Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 686
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Айлин наистина е по-женствена сега Flutter

Да! И всички очаквахме среща със Сонер, а какво и' се случи ! Sad

В следващия епизод, Сонер ще и помогне по-бързо да оздравее Crazy

Той нали пътува.... bowuu bowuu bowuu

И на мен така ми се видя, значи направо в болницата ще пристихне Wink

# 241
Какво ли стана със Сюлюман newsm78 ...оня плужек Мурат... #2gunfire...наел някакви си мутри да го плашат.... #Cussing out.

Е аз пък това съм изпуснала, значи са го дали !

# 242
Сонер в самолет ли беше, много за малко му видях очичките newsm78

Това съм го пропуснала. Прекалено хубава беше Айлин, за да не й се случи нещо! Някак си нереална, тя летеше! Беше влюбено щастлива със своите морски звезди!

smile3521 smile3521 smile3521

И Мурат я свали на земята и и изцапа звездите Cry

# 243

Да ! Много свеж и подмладен, без грам зализване ! Joy Joy Joy

Само с мустачкиииии.... Joy Joy Joy Знаеш ли Майдрийм, той Сонер е любимец и на Редеми Heart Eyes....и тя го гледа  Rolling Eyes bowuu

# 244
Аз явно доста съм изпуснала от тази серия. Ще наваксвам, че да мога да съм в час за какво говорите.  Embarassed

# 245
Колко ли серии ще е този сезон newsm78 newsm78 newsm78

# 246
По-точен актьор за ролята на Сюлейман няма! Този човек, когато го видях за първи път във филма ми беше леко антипатичен. Впоследствие ми стана любимец. Лоялност е най-слабият синоним на думата, която бих искала да кажа за него -  към Сонер. Нито в повече, нито в по-малко като присъствие в сериала.

# 247
Е, наистина трябва да се върне и Нериман, заради комизма и' и групата ще е пълна !

# 248
Аз явно доста съм изпуснала от тази серия. Ще наваксвам, че да мога да съм в час за какво говорите.  Embarassed

Кажи ,миличка какво не си видяла и ще ти кажем bowuu...а пък ти пак си изгледай серийсата.... Peace

# 249
Какво ли стана със Сюлюман newsm78 ...оня плужек Мурат... #2gunfire...наел някакви си мутри да го плашат.... #Cussing out.
Сюлейман е железен, но Мурат направо се изгаври с него Confused

# 250
По-точен актьор за ролята на Сюлейман няма! Този човек, когато го видях за първи път във филма ми беше леко антипатичен. Впоследствие ми стана любимец. Лоялност е най-слабият синоним на думата, която бих искала да кажа за него -  към Сонер. Нито в повече, нито в по-малко като присъствие в сериала.

Бих прибавила и истински приятел, виж Мурат как изревнува при раздялата ! Може да ни покажат и историята на това приятелство !

# 251
Е, наистина трябва да се върне и Нериман, заради комизма и' и групата ще е пълна !

Тяяяяяя.....страхотна прическа извади #Crazy....все едно има купа сено на главата си..... hahaha hahaha hahaha

# 252

Само с мустачкиииии.... Joy Joy Joy Знаеш ли Майдрийм, той Сонер е любимец и на Редеми Heart Eyes....и тя го гледа  Rolling Eyes bowuu

Как само с мустачки?

# 253

Как само с мустачки?

Ами ....исках да кажа ,не толкова зализан.... :bowuu[/color][/b][/i]:

# 254

Е видя се и нейната физиономия за малко Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт