"Лятото е към своя край, с Юнчето животът е рай" - тема 5

• 24 869
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Ето ме и мен.Нямате изчитане.Е,за 2 дни ви наваксах.Чин,мерси за темата.Добре дошли на новите попълнения. Simple Smile
Добре сме,преместихме се.Егати патардията. #Crazy
Ваче,убави деца имаш.Ама и ти си много красиво бебе.
За кила стига сте питали,че се смачквам психически.Остават ми само още 20 да сваля. Sick
Взех от Тмаркета хъггис на промоция 104 бр.за 24 лв.Някой доволен ли е от тях,но пък каквито и да са, излезнаха срамно малко и ще ги оползотворя.
Ника ми е ясен. Wink
Още какво имах да пиша.Ще се включвам пак. newsm78

# 136
Силве,  Hug липсваше...

# 137
Минавам за бързо.
Напоследък ми е трудно да ви следя,но все пак успявам,макар и късно и съответно изпускам дискусиите.
За тв-не се впрягам толкова от облъчването,защото както вече сте отбелязали го има навсякъде,вкъщи освен тв и нета,навън gsm и т.н.Просто някъде из нета четох,че много се натоварва малкото бебешко мозъче,инфото минава много бързо и не успява да я обработи.Мозъка се напряга и съответно се забавя развитието на бебето.Нещо такова беше  Mr. Green Освен това,съвсем не знам дали е вярно,ама срещнах и нещо за предизвикване на аутизъм..наистина не мога да твърдя,че е така..ама реших,че ще се забавляваме по др начин и докато може ще избягваме тв.По-добре да си дрънкаме с дрънкалките. Peace
Бг татти-реакцията на Мартин от ваксината беше абсолютно същата.Аз дадох панадол обаче,че направо се побърках,очите му станаха много червени,а милото толкова беше жално.
Еййй Ваче много си приличат,със сигурност има разлики,но на пръв поглед...чудесни са.

Мамчета аз малко реших да ви оставя и да надниквам от време на време,за да не изпускам прекалено,но рядко ще се включвам,че трябва да предам дипломната след две седмици,а тепърва вчера съм почнала.Когато седна уж за малко да видя как сте ииииииииииииии много се отвявам,после малчо се включва и айдеее времето си минало ...  Shocked Не знам дали е реално писането на такова нещо за две седмици,ама твърдо съм решила да опитам ,дано ми е спорна работата и да не зациклям на някви сложнотии  Praynig
Лека от мен и да ми стиснете по един палец ей така за успех само : )))) и против мързел също  Mr. Green

# 138
Vache, да, за втора ваксинация от общо три става въпрос... все пак сме с навършени три месеца вече. Докато PaO може би говори за първата на втория месец, защото гледам нейното бебче още няма 3 месеца... Ние при първата дигнахме температурата до 37,5 и решихме да минем без панадол,, защото още късно вечерта вече я беше свалила. Сега като гледам няма и 37. Просто по-скоро стреса е по-голям, отколкото реакцията на телцето към ваксината.
За телевизора - това повече има резон с времето за възприятие и т.н. Ще гледаме и ние да я ограничаваме...

# 139
Днес отчет от консултацията: тегло 6800; ръст 64см.
Питах дали да давам нещо за зъби, но ЛЛ ме увери че точенето на лиги не било от зъби, а сега им се засилвало слюнкоотделянето. Е, добре още няма да мажа.

Силве, честит ви нов дом!

# 140
Тати, много сте порастнали на дължина. Тези 7см за един месец ли са. Браво на малката.
Ваче, пералнята е за 5кг пране. Ама то на пералня нали се мери сухо пране 5кг, а в сушилнята вече при мокро пране. Оф не знам и аз. Марти ги е предупредил, че за втори пък я носим за едно и също нещо, да се вземат в ръце.
Пао, късмет с дипломната работа.
Ани, браво и на Никола. Добре растат децата. Ние имаме да догонваме май повечето от вас. Йоанка надали ще е ударила 6кг ама във вторник ще видим.

# 141
Към женските мами - преди месец ви бях споделила, че по слабините, и по-точно между вътрешните срамни устнички и крачетата Диляна събира някакъв черен секрет. Мислех, че е от кървенето след раждането, да не съм го изчистила и с времето да е потъмняла кръвта. Малко по малко го изчистих и близо месец съвсем леко с памуче само минавах. Преди няколко дни обаче пак проверих по-обстойно и пак е направила такова черно като налепи  ooooh! Подозирам, че кремът за подсичане се топи от топлината на тялото и, стича се там и прави мизерии  ooooh! Сега пак почиствам с преварена вода, но не става на един път, а и е много деликатно мястото и ме е страх да пипам много.
Аз да ви се похваля, че официално приключих с ученето на този етап от живота си, днес защитих Магистърската теза подобаващо  Flutter Пожелавам кърмет на Чин, Деси, Пао и останалите с подобни неволи  Flutter Пао, на каква тема пишеш?

# 142
Теди, благодаря ти за пожеланието, а на теб честито.
Какъв крем за подсичане ползваш? Можеш от аптека Попова да си купуваш правеното от тях кремче за бебешки дупета, много е хубаво и не прави поразии.

# 143
Тати, много сте порастнали на дължина. Тези 7см за един месец ли са. Браво на малката.
Дам, за един месец... предните месеци растяхме по около кило и 3 см, сега дръпна на дължина мадамата Simple Smile Явно освен светлокожа и синеока като баща си, ще става и висока като него Simple Smile (минути за самореклама)  Joy

# 144
Теди,голямо БРАВО  smile3501 Сега е време за активна почивка  Wink
Аз не толкова пиша,колкото яко смятам.Трябва да проектирам ел.инсталацията на село Куклен.Приемаме,че няма и се почва от нулата.Сметките са ужасно много,но да живее ексел  Laughing
Лека вече ... : ))))))

# 145
  • София
Здравейте,понеже ви чета че правите АМ с Девин вода,там която става за бебета,реших да питам нашата педиатърка дали и аз да не мина на такава за бебето и тя каза-не,по-добре е чешмяна да се преварява, тази на Девин не е по-полезна,напротив....
И да се "похваля" сега идва една приятелка да забели на бебо пишока иии почти сме готови,още малко и ще е съвсем готов,утре пак и така.

# 146
Здравейте! И аз съм от тези, които рядко се вкл., но примерно всичко изчитам Simple Smile. Та се чудя на Чин, Пао, Деси как смогвате да учите и да сте толкова активни във форума и не само. Гледам тука рецепти си разменяте. Браво на вас. Мен като ме беше страх, че няма да смогвам изчаках да завърша. Желая ви успех, а на Теди поздравления Simple Smile
Ани2 от изцедената кърма си правя запаси като я замръзявам.
Имам един въпрос. Гледам, пишете че след 2 месец количката може да се наглася под ъгъл 30 градуса, но моята количка няма. Има само 3 степени като междинната е около 45. Та да попитам кога е удачно да я нагласям на междинната?  newsm78

# 147
Не мога да насмогна днес....

Цял ден имахме гости Simple Smile

ДАРА днес става на 3, знаете колко голямо е желанието ми да ви почерпя...

ЧИН, честито!

АНИ2, може ли да ми пуснеш статията за захранването и тази за диабета на лични, защото не съм на моя компютър, а искам да ги запазя, моля Praynig

ВАЧЕ, страшна си  bouquet, а Рали е фантастична!

СИЛВЕ, и аз имам да свалям около 15 .....Честито!

ТЕДИ, честито и на теб!

# 148
Тати, те по принцип момиченцата май приличат на татковците (но като гледам на Ваче децата, не е много вярно)  Twisted Evil
Мама Виуи, аз много много не смогвам. Особено пък Марти сега като е отпуска. Аз си мислех, че ще имам време да чета като е у нас, но уви. През другото време нали съм все сама и все няма с кого да си правя компания и сега ми е супер приятно да сме заедно и цял ден си говорим нещо. Ама имам време до ноември, дано успея.
Иначе количката е рано да я вдигаш на 45 градуса. Аз бих вдигнала на такова ниво може би като започне да се опитва да сяда сама и стане по-стабилна. И аз нямам 30 градуса и за сега си се вози легнала.
Кити, честита месечинка на Дара. Да е жива и здрава най-вече.  bouquet

# 149
Здравейте, мамчета и бг-тати Wink
гледам, че си говорите за АМ и кърма - аз и преди съм казвала,най-хубавото за детето е кърмата на собствената му майка, но при положение, че няма - по-важно е детето да е живо и здраво на АМ. Преди като е нямало АМ са давали кисело мляко - мен, например,майка ми не ме е кърмила нито веднъж, защото е нямала кърма и съм била на кисело мляко от раждането, та така....  Hug за всички майчета, които по една или друга причина не кърмят децата си - героини сте Simple Smile
Ваче, не знам още какво да кажа - много ме е яд, че не съм софиянка да ги видя тия две твои деца на живо - страхотни са!!!!  Heart Eyes
ПаО, стискам палци за дипломната работа - имаш достатъчно време, с една малка организация и мобилизиране ще успееш, знам си  Hug
Китенце, честита месечинка на Дара, нали знаеш какво ще й пожелая - ЗДРАВЕ, защото вие другото ще й го осигурите  Peace Hug
бг-тати, стискам палци красавицата да понесе леко ваксините. Браво за мерките - цяла манекенка е девойката Simple Smile
Магнет, как понесе малкия забелването? Аз много се шашкам на тая тема - всички около мен ми казват да не пипам, някои казват - води на лекар.... Вече не знам какво да правя  Rolling Eyes
А н и, браво на Нико, голямо момче е вече, да ви е жив и здрав Simple Smile
Ани2, какви са условията да станеш консултант по кърмене? Сякаш имам такива желания аз, но да видим  Flutter
Иначе ние сме ок, засега Simple Smile. Алекс от 2 дена се извива на дъга постоянно, много ме притеснява това, имам чувството, че с главичка ще си докосне дупето  Grinning. Все му изправям главата, но след минути е същата работа. При вас има ли такова нещо. Иначе продължава да си е мързелив, а вече съм убедена, че много мрази по корем - сложа ли го почва да реве веднага и забива нос в леглото...
А, сетих се още нещо - коя от вас ползва сребърна вода? За пъпчици по гушката става ли? Трябва ли да я разреждам или не? Питам, защото като казах на аптекарката, че я искам за бебе, тя ми се скара и се развика, че не била за малки бебета  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт