Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 711
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Аз мисля че с парите, купи на нея тоалет, този който разглеждаха по-рано, той каза на Джамре че ще и отива, а тя че е скъп... а баща си удари, когато той посегна на майката...

Права си , май е така ! Peace

# 361
# 362
 gospojata,снимките от партито съм ги виждала,ама другите от къде са? newsm78
Киво е останал само арматура горкия!
ooooh!

# 363
gospojata,снимките от партито съм ги виждала,ама другите от къде са? newsm78
Киво е останал само арматура горкия!
ooooh!

Всички са от албума Kuzey Güney Backstage / Behind the scenes , макар че някои ми се струват , че са от финалното парти на ЗП ! Peace

# 364
Доколкото прочетох всички сте ентусиазирани за Кузея и Гюнея  Mr. Green Аз не мога да преценя още..., но определено не съм въодушевена  Thinking Повече ми беше приятно да ви прочета - впечатленията и емоциите, които сте споделили  Hug

Ето едно мое любимо видео - за всички почитатели на Бехлюл и Бихтер и ЗП:

bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 365
Най-после някакво признание поне от нея! smile3501 smile3501
Пък с него какво става-никой не знае! newsm78
Ама  за Берен поне това трябва да знае!Как си след филма снощи,dafne_1?[/
b]Аз съм разтърсена от тези техни  филмирани и житейски драми!
Цял ден съм отнесена и имам чувството,че съм се въвлякла във филм съвсем съзнателно!  ooooh!
Не очаквах,че толкова силно ще ме разтресе! [/b]

Усетих още повече липсата на Гранд дамата. Кастингът сравнен с този на Ф. издиша.

# 366
Много се радвам,че Берен е съобщила нещо подобно! Знаете ли,толкова ми хареса снощи епизода,че днес си ги представях как Берен е чакала да гледа и после му е пуснала едно смс-че :"Хареса ми!Страхотен си!..Липсваш ми!"  Laughing Примерно....абе вкарвам си се сама в някви филми и си ги представям в няква скрита връзка как се дебнат зад кулистите да си разменят по някоя и друга целувка и как си пишат смс-и през ноща!  Embarassed

Задължително е имало поздрав. Най-малкото за да върне жеста заради Фатмагюл.

# 367

Днес ми е едно носталгично и този клип го гледам вече няколко пъти ! Благодаря ти , мила ! Hug
Липсва ми филмът ! Искате ли утре да си направим дружен преговор в цветни картинки ? Аз съм на работа преди обед , но като се върна , ще се включа ! Имам нужда да си припомня любими моменти , да почувствам тръпката , да ме свие под лъжичката !

# 368
Не мога да разбера смисъла на тия крошета в затвора. Това вид забавление ли е за затворниците, което те сами си устройват или си се бият сериозно заради скандал, примерно.

# 369
Аз не ги следя от много отдавна Берен и Киво и не знам какъв жест е направил Киво към нея - може ли да ме светнете  Rolling Eyes

# 370
Не мога да разбера смисъла на тия крошета в затвора. Това вид забавление ли е за затворниците, което те сами си устройват или си се бият сериозно заради скандал, примерно.
Ами устройват си такива боеве със залагания !

# 371
Аз не ги следя от много отдавна Берен и Киво и не знам какъв жест е направил Киво към нея - може ли да ме светнете  Rolling Eyes

Има по-запознати. но присъства на началните снимки на Ф., за да я окуражава по време на изнасилването.

# 372

Аха! Нашият е бил боксовата круша.

# 373

Днес ми е едно носталгично и този клип го гледам вече няколко пъти ! Благодаря ти , мила ! Hug
Липсва ми филмът ! Искате ли утре да си направим дружен преговор в цветни картинки ? Аз съм на работа преди обед , но като се върна , ще се включа ! Имам нужда да си припомня любими моменти , да почувствам тръпката , да ме свие под лъжичката !
Аз затова не гледах Ф.  Като видях Беренчето и се отказах. Ще изчакам преводите.

# 374

Аха! Нашият е бил боксовата круша.

Laughing Неееее , по- скоро другият беше , нашият май затова го наръгаха после ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт