Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 458
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
 Ами....ей този малък хубавецццц... Laughing       ....май нещо ще подарява на момиченцето....рози ли ,сърце ли....в резюмето го споменават...и споделя май с Джемиле...голям сладур..... Laughing bowuu Peace

# 601
И тя дилеми ще има да решава - детенцето е от Хакан, нито ще може да си го вземе, нито да го изостави, защото за Хакан тя няма да има скрупули, според мен, но как се изоставя детенце?

Дааа...вярно....Неее.... не вярвам ,да изостави детето,а и ако бащата на Хакан ги раздели ,предполагам ,че няма да искат детето....но знае ли човек..... Thinking

Ама то на такива хора, с власт, главите им не увират, мислят си, че всичко им е позволено, а то си има прагове, граници...........

# 602
Ами....ей този малък хубавецццц... Laughing       ....май нещо ще подарява на момиченцето....рози ли ,сърце ли....в резюмето го споменават...и споделя май с Джемиле...голям сладур..... Laughing bowuu Peace

Невероятно чаровно дете, а наказанието на един крак ме застреля, колко интересен начин да се върнем в детството си ни предлага този филм !

# 603
Всъщност ще навреди само на сина си !

Да ,но аз мисля ,че Хакан сам си навреди много повече  smile3521....Той така и не проумя ,че Берин обича и ще обича Ахмет....защо и постави това условие newsm78.....на какво се надяваше newsm78...че Берин ще го обикне..... newsm78 newsm78.......вместо един нещастен,станаха двама ,а и детето...каква вина има то....нежелано ...поне от Берин.....дете на нещастието,бих го нарекла..... Cry Cry Cry

# 604

Невероятно чаровно дете, а наказанието на един крак ме застреля, колко интересен начин да се върнем в детството си ни предлага този филм !

Имаше подобни наказания ...НО ....в училище....неее...поне аз нямам спомен....или пък ....спомням си ,но с вдигнати ръце ...само това...... Joy...но в къщи...... Joy Joy

# 605
Ето, Светлинке в ноща, това ти предлагам за успокоение на мислите , че този път откарахме след 2 часа !!! Joy Joy Joy Лека нощ, мила  и приятни сънища !!! О и подписа си си оправила !  smile3501 smile3501 smile3501

# 606
                         Лека нощ ,скъпа!!! Hug Heart Eyes Hug

До утре !!! wavey

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 607
Добро утро , сладурчета Hug Hug Hug

Много ви се радвам,   love001  love001  love001 само че изпуснала съм снощи купона Cry Cry Cry

# 608
Арфиииии....привет ,скъпа Heart Eyes Hug.Най после да се засечем.....Ами аз снощи си го направих...подписа ,де....но виждам ,че една част го няма ,както и някои снимки.... Thinking
Ти как си ? newsm78
Дали наистина Мустафа е син на оная кучка Карото newsm78 newsm78 newsm78
Направо ме обхваща ужасссссссс... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ужас наистина, само да не излезе , че бащата е Екбер Sick Sick Sick

# 609
Мисля  Thinking,че този път Сонер ще избере Айлин.... Peace Peace Peace

Ох, дано го направи вече, много искам Praynig Praynig Praynig

# 610

А на Месудето какво и' се пише, пак се намеси груби и безпардонно, с всичката завист и злоба, които е насъбрала за тези 2 години ! box box box

Той Сонер, ще и излекува злабата Joy Joy Joy Пак ще гледа като "теле в железница" Joy Joy

# 611
Ох, Светле! С удоволствие ще коментирам повече в неделя! Утре ще пътувам рано! Токущо изгледах два фрагмана във ви-бокса. Ще ни скъсат сърцата, само това ще кажа. Вторият фрагман ме хвана за гърлото на секундата. Али е друг. Радвам се, че не съм се подвела. Не мога да гадая занапред как ще се промени, може Каролин пак да се завърне, отново нещо да му повлияе. Знаете как понякога хората повтарят едни и същи грешки в този живот. Но...в момента очите на Али са други. Има и топлота, кротки са. И в сряда писах - не виждам дяволчетата да се гонят. В погледа на Мете прочетох жал. Макар и за секунди. Мисля, че имаше и сълзи. Спирам. Вече съм убедена, че ни предстои нещо много силно занапред. Хубави почивни дни!  Hug Hug Hug

smile3501  newsm51  Хубав уикенд и на теб , мила Hug

# 612

А на Месудето какво и' се пише, пак се намеси груби и безпардонно, с всичката завист и злоба, които е насъбрала за тези 2 години ! box box box

Ами тя от кога чакаше този момент....да си излее отровата....като майка си... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вярно и майка и дъщеря са много отровни, то по фасадите им личи злобата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 613
Лека нощ  Hug Hug Hug
Утре ще преведа резюмето,не че пише нещо съществено в него,че съм много изморена вече.
Преди малко попаднах на  новина,че Али щял да си вземе Мустафа,който бил дете на Каролин,но Джемиле е много притеснена за бебето  Thinking

Старата песен на нов глас, Cry Cry Cry

Благодаря ти Слънчо  bouquet

# 614
И Берин според мен ще издаде багажа, ако скоро Ахмед не се появи ! Тя не е на себе си !

Много страда милата за него Cry Какво ли ще преживеят и те................ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт