Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 410
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Толкова ми е жал за Берин! За нея тепърва предстоят безисходиците.......... Weary

Каква ли ще е първата им среща с Ахмет Cry Cry Cry

Явно, трудна ! А дали ще продължи да проявява досегашната зрялост и отговорност?  newsm78 Видя ми се много лабилна и отчаяна !  Thinking
Като луда направо, все едно е някъде другаде, витае в облаците Cry

# 706
Представяш ли си, за каква любов става въпрос, щом две години се насилва да ляга с мъж, когото не понася, че и дете му ражда, свиква ли се с такава ситуация и как ? newsm78

# 707
Дори не мога да си го представя, ужас Sad

# 708

А това ще е другият труден момент за преглъщане ! Кой на кого ще прости пръв ! Майката ли ще бъде опростена или тя ще прости ? Много трудно дори за размисляне ! Weary Weary Weary

# 709

А това ще е другият труден момент за преглъщане ! Кой на кого ще прости пръв ! Майката ли ще бъде опростена или тя ще прости ? Много трудно дори за размисляне ! Weary Weary Weary

И в новия епизод драмата ще е много голяма Cry

# 710
А новият филм на Инджи, май е доста веселяшки ! Laughing Laughing Laughing

# 711
# 712

Нямам представа Арфи, гледах само трейлъра на епизод 1 Wink

# 713
# 714
Emir Berke Zincidi

# 715

И аз съм гледала само трейлъри ! Нямам време за повече, а и езикът си е сериозен проблем !

# 716
Слагам тази снимка последно и тръгвам на път, но довечера съм на линия !!! Grinning Grinning Grinning

# 717

И аз съм гледала само трейлъри ! Нямам време за повече, а и езикът си е сериозен проблем !

Точно, ако знаех езика сигурно нямаше да имам изпуснат сериал, сега особено какви сериали започнаха по канал д Wink

# 718
Слагам тази снимка последно и тръгвам на път, но довечера съм на линия !!! Grinning Grinning Grinning

До довечера Арфи Hug

# 719

Общи условия

Активация на акаунт