Хайд парк 7

• 101 930
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна/UK
Добро утро!  bouquet

kristti Joy  Браво на Алекс!
Моят син пък сега е на вълна да прави комплименти на госпожите си и двете цъфтят от щастие. Всеки ден им казвал, колко били красиви и, че имали хубаво червило Joy
Аз съм с инфекция на евстахиевата тръба и ходя като пияна от три дена. Вчера бях на лекар и сега съм на лекарства. Дано се оправя бързо, че е супер неприятно. Освен световъртежите, имам и едно пукане в ушите и чувам трудно.

# 76
във фейса някой от вас може да го види, писах и там, ама я да ви питам и тук, за мнение ... не знам какво ще реша още, но е любопитно като практика и засега съм със много смесени чувства ... и ми е интересно и вие какво мислите.

тая неделя има организирано от полицията мероприятие - запознаване на родителите (и децата, които разбират Wink ) с правилата за сигурност и безопасност и регистриране на данните на децата - правят нещо като паспорт, правят снимка и ... взимат пръстови отпечатъци. това като превенция на отвличания, изчезвания и т.н. за втора година го организират и май няма още много обществен отзвук или поне аз не намирам още, но ми е пресно, връчиха ми брошурата вчера в училище. инструктажа и въобще говоренето за безопасността - чудесно, но тази регистрация в полицията ... пръстови отпечатъци?! от една страна, не дай боже да се случи нещо, сигурно ще е полезно, а и не очаквам така или иначе детето ми да върши престъпления, та да е проблем, че някъде в системата й имат пръстовите отпечатъци, но все пак ... аз като достатъчно възрастен човек от посткомунистическа държава някак се впрягам за тези неща ... чудя се дали не се вманиачавам ...

# 77
  • у дома
Днес моята девойка с черна точка-няма да излага майка си Я  Joy

# 78
  • София
във фейса някой от вас може да го види, писах и там, ама я да ви питам и тук, за мнение ... не знам какво ще реша още, но е любопитно като практика и засега съм със много смесени чувства ... и ми е интересно и вие какво мислите.

тая неделя има организирано от полицията мероприятие - запознаване на родителите (и децата, които разбират Wink ) с правилата за сигурност и безопасност и регистриране на данните на децата - правят нещо като паспорт, правят снимка и ... взимат пръстови отпечатъци. това като превенция на отвличания, изчезвания и т.н. за втора година го организират и май няма още много обществен отзвук или поне аз не намирам още, но ми е пресно, връчиха ми брошурата вчера в училище. инструктажа и въобще говоренето за безопасността - чудесно, но тази регистрация в полицията ... пръстови отпечатъци?! от една страна, не дай боже да се случи нещо, сигурно ще е полезно, а и не очаквам така или иначе детето ми да върши престъпления, та да е проблем, че някъде в системата й имат пръстовите отпечатъци, но все пак ... аз като достатъчно възрастен човек от посткомунистическа държава някак се впрягам за тези неща ... чудя се дали не се вманиачавам ...
не се вманиячаваш, не я води Peace

# 79
  • Някъде в България
Добро утро! Желая здраве и много успехи на малки и големи ученици през новата учебна година!

# 80
  • София
благодаря, успех и на теб  bouquet

# 81
  • у дома
НА ДОБЪР ЧАС НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ УЧЕНИЦИ!

# 82
На добър час!Почерпката е в другата тема Wink. Само не се сърдете за изобилието от шоколад, опитвам от днес да си мръдна кръвното, че с 90/50 простоне ме питайте...Ми то така , като няма кой да го вдига... Mr. Green

# 83
Добре , че заключиха другата тема, е , аз тъкмо смятах да се включа(нямала съм страхове за отхвърляне Laughing) и наистина щяха да я заключат. #2gunfire

# 84
Добре , че заключиха другата тема, е , аз тъкмо смятах да се включа(нямала съм страхове за отхвърляне Laughing) и наистина щяха да я заключат. #2gunfire

И аз не знам, госпожата откъде измисли, че "страхът крещял от постовете ми"...   Sunglasses Поне засега не съм имала описаните страхове от отхвърляне или пък притеснения от "другата майка"... Не се вкарвам в излишни филми... Момата ни е страхотна и се наслаждаваме на хубавите могове заедно,... което не означава, че само здравето и ми е важно... Wink ...Според мене "отхвърляне" може да има, независимо, дали детето е биологично или осиновено... Навсякъде могат да се "счупят отношенията"... Но както мама казва: "страхът не е добър съветник" Wink Разбира се, осиновените деца имат специфични проблеми, които изобщо не омаловажавам и тази тема ми е много важна... Но в темата в съседство според мене става въпрос за други неща...

# 85
... Но в темата в съседство според мене става въпрос за други неща...

мда, има нещо такова.
Особено зловещо е това с "рака й, братче". Баща й со кротце , со благо си отишъл, пък тя не ще така..

айде, лек ден, че нещо взе да ми се нормализира кръвното Mr. Green

# 86
  • у дома
 аистенок -честит ти празник и благодаря за шоколадааааааа(пък после що съм била 100кила Mr. Green)

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 13:20 от dgidgi

# 87
Аист,
Честит празник!

В заключената тема не се включих. Не я разбирам - нито майка й, нито нея. И също мисля, че става въпрос за много и други натрупани неща.

# 88

[/size]

На всички деца, така и така вече са взети при взимането на визата за САЩ. Поне на моите така беше.

# 89
то вярно, че са взети на всеки, влязъл в САЩ, ама доброволно не бих си завела детето в полицията да му взимат отпечатъци, не ми е комфортно някак си...

Общи условия

Активация на акаунт