Отговори
# 675
  • Варна
Пипи, стискам и аз палци на бебче Захари!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Дано всичко се оправи бързо, да си го гушкаш скоро и всичко, през което преминаваш сега е само лош спомен.  Hug

# 676
Благодаря Ви и Ви обичам! Heart Eyes
Бебе Захари се стабилизира, лошото е, че най-вероятно има хемофилия Sad
засега е само това от мен-мн накратко, отново огромно благодаря и като имам повече време, ще пиша   bouquet

# 677
Пипи много се радвам за вас Grinning,кураж мила Hug
при нас вече е весело-от ляво един иска да играе,отдясно втория реве за нещо а малчо се буди вече за папкане Misc Baby Bottle
Чао и лек ден Grinning

# 678
Привет мамчета!
Няма ли да се местим в родени вече?
Ние сме  горе долу , Емо има сополи мислех че е от зъба който му избива , но и тя почна нещо да киха , дави се хърка и нослето .Моят мъж ме ядосва щото вика че съм я разболяла като я изкарвам навън , той какво иска в това хубавото време да си стоим вкъщи. Иначе вчера ходихме на Джъмбо  купихме на Емо някои нови играчки и дрехи има си и той вече бебешка количка за бутане  Mr. Green
Пипи кураж и от нас!  Hug

# 679
Пипи много се радвам че бебчо е добре вече, а на теб кураж мила  Hug

# 680
Пипи,кураж мила,стискам палци  Praynig

# 681
Ей, мамчета! Само аз ли останах неродила още?
Много съм се изнервила, пък и физически си тежи..ами ако стане 5 кила докато се натутка? (и без това ще го кръщаваме Максим) Laughing.
Пипи, кураж, спокойствие, добре че са се стабилизирали нещата, дано все надобре да вървят от тук нататък!!!

# 682
  • София
Ей, мамчета! Само аз ли останах неродила още?
Много съм се изнервила, пък и физически си тежи..ами ако стане 5 кила докато се натутка? (и без това ще го кръщаваме Максим) Laughing.
Пипи, кураж, спокойствие, добре че са се стабилизирали нещата, дано все надобре да вървят от тук нататък!!!

Не се терзай за размера на бебчо, и аз така си мислех че ще родя бебе 4500, зашото Рада я измериха в осмия месец 3100, а детенце се роди супер елегантно едва 3300, та споко мила, тя природата си знае работата.....не се изнервяй а се наслаждавай на последните си дни от бременността, аз сега мечтая за тях......за спокойствието, за времето с което разполагах.....абе кефи се с една дума и се разхождай навсякъде и по много!!! Усмивки......

# 683
  • София
Здравейте момичета !  Simple Smile

За тези, които още не са разбрали, влизам да се похваля, че си имаме трета дъщеричка Яна, която се роди на 27-ми септември със завидните мерки 4 300 и 54 см. Естествено не е толкова голяма колкото звучи и е много крехкичка и нежничка  Heart Eyes От вчера вече сме си вкъщи, което ни радва най-много Simple Smile Благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания  Hug

Успех на всички, които още са в очакване !  Hug

# 684
Здравейте момичета Simple Smile
Аз не съм писала от много време, но ви чета редовно. Ние с малкото ми ангелче Ивайло сме добре. Много ми е добро бебчето, но тези гадни колики ни побъркват. Давам му Колиф, а днес му купих възглавничката с черешови костилки.
За хълцането - от време на време и ние хълцаме, но аз го оставям да си отмине без да правя нищо.
За уригването - не го прави, но педиатърката каза, че не гълта въздух и за това не се уригва, в което няма нищо притеснително.
ЛЕА този парк за който споменаваш не е ли в Редута? Аз всеки ден и до обяд и след обяд съм в парка на Слатина (зад слатинския ресторант).
Пипи стискам палци бебе Захари много скоро да си е при теб и да се гушкате  Hug
Пепита77 пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Hug
Честито и на всички обебили се мами  Hug

# 685
Добро утро,мамчета и бебчета,честито на Ninche и Bubulina да са ви живи и здрави мъничетата Hug Hug Hug
mama vinetu-не се терзай за 5-те кила,тъкмо отгладано ще го родиш-ние 3килограмовите  два месеца трябва да ги храним за тия кг Winkи леко раждане,то после олеква на корема,ама натежава на ръчичките Wink

# 686
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте, мамчета!
И аз не съм писала от много отдавна, но покрай бебчето не ми остава много време. Ние сме добре - кърмим се, акаме много и спим всеки ден по-малко  Laughing Моето вързопче се казва Ралица и се роди по нормален път на 21 септември в 9.30 сутринта. Раждането беше много бързо - в 2,30 ми почнаха контракциите директно на 4 минути, в 5ч бях в болницата с 3см и контракции на 3 минути. В 6,30 ми сложиха епидурална и ми стана супер хубаво и в 9,30 се роди бебчето. Имам гадна епизиотомия, която се обажда още, както и доста вътрешни шевове, но иначе всичко е наред. бебчето се роди 3600гр, 51см и цяла сутрин я показваха докторите, че била най-едрото бебе за деня  Joy
Много целувки на всички, скоро пак ще пиша, че малчо се събуди за папка  Hug

# 687
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мамчета здравейте!От доста време нещо не мога да пиша в темата незнайно защо  newsm78Честити бебчета !Ние сме добре,като изключим шашкането около тая пъпна херния.В петък ходихме на преглед на трансфонтанелата.Всичко е ОК.Във вторник сме на очен.Стискайте ни палци,че ни е важно.

# 688
Иве, стискам палци за теб и малката Вики Simple Smile Очакваме дибри новини Simple Smile

# 689
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
РЕНКА благодаря ти.Ние днес ходихме до АГ-то да се видим с нашата докторка и тя ни заведе горе при неонатолозите да ни видят.Костатацията на микропедиатъра беше пъпна херния.Препоръчаха ни да се обърнем към хирург от Детска хирургия,та да видим до къде ще докараме нещата.

Общи условия

Активация на акаунт