,но по-късно ще го систематизирам и ще го споделя с вас
За сега лек ден   bouquet

# 287

Рождество на Пресвета Богородица

Рождество Богородично е един от най-големите празници на Православната църква.

Божият промисъл подготвил постепенно появяването на св. Дева Мария. В дълга редица поколения благородството се издигало непрекъснато, човешката природа ставала по-съвършена, докато най-после благословената двойка – Йоаким и Ана – се явила като благодатна почва, на която могла да поникне такава чудна издънка – пресвета Богородица. На всяко богослужение се прославя пресвета Дева Мария, която се удостоила да бъде майка на нашия Спасител Господ Иисус Христос. Споменават се с благословение и нейните родители Йоаким и Ана като богоотци, като праотци на Бога, явил се в човешка плът за спасението на цялото човечество.

А на празника Рождество Богородично се пее следната песен:

"Рождението ти, Богородице Дево, донесе радост на цялата вселена, защото из тебе изгря Слънцето на правдата – Христос, нашия Бог, Който развърза клетвата, даде благословение и, като унищожи смъртта, дари ни вечен живот."

# 288

Харесвам лошите момчета,но само на картинка Wink

# 289
Любовен размисъл по Бехлюловски

Със тебе ужким за любов говорим.
а вече цяла вечност спорим.
Ти малко моралистка ми изглеждаш.
Пороците ми търсиш, в тях се вглеждаш.
Аз мисля, че не ме разбираш -
без секса любовта умира.
Да. Вярно е.
За любовта говоря,
но се налага с теб да споря.
Ти май буквално ме разбра.
Говорех за любовната игра.
Когато споменах борбата,
си мислех за любов в кревата.
А ти ме взе за Трите хикса
(на тебе май това ти липсва).

Сега разбирам, че за теб е проза
жена в леглото си да сложа,
да и нашепвам думи нежни,
да я топя в любов безбрежна,
да и целувам аз очите,
да се потопя в косите,
да я галя,
да милувам,
устните и да целувам,
с мойте устни да я нарисувам.

Ех, какво ли знаеш ти...
Щом в сърце любов гори
и искри край нас щом има,
прозата добива рима,
в песен мигом се превръща,
с топла нежност ни обгръща.

Щом препълна е душата,
и тепиха и кревата
стават ангелско гнездо -
сливаме се във едно.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 09:44 от Slawena

# 290
Май като недомаслена си пиша сама  Crazy #Crazy newsm78

# 291
Добро утро

Аз чакам да качат преводите

# 292
Добро утро ! Hug Аз съм още под въздействието на филма - непрекъснато ми е на каданс в главата ! Изобщо не знам как ще се издържи до другата сряда ! Crazy
 Slawena ,  Heart Eyes и аз имам някои предположения , ще видим дали имаме сходство в сценариите ! Wink От къде го извади това стихотворение , джанъм ? Винаги успяваш да усмихнеш денят ми !  bouquet
Аз имам да свърша сто неща преди работа , така че ви пожелавам прекрасен ден и бягааааам !

Днес е малка Богородица - да ни пази и закриля Божията майчица ! Praynig

# 293
# 294
Добро утро и честит празник!

# 295
# 296
Добро утро и от мен!   bouquet

Аз имам да гледам още 15 мин.  ooooh! Снощи пак заби и на тубето...карък съм си и това е то!  Crossing Arms После ще кажа впечаления!  Crazy

Ааааа даже още сега имам едно-моят нов синеочко сутиени продава на пазара  hahaha -спуках се да се смея!Но той пък май ще е най-вярната дружка на Киво!  Thinking

# 297
Изгледах гоооо!  newsm44 Малеееее,снощи е било спряло бяш на най-хубавото голо тяло!  #Crazy Като си тръгна с мацката от дискотеката,тъкмо си мислех колко време в затвора не е бил с жена иииии ги дадаха потни и задъхани,като от маратон  #Crazy да знаете,че девойката е била мноооого доволна,след като е първа в списъка след сухия период!  Wink

Да мина на по-сериозното! Джемре или Джемиле,както и да е,ами тя играе ролята си супер,докарва кварталното бедно момиче само с един родител и болни амбиций да се измъкне от "дупката"! И нормално Кузей да е влюбен в нея,а съм сигурна,че и тя в него,но все още е доста прикрито,момичета,като нея обичат лошите момчета,но за да не говорят хората,а и за да има по-светло бъдеще е хванала другият брат!  Sick
Бурга ми е същински Вурал и в този филм! Той е роден за такива роли,много добре се справя с тях!
Киво пък е върхът! Явно с Берен са си преподавали взаймни уроци за изразяване с очи-справи се страхотно,без много да говори! Боля ме заедно с него,когато ги видя да се целуват,когато погледна майка си и пое вината на брат си,когато се молеше пред комисията пък направо ми скъса сърцето-тоя толко ли не можаха да го вземат,чак яд ме хвана!  #Cussing out Филма е в десетте ми най,но разбира се след забраненият плод!  Naughty Ако тук беше Берен....ценям нямаше да има!   bouquet

Хубав ден,момичета,аз отивам малко да се потрудя и след обяд съм при вас!  Hug

# 298
dterziiska,има ли снимка на нощния обход на мускулите и белезите Кузееви

Като си тръгна с мацката от дискотеката,тъкмо си мислех колко време в затвора не е бил с жена иииии ги дадаха потни и задъхани,като от маратон  #Crazy да знаете,че девойката е била мноооого доволна,след като е първа в списъка след сухия период!

Защо и мен тази мисъл ме споходи  Mr. Green

# 299

Общи условия

Активация на акаунт