Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 464
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Ох, Светле! С удоволствие ще коментирам повече в неделя! Утре ще пътувам рано! Токущо изгледах два фрагмана във ви-бокса. Ще ни скъсат сърцата, само това ще кажа. Вторият фрагман ме хвана за гърлото на секундата. Али е друг. Радвам се, че не съм се подвела. Не мога да гадая занапред как ще се промени, може Каролин пак да се завърне, отново нещо да му повлияе. Знаете как понякога хората повтарят едни и същи грешки в този живот. Но...в момента очите на Али са други. Има и топлота, кротки са. И в сряда писах - не виждам дяволчетата да се гонят. В погледа на Мете прочетох жал. Макар и за секунди. Мисля, че имаше и сълзи. Спирам. Вече съм убедена, че ни предстои нещо много силно занапред. Хубави почивни дни!  Hug Hug Hug

# 571
Мисля  Thinking,че този път Сонер ще избере Айлин.... Peace Peace Peace

А на Месудето какво и' се пише, пак се намеси груби и безпардонно, с всичката завист и злоба, които е насъбрала за тези 2 години ! box box box

Ами тя от кога чакаше този момент....да си излее отровата....като майка си... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 572
  • София
Лека нощ  Hug Hug Hug
Утре ще преведа резюмето,не че пише нещо съществено в него,че съм много изморена вече.
Преди малко попаднах на  новина,че Али щял да си вземе Мустафа,който бил дете на Каролин,но Джемиле е много притеснена за бебето  Thinking

# 573
Ох, Светле! С удоволствие ще коментирам повече в неделя! Утре ще пътувам рано! Токущо изгледах два фрагмана във ви-бокса. Ще ни скъсат сърцата, само това ще кажа. Вторият фрагман ме хвана за гърлото на секундата. Али е друг. Радвам се, че не съм се подвела. Не мога да гадая занапред как ще се промени, може Каролин пак да се завърне, отново нещо да му повлияе. Знаете как понякога хората повтарят едни и същи грешки в този живот. Но...в момента очите на Али са други. Има и топлота, кротки са. И в сряда писах - не виждам дяволчетата да се гонят. В погледа на Мете прочетох жал. Макар и за секунди. Мисля, че имаше и сълзи. Спирам. Вече съм убедена, че ни предстои нещо много силно занапред. Хубави почивни дни!  Hug Hug Hug

Мерси ,скъпа ....отивай да почиваш....и утре ЛЕК ПЪТ  Peace Peace Peace
Ще се "видим" в неделя....Приятен уикенд!!! Hug Heart Eyes Hug

# 574
Как ли ще се развият нещата осоло Айлин.....сигурно всички ще се съберат в болницата  newsm78...Али дали ще отиде... newsm78

Зависи дали са им казали за ситуацията с Айлин........ Серията завърши със срещата на Али и Джемиле, може още същия ден да са и другите две срещи и едва тогава да разберат за Айлин  newsm78 newsm78 newsm78 Според мен ще завъртят още повече събитията, я Али ще дава кръв за да я спаси, я нещо друго.... такива са ми очакванията, нали знаеш - дишане на пресекулки ! Naughty

# 575
Лека нощ  Hug Hug Hug
Утре ще преведа резюмето,не че пише нещо съществено в него,че съм много изморена вече.
Преди малко попаднах на  новина,че Али щял да си вземе Мустафа,който бил дете на Каролин,но Джемиле е много притеснена за бебето  Thinking

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 Ех боже.............почва се ......... ooooh! ooooh! ooooh!

Слънчице Hug Heart Eyes.....добре ,мила ...отивай да почиваш ...до утре ....ние не бързаме чак толкоз Joy Joy Joy

# 576
Ето ,Арфи.....прочете ли новината на Слънчо.........пак се започва.......... Weary smile3511

# 577
Арфиииии.... видя ли как всички ги изпращам да почиват  Crossing Arms,но теб не те пускам още....... Naughty Joy Joy Joy Joy...да не зачезнеш... Joy Joy Joy

# 578
# 579
Да, няма начин ! Мисля си обаче за Карото....... до каква степен ще използват ораза и', много негативи му натрупаха........ дали няма някакъв съдебен спор да се получи за Мустафа, че и международен даже......... всичко очаквам !

# 580

Ей това момиче харесах за Мете Laughing Peace....Русата ,която пя на пианото хич не ми хареса.... Naughty

# 581
# 582
Лека нощ  Hug Hug Hug

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 Ех боже.............почва се ......... ooooh! ooooh! ooooh!

Слънчице Hug Heart Eyes.....добре ,мила ...отивай да почиваш ...до утре ....ние не бързаме чак толкоз Joy Joy Joy

То Слънцето си ни е златно, това е ! Hug

Няма да изчезна, още ми се разсъждава !!! Hug

# 583
Да, няма начин ! Мисля си обаче за Карото....... до каква степен ще използват ораза и', много негативи му натрупаха........ дали няма някакъв съдебен спор да се получи за Мустафа, че и международен даже......... всичко очаквам !

Нищо чудно Thinking.....няма начин да не се появи пак и да омагьосва Али....Друг е въпроса как той ще реагира този път newsm78....Дано не е мека Мара като Галип... Praynig

# 584

Ей това момиче харесах за Мете Laughing Peace....Русата ,която пя на пианото хич не ми хареса.... Naughty

И аз така ! При хората на изкуството обаче......... жертвите са във всички сфери !

Общи условия

Активация на акаунт