Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 551
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Да, няма начин ! Мисля си обаче за Карото....... до каква степен ще използват ораза и', много негативи му натрупаха........ дали няма някакъв съдебен спор да се получи за Мустафа, че и международен даже......... всичко очаквам !

Нищо чудно Thinking.....няма начин да не се появи пак и да омагьосва Али....Друг е въпроса как той ще реагира този път newsm78.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Дано не е мека Мара като Галип... Praynig

Joy Joy Joy Joy Joy Чу ли, че преместват Сон бахар май от 18ч., или не съм разбрала !  newsm78

# 586
Отивам да си налея нещо разхладително ....припи ми се лимонде...Ето и за теб...черпя... Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 587
Да, няма начин ! Мисля си обаче за Карото....... до каква степен ще използват ораза и', много негативи му натрупаха........ дали няма някакъв съдебен спор да се получи за Мустафа, че и международен даже......... всичко очаквам !

Нищо чудно Thinking.....няма начин да не се появи пак и да омагьосва Али....Друг е въпроса как той ще реагира този път newsm78.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Дано не е мека Мара като Галип... Praynig

Joy Joy Joy Joy Joy Чу ли, че преместват Сон бахар май от 18ч., или не съм разбрала !  newsm78

Не съм разбрала.......Тия тъпаци от Нова не престанаха със своите простотии и тъпотиии....... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 588
Тенкс, мила! А за Али се надявам да си засили защитните реакции спрямо Карото и да изкара мисловната дейност на преден план, а не да върви все по течнието ! Praynig Praynig Praynig

# 589
Отивам да си налея нещо разхладително ....припи ми се лимонде...Ето и за теб...черпя... Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Да подложим лекинко  Joy Joy Joy

# 590

hahaha hahaha hahaha Да подложим лекинко  Joy Joy Joy

Мерсиииииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 591
Све, ами ако се появи онзи черният и каже " Бебето е мое! " Забравих му името ! newsm78

# 592
Све, ами ако се появи онзи черният и каже " Бебето е мое! " Забравих му името ! newsm78

Кой ,бе мила ...аааааааа ....Екбер..........ооооооооо...дай боже,дай боже... Praynig Praynig Praynig
Или пък стане нещо с Мустафа и трябва кръв ...Али дава ,но не става и тогава разбират ,че детето не е на Али .....но си го гледат с Джемиле Peace......... bowuu bowuu bowuu
Малее,Арфииииииии......тотално избръмчахме..... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Яко ни работят фантазиите......... ooooh! ooooh! ooooh!

# 593
Е недей така, как ще им вземе детето, те вече са го приели, особено Хасефе, а и Джемиле се опита плахичко да му се порадва там на стълбите и го целуна, но да не я видят !

# 594
Е недей така, как ще им вземе детето, те вече са го приели, особено Хасефе, а и Джемиле се опита плахичко да му се порадва там на стълбите и го целуна, но да не я видят !

smile3521 smile3521

# 595
И Берин според мен ще издаде багажа, ако скоро Ахмед не се появи ! Тя не е на себе си !

# 596
И тя дилеми ще има да решава - детенцето е от Хакан, нито ще може да си го вземе, нито да го изостави, защото за Хакан тя няма да има скрупули, според мен, но как се изоставя детенце?

# 597
И Берин според мен ще издаде багажа, ако скоро Ахмед не се появи ! Тя не е на себе си !

Даааааа...много е нещастна ,милата.....Мисля ,че Хакан ще проумее ,че и двамата не са щастливи и ще се разделят...а като се появи и Ахмет....В резюмето май се споменаваше Хакан и Берин,или бащата на Хакан....голям звяр ...може и той да ги раздели.... Thinking Thinking Thinking

# 598
И тя дилеми ще има да решава - детенцето е от Хакан, нито ще може да си го вземе, нито да го изостави, защото за Хакан тя няма да има скрупули, според мен, но как се изоставя детенце?

Дааа...вярно....Неее.... не вярвам ,да изостави детето,а и ако бащата на Хакан ги раздели ,предполагам ,че няма да искат детето....но знае ли човек..... Thinking

# 599
Всъщност ще навреди само на сина си !

Общи условия

Активация на акаунт