Хайд парк 7

• 101 778
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 30
 в училище искат бележка от личния лекар за периодичните задължителни имунизации докато детето завърши училище  Wink
Ние броим пари само за учебници сега, скоро ще стигнат 200лв(все още няма информация за някои), за униформата- купихме само минимума-40лв., слава богу още "дарения" не са ни искали..

# 31
навремето, освен епикризата, ни издадоха и нов имунизационен паспорт с новото име. но пък сигурно би им биело на очи от кого е изаден ... но джипката би могла да издаде нов и да препише старите? ние вече така и така сме с преписан - вътре преписаха с доверие и българсите (даже коментираха похвално колко ни е пълен календара, нямало много за наваксване).

мен пък ме гризе съвестта днес, всички семейно сме с вирус, ама някакъв без много висока температура, само колкото да се чувстваш парцал, гъгнем и подсмърчаме, а детето си ходи цяла седмица на училище (втора вече) ... сутринта сподели, че била уморена, и аз реших петъчно да я оставя да мързелуваме и боледуваме и аха да се обадя за отсъствието, детето ме спря и вика, "не  ща, ще ходя на училище, не искам да изпускам ..." Shocked. и отиде!
за ходенето болни, водих я в понеделник, празничен ден, на доктор, и докторката тва вика, ами вирус- демек, нищо ... питам, да я пускам ли на училище, отговаря, ми ако няма висока температура, да си ходи, то иначе децата ако си стоят вкъщи за всеки вирус, няма да ходят на училище въобще ...  Shocked

я кажете какви са тия униформи, че ме загриза любопитството, пък не съм в час?

# 32
Днес научих, че едно бебенце е на път да напусне този свят. Чудо трябва, за да оцелее. Цял ден не мога да се побера в кожата си. Имах нужда да споделя.

# 33
 cvete09, Sad
понякога чудеса се случват, дано...

Vella M.,за две ризки и вратовръзка е нашата сума, иначе се предлага и някаква жилетка, най-често надолу е свободен избор, стига да е изчистен и в тъмно панталон, пола

http://www.plovdivmedia.com/i/21857-3.jpg -горе-долу ризката и вратовръзката са типични, варират цветовете.

Все още не навсякъде има униформа, решението е на училището, някъде премахват, някъде въвеждат униформи...

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 20:38 от аистенок

# 34
  • Вън от пространство и време
Ние панталон, риза и суичър получихме миналата година (сини), за момичетата блузка, сукман и суичър в тъмнорозово. Как им взимаха мерки не знам, обаче суичърът на Иван му е тамън, на ризата трябва да навиваме един път ръкавите но на ширина и на дължина е добре, а панталонът е добре в ханша, обаче е почти два пъти по-дълъг от нашия ръст. Това за 40 лева, като казаха че част от сумата се поема от училището или Министерството вече не помня.

При сестра ми имат лятна и зимна униформа - панталон, риза и връзка + пуловерче за зимната.

Задължително на ризките и суичъра, съответно пуловерчето  има емблемата на съотверното училище.

# 35
  • София
ние сме без униформа и слава Богу - мразя униформите още от онова недалечно време

# 36
  • Вън от пространство и време
ние сме без униформа и слава Богу - мразя униформите още от онова недалечно време

Засега... имате по 12 години пред вас. Не вярвам да ви се размине. Wink

# 37
аз ги мразех, сега ми харесват. готини сакца ако са, шотландски полички за момите, по едно гербче на училището на пуловерчетата. аристократично е. Mr. Green

трите звяра спАт, изкъпани, нахранени, майката сме я пуснали на културен живот, мъжът в семейството беше преди малко заобиколен в банята от три кикотещи се трътки, коя мие зъби, коя ползва тоалетна, коя реши коса. идилия. той обаче достойно и строго се справя с всякакви дилеми....
имаме капацитет за още поне 2 девойки, пращайте Joy

# 38
  • Варна/UK
cvete09 Praynig

matakosmata, девойка нямам, ама да ви пратя Алекс. в момента се е превъплътил в ролята на кака си Янитка, тъй че минава за девойка. Пък и ще ти помага в чистенето детето, може да пуска прахосмукачка, да сгъва прането... Grinning

Правих си Вега тсет вчера и се успокоих, че организмът ми не отхвърля виното, а е  доста благосклонен към него и сирената, които ям като си пия виното. Ама просото не е за мен... Жалко, щото ядях всеки ден Joy

# 39
  • у дома
Люска,каква е цената на теста?

# 40

Вземете мен  Praynig малко съм вироглава, но пък изпълнявам дребни услуги  Embarassed

# 41
  • Варна/UK
Люска,каква е цената на теста?

Цената е 75 лева, но платихме по 70, защото бяхме двама. Ако са трима е по 65 лева. Продължава около 50 минути.

# 42
  • у дома
И аз в нета,видях,че е 75лв.
Казаха ми при нас в провинцията(Габрово)380лв.

# 43
  • на път
..............

Май има дискриминация към мъжкия пол. Нашето момче е по-кротко, благо и обичливо от девойката.
Бравос на Иринчето за дипломата - сигурна съм, че ще ги удари в земята немчетата. Бравос и на Дар за културния живот и адаптивността (апропо майка и как глева на нещата  newsm78).

Дзвер, 119 са с униформи също - тениски, суитчери (различни на цвят според класа и възрастта) и дънки.

Марти утре е първокладник. Аз се вълнувам повече от него.

# 44
когато аз учех мразех униформите,обаче сега май ги предпочитам.

Общи условия

Активация на акаунт