Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 747
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Вече не мога да гледам.Лека нощ!До утре!

Не знам на това как му се вика ! Тъкмо същата снимка поствам и те виждам , че си я сложила ! Crazy
Определено ми спира часовника само като го гледам !

# 721
Госпожа, поздрав за статията!   bouquet

# 722
Успях да разчета слоугана на фирмата-"Time is my time"-"Времето е мое време" Grinning

# 723
Успях да разчета слоугана на фирмата-"Time is my time"-"Времето е мое време" Grinning

Според мен е This is my time ! - Това е моето време ! Мисля ,че тъй като е негов бранч , точно това е посланието - това е неговото време в буквален и преносен смисъл ! Peace
Терзийска  Heart Eyesназад беше сложила увеличена снимка , ще я потърся ! Peace

# 724
Според мен е This is my time ! - Това е моето време ! Мисля ,че тъй като е негов бранч , точно това е посланието - това е неговото време в буквален и преносен смисъл ! Peace
Терзийска  Heart Eyesназад беше сложила увеличена снимка , ще я потърся ! Peace

И аз така го виждам

# 725
http://www.iimmgg.com/image/3fcdd0d1155cadba13280b2beace0c4b

Ето я !

Много ти благодаря ! Имаме и две награди ! Party
Пропуснала съм празникът на дъщеричката ти - да ви е жива и здрава , много да ви радва ! А на нея и желая слънчево и безгрижно детство !  bouquet

# 726
Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища ! Hug

# 727
http://www.iimmgg.com/image/3fcdd0d1155cadba13280b2beace0c4b

Ето я !

Много ти благодаря ! Имаме и две награди ! Party
Пропуснала съм празникът на дъщеричката ти - да ви е жива и здрава , много да ви радва ! А на нея и желая слънчево и безгрижно детство !  bouquet

Много ти благодаря!!  Hug  bouquet
Това ти е за поздрав от мен

Сега ще видя и с какво мога да те почерпя  Wink

# 728
Славенкааааа,гледах на Киво лявата ръка-показалеца и безименният са равниииии!  #Crazy  newsm44 newsm44

# 729
shaane миличка ти направо ме разби  Hug Hug Hug
Страшна си! Как ги излови, само не мога да разбера мислите, че това е същото камъче ли?

denimira, май само ние си се надяваме и си твърдим, че са си заедно  Laughing ама дано пък да се окажем прави.

Аз преди гледах един друг сериал по БТВ "Дявол с ангелско сърце" и през цялото време си бях твърдо убедена, че Габи Еспино и Жан Карлос Канела си имат връзка.
Чела съм в нета, но навсякъде отричаха и вчера в сайта на БТВ попадам на новината, че сега двамата ще имат бебче  Laughing

Така, чеее.... може пък и с Киво и Берен да стане така  Sunglasses

# 730
Славенкааааа,гледах на Киво лявата ръка-показалеца и безименният са равниииии!  #Crazy  newsm44 newsm44

Това какво значи? newsm78

Госпожа, понеже не остана от тортата, надявам се това да ти хареса

Да ти е сладко!  Hug

# 731
Ехехеее,Роминка,много калорий виждам нещо.Тя Госпожата някви диети май пазеше,дано се съгласи да сподели с нас от тези "вкусотий",че да не й дойдат в повече!  Hug

А за пръстите-върнисе няколко страници по назад,мисля 45-46 и търси пост на Славенка от тази сутрин.Беше пуснала оедин сайт за какво означава дълината на пръстите при мъжете!  Hug

Малееее,я чакай и аз да погледна хубаво дали не го беше пуснала Терзийска и да съм ги омотала,че съм много разпиляна тез дни!  newsm78 Ама мисля,че Славена беше. Сега ще погледна!  Peace

# 732
Славена е била. На 42 страница,пост 628  Peace

Ей още поФня добре!  Joy

# 733
Славена е била. На 42 страница,пост 628  Peace

Ей още поФня добре!  Joy
  Laughing

Денимирче, това са посни неща, бе джанъм, споко

Обаче внимавайте с огледалата, ей! Не се знае какво ви гледа оттам  Rolling Eyes

# 734
Много снимки, много нещо  Laughing
Пак няма да спя спокойно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт