Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 710
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГОСПОЖАТА И ВСЯКА МАРИЯ!

# 346

Най-после Берен признава,че няма никой в живота й!
Нищо ново,както се и очакваше от дълго време!Будала!

Пак добре, че не е с онзи Левент ли, какъв беше... ooooh!

Къванч дали е прочел тая новина?

# 347
Като гледах снощи как Къванч се раздаваше на макс, си мисля, че в момента хич не му е до Азра.Последна грижа.
 И поне още половин година след края на филма, няма да е излязъл от роля.
Според мен около тях вече няма да има никакви новини. Каквото се каза, каза!

# 348
Доколкото прочетох всички сте ентусиазирани за Кузея и Гюнея  Mr. Green Аз не мога да преценя още..., но определено не съм въодушевена  Thinking Повече ми беше приятно да ви прочета - впечатленията и емоциите, които сте споделили  Hug

Ето едно мое любимо видео - за всички почитатели на Бехлюл и Бихтер и ЗП:

# 349
К. да не би да отмъщава на брат си като му вземе гаджето. Просто не си струва усилията.
Дано да се заплесне по Бану. Доколкото снощи ги дадоха заедно, май историята е приключила.
Като минаваше край къщата въобще не погледна към прозорците.
и аз мисля така,за к всичко е приключило с мухла още в момента ,когато я видя  да се целува с брат му.и браво,мн достойна постъпка,той се отказва.
той ще отмъщава на брат си ,това е сигурно,но не заради нея,а заради това ,че му отнел възможността за по-добър живот,защото като е бивш  затворник мн врати са затворени за него.
мн е гадно  Cry Cry Cry

# 350
Най-после някакво признание поне от нея! smile3501 smile3501
Пък с него какво става-никой не знае! newsm78
Ама  за Берен поне това трябва да знае!Как си след филма снощи,dafne_1?
Аз съм разтърсена от тези техни  филмирани и житейски драми!
Цял ден съм отнесена и имам чувството,че съм се въвлякла във филм съвсем съзнателно!  ooooh!
Не очаквах,че толкова силно ще ме разтресе!

# 351
като каза Азра и се сетих,нали имало уж истерични сцени на ревност заради интимните сцени с бааде .пък те още не са започнали да се мятат  с къванч.така 4е това е поредната измислица на жълтата преса

# 352
според мен за Берен и Къванч няма значение дали са заети и преди бяха,но пак бяха заедно.

# 353
                 оххх,ето ги и татосите,успокоих се,явно ще ги покажат в следващия епизод,все едно ги е направил специално за бокса

# 354

Не разбирам каква е тая практика да дават сериалите веднъж седмично. И да ги точат по 2 години.
Та за 2 години, интересът към който и да е филм   ще падне. Иска се железен сценарий. Като ЗП.

Вероятно е така, защото снимат всяка серия по 1 седмица и не могат да насмогнат !

# 355
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ох, най-накрая! Мацки, честно ви казвам, няма да издържа да следя 2 теми... #Crazy

В другата тема, сега пускат диалога ...

# 356
Ох, най-накрая! Мацки, честно ви казвам, няма да издържа да следя 2 теми... #Crazy

Зареждай се,че след малко започва фатмагюл!Стегни се де!

# 357
Аз да питам,последно какво се оказа с профила на Киво в туитър,истинки ли е или не?  newsm78
Чрез него снощи започнах да следвам и Бурга и двамата са туитвали нещо за филма!Ама аз нали не разбирам!  Blush

Много се радвам,че Берен е съобщила нещо подобно! Знаете ли,толкова ми хареса снощи епизода,че днес си ги представях как Берен е чакала да гледа и после му е пуснала едно смс-че :"Хареса ми!Страхотен си!..Липсваш ми!"  Laughing Примерно....абе вкарвам си се сама в някви филми и си ги представям в няква скрита връзка как се дебнат зад кулистите да си разменят по някоя и друга целувка и как си пишат смс-и през ноща!  Embarassed

Хахаха побърках се,момичетааа! Отивам да зареждам канал Д пак заради Фатмата и се надявам тая вечер да не ме изостави нета! Стискайте ми палци,моля ви! И приятно гледане на всички,който ще са пред мониторите!  Hug

# 358
Добра вечер , дами !  bouquet
Все добри новини - филмът ни е отвял всички останали , Берен отново е свободна  Wink и на момчето татусите са си на место ! Hug
shaane ,  Heart Eyes благодаря , мила ! И на малка Богородица празнува Мария ! Peace
Усмивчице , чуден пост!  Тази сцена също много ме впечатли - да вдигнеш ръка на родител и то в страна , където възрастните хора са на особена почит , наистина е смело да се покаже ! Peace
Аз първоначално не разбрах защо така се нахвърли върху него баща му , после стана ясно , че той е откраднал парите , за да си купи костюма !
На мен пък не ми се видя муден филма - напротив ! Стори ми се , че нахвърляха твърде много сюжетни линии за един епизод - факт , че имаме доста предположения за развитието му ! Peace
Аз мисля ,че беше много важно за развитието на Киво като актьор да промени коренно амплоато си !След успешеният Секиз , тук просто ще затвърди качествата и таланта си , напук на всички "критици "! Peace
Терзийска ,  Heart Eyes не знам ккави снимки ще трябва да пуснеш по- късно , джанъм ! Wink Тези с белезите по обяд , а след 22 часа - какви ли ще са ! Embarassed

# 359
  • ... да усещаш мириса на море ...
Аз мисля че с парите, купи на нея тоалет, този който разглеждаха по-рано, той каза на Джамре че ще и отива, а тя че е скъп... а баща си удари, когато той посегна на майката...

Общи условия

Активация на акаунт