Януарско мъничко човече, рита мама силно вече - тема 8

• 30 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,трябва да си изберем "вестителките" които живтот и здраве ще съобщават хубавите вести Simple Smile
Гледам,че говорите за целолит..и аз имам..
А дали е вярно това за погрозняването незнам,но аз и с предишната и със сегашната си бременност съм си сравнително по-грозна..Кожата на лицето ми е ужасна.Косата ми също...А космите ми растът с часове ooooh! И по корема вместо линия Негра имам линия "Косматка".. Sick
    Вероничка,много е рано още за  вестителки ( да не предизвикваме съдбата)  .      Аз не съм погрозняла,напротив ноктите ми рсатат много бързо  и хубави,лицето ми е чисто и косата е добре,а чакам момиченце. Не вярвам на суеверията.    С коремчето и аз съм  така,мохерче.,,, Simple Smile     Лумиа мерси. Аз четох някъде, че няма доказано вредно въздействие на боята върху плода,че и вече в 6 месец,но понякога хората ,те гледат все едно си направил нещо многооо страшно:)     

# 481
  • софия
Здравейте и от мен! Честит празник!
Скоро не съм се включвала, само Ви четях, но чаках днес с нетърпение да ми мине ФМ  да се убедя, че всичко с бебо е наред и да се включа с добри новини. Та нашето бебче е 338 гр., малко ни е слабичко отговаря за 20 с. и 1 д. , изостава като цяло с 4 дни, но това не било никакъв проблем. Иначе всичко е наред, правичко и здравичко е детенцето ми. Пишка не видях този път, но доки каза на мъжа ми, понеже той се поинтересува за пола - сигурен на 100%, че е мъж. Сина ми е много щастлив, той момичета не приемал в стаята си  Grinning Само аз не съм щастлива толкова, но какво да се прави, живо и здраво да е, свикнах вече с мисълта, че ще съм мъжка мама. Питах за 3-та ФМ, но според доки няма нужда, само ако искам между 28-32 г.с. се правела.
Това са последните новини от мен. Сега на 17.09 съм и на ЖК, там освен многото кг. друго не знам какво ще ми кажат. Направо се чудя какви са тези Вашите +2, +3, +4  кг. Аз съм вече почти +10, явно ще съм най-голямото прасе пак  Sad. Какво правя, как ги постигам тези резултати не знам. Мамите от София, които ще дойдат на срещата в събота, ако се разтресе земята покрай Вас да знаете, че аз пристигам  Laughing
Друго не се сещам за сега.
Добре дошли на новите мами. Така като гледам от всички отчетни януарките май сме най-много, БРАВО на смелостта ни! Лека вечер  Hug

# 482
Здравейте и от мен.може ли и аз да се включа? 

# 483
  • Бургас
Диткинс, браво за добрите резултати на бебчето!Живи и здрави да са ни, пък каквито такива Simple Smile
Теди, радвам се, че всичко с бебка след прегледа е наред Simple Smile
А за килограмите, хич да не се превземат мамите, дето са качили по 3 кг в 5-6 месец  Laughing, това не са много кг.И аз съм + 7-8.От около 3 седмици вече не ям хляб и пържено.Имам чувството, че аз и 2-3 мами само си вървим като китчета в килцата  Rolling Eyes
Много се радвам, че се увеличаваме с всеки ден и че вече се разписват и мами, които го направиха само в първите теми и дотам Simple Smile
А дали е вярно това, че момченцата се раждат по-големи от момиченцата? Страх ме хвана, Мима се роди 4 кг, без някой друг грам  Simple Smile
vpaskova , добре дошла.Разбира се, че може да се включиш.Ако искаш разкажи повече за себе си - откъде си, на колко години, коя бременност ти е, как я караш, работиш ли или просто каквото прецениш  Laughing

# 484
Моят термин е за 14.01.2011г.И аз минах ФМ и съм много щастлива,защото докторът каза че ще е МОМИЧЕ!Първото ми е момченце и много исках момиченце,но най-вече и най-важното е да е живо и здраво!И при мен всичко е наред,но проблема е че все още не съм решила къде да раждам.Аз съм от Хасково и хич не ми иска да е тук!Ако някой има някакви препоръки,моля да ми ги даде.А пък за килограмите.......ох,и аз съм качила мнооого.Ама какво да направя  Embarassed Приемам съвети!

# 485
Електра, бабини деветини са тези приказки за боите мен ако питаш. А какво ще кажат за вредните газове във въздуха или цигарения дим на обществени места  Naughty ? Диткинс, то всичко си е явно до организъм, аз едва смогвам да ям за двете ни, вчера един колегa ми викаше, че откакто съм бременна дори му се струвам отслабнала (без да се взема предвид коремчето). Пък и да бях напълняла, ако бебка е добре, все щях се справя с килцата после. впаскова, добре дошла! Hug  Бонбонче, на снимките изглеждаш чудесно, сигурно си слабичка по принцип. А за момченцата, мога да сравня в моето семейство - аз съм била 3,600, брат ми 3,900. Но не знам дали е правило или случайност  newsm78

# 486
...А космите ми растът с часове ooooh! И по корема вместо линия Негра имам линия "Косматка".. Sick
Joy
Знам за какво говориш - и аз съм така, само че ПЛЮС линеа негра  Laughing Да живее кола-маската на лентички!
Mamma Mil, Peregrina, благодаря за окуражителните думи  Hug Тези скенери, за които говоря, не са обикновените металодетектори, дето ги има по всички летища, а нови x-ray full body scanners - има ги на няколко летища из Англия от миналата година. Хубавото е, че не минават абсолютно всички пътници през тах, а само отделни - които секюритата изберат...ама с моя късмет  newsm78
Шоки, и аз съм чувала, че момченцата се раждат мааалко по-едри от момиченцата, но това е само общото правило - 100% има и изключения  Peace
За килцата - аз съм + 4.5 кг дотук. Честно казано, не ме интересува колко ще кача, по принцип лесно свалям.
Добре дошли на новите мами и честито на мамите с хубави новини от прегледите  Hug

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 17:14 от Grace ♥

# 487
  • Ботевград
Аз нямах в предвит йок сега да ги избираме..Просто се присетих,че след време ще трябва и това да направим Embarassed В никакъв случей не искам да предизвикваме събдата..Тя си знае работата Simple Smile

# 488
Маменца здравейте! Гледам малко по-нагоре обсъждате новите косми.И аз имам и искам да ви питам да ги махам ли или след раждането и нормализирането на хормоните те сами си изчезват?

Искам да попитам някоя пие ли Гинипрал по каква схема и до кога й е казано от доктора.Аз мислех че трябва само една опаковка но днес от ЖК ми казаха до края! Много ми се вижда  Thinking

# 489
Аз съм вече почти +10, явно ще съм най-голямото прасе пак   Sad. Какво правя, как ги постигам тези резултати не знам. Мамите от София, които ще дойдат на срещата в събота, ако се разтресе земята покрай Вас да знаете, че аз пристигам  Laughing

Не, аз съм най-голямото прасе, но няма да казвам колко съм качила.  Embarassed

Вероника, и аз имам линия косматка. Всъщност, изобщо не е линия, а цял остров  ooooh!.
Хубавото е, че след бременността всичко ще опада, поне при мен беше така.

Това за красивите мами на момченца не е вярно. Откакто съм бременна са ме нападнали гадни пъпки по деколтето. Никога не съм имала пъпки където и да е. Дано не плъзнат по лицето, ще трябва да се маскирам с много грим. Косата ми капе. Изобщо, голям хубавец ще да е моя Харалампи, защото красотата ми отиде на кино.  Crossing Arms

# 490
Ох,тези килограми!!!Бладзе им на тези,които свалят бързо.Аз и с първата бременност качих много и сега,пак ги качвам мноого.Лошото е не това,а после,не мога да ги сваля.За космите,не се притеснявам,защото нямам.Интересното е че втората бременност протича идентично с първата. А пък витамини за мами-никой нищо не ми е предписал.Абе тук в Хасково лекарите са гола вода,ама кво да се прави.Не мога всеки път да ходя до Пловдив,Моля ви ,който е от там да ми каже добре ли е в държавната им болница св,Георги и някой добър специалист.Защото за Селена знам,но нямам тази възможност.

# 491
  • до едно тепе
venush не си само ти.Аз събирам коса с шепи.Даже я подстригах драстично,за да не я връзвам в жегите.А за пъпките уух.Само да си намажа нещо по лицето и веднага се обривам.Май правя някаква алергична реакция към кремовете,защото пъпките сърбят и след няколко дни започват да се лющят и става още по гадно.Как ще я карам в студеното не знам при положение,че по принцип ми се лющи кожата в студа ooooh!
Космите на корема не смятам да ги махам,че после вероятно ще си паднат като се нормализират хормоните.Ако не тогава ще им мисля Twisted Evil
Шоки това може и да не е особенно вярно.Аз съм се родила 3,800,брат ми 3,900,а мъжо 2,600 и сестра му над 3кг,т.е точно наобратно.А неговата майка е 2 пъти по едра от моята Flutter
vpaskova виж в здравния има цяла тема за ВМИ.Мога да ти кажа като база,че не е много лошо-стаите са ремонтирани,със собствена баня и има хладилник,че храната е просто ужасна Sick за специалистите не мога да ти кажа нищо Peace
Утре може би ще ходя с курса да видя родилното в окръжна та ще мога да кажа там какво е като база Rolling Eyes
Лека вечер мами и бебчета.

# 492
  • софия
Veronika_, аз мисля, че вестителка № 1 е ясна, ще не ще, тя ще ни е Grinning Нали Шоколадово бонбонче  Wink Направо ни прати на всички телефона си на лични, като му наближи времето. Ще уредим и другите две, три, затова няма да се тревожим, само добри новини да има! Януари има да си честитииим, офф да идва вече, че нямам търпение, все едно ми е за пръв път  Laughing

# 493
ditkins, и аз нямам търпение вече да е януари и всички да сме с бебчета в ръце.   bouquet  Само живот и здраве да е, че много ме е страх и от най - малкото нещо се спичам.

# 494
  • UK
И на мен мъхчето по корема ми се превърна в окосмяване  Confused, а пък линеа негра почти не личи. За сметка на това ми се струва, че като цяло много по-бавно растат космите на краката (е, дано не ми се струва само).
Кожата ми на лицето засега не се е променила, косата като че малко по-бавно се омазнява, т.е. като цяло не мога да отчета промяна във външния вид - дано се задържат така нещата, но и да не не е болка за умиране.
Lumia, аз също се интересувам от възможностите за евентуално водно раждане - моя приятелка, която роди преди няколко месеца, каза че водата е най-големият подарък който може да си направи раждащата жена. Аз категорична искам да родя по естествен път, то и в  Англия освен по строго медицински причини друго и няма да се случи, та мисля да се позапозная с възможността за водно раждане.
Аз, въпреки че много се радвам на идването на бебенцето, хич не припирам януари да идва - май започва да ме хваща шубето от раждане и след това цялостната житейска промяна...Станала съм една такава ревнива относно личното си време и пространство...Така де, после ще ги търся тези моменти, ама няма кой да ми ги даде...
Лека и спокойна на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт