Хайд парк 7

• 101 800
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 1 305
Имаше един много сладък английски филм, не помня как се казваше. Един 40 и кусур годишен проспериращ хамериканец, ерген, се оказа болен от левкемия. Търсиха му донор на костен мозък и майка му каза, че е осиновен от Англия. Издири ги биологичното си семейство, срещна се с майка си и двамата си браят, беше много сладко,майката говореше абсолютно кокни, живееха в някакво предградие на Ливърпул, страшни простаци, но с големи сърца. Накрая, след като тестваха братята - единия мъж под чехъл, другия наркоман, се оказа, че няма съвместимост. И БМ призна, че е била изнасилена като млада от чичо Питър, братовчед или брат на баща й, който подпомагал финансово семейството. И за да не му загубят парите, родителите на майката я накарали да остави детето. И така се оказа, че само майката е съвместима, тя стана донор на сина си, накрая майка му, американката ги изпрати двамата на операция. Едната беше "майко", другата "мамо". Като на филм беше много мило и сладко, и въпреки перипетиите накрая всичко свърши оптимистично. А той обичаше и двете си майки, и братята си и племениците си. Много сладък филм.
Така, че всичко е възможно, поне в Америка и Англия  Grinning

# 1 306
  • у дома
Преди месеци,алергичната кашлица и стрептококите оправихме с класически хомеопат,но тази вечер дадох изопринозин-ей,не ми стиска г...а за нея #Cussing out
аз си продължавам с хомеопатията
сега като му кажа кви съм ги свършила....
пп последното ни наказание от ДГ-да се храни права,че говорила  ooooh!

# 1 307
  • у дома
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА Алекс,на Кристи и Мата!
Да са много здрави и щастливи!
Весел празник от нас!

# 1 308
  • Колибите
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=691930.0

Момичета, съфорумката Мари се бори за живота на съпруга си, предстои му онкологична операция и последващо лечение. Загубили са едно дете преди време, другият им син сега се налага да порасне бързо - да поеме тежестта на глава на семейство. Учи, работи и сега трябва да е силен, за да вдъхва кураж и вяра на баща си. Вероятно сте чели нейни стихове тук в бг-мама, тя е много добър човек, а самата тя е пенсионерка е по болест.
Тук поставам линк към темата от Клюкарника.

# 1 309
dgidgi,благодаря от сърце Hug.Все  тичам по задачи и не ми остава време за форума,а когато влезна все няма нищо ново.Къде се изпокрихте всички?

# 1 310
  • у дома
тайна-майна  Laughing

# 1 311
Отдавна не съм писала тук, то и нямаше какво особено да пиша.

Но днес ми се прииска да споделя нещо.
Детето ми,  е преживяло две и половина год. в институция,късно проходило и късно проговорило, без  изградена  фина моторика, на три пъти отхвърляме диагноза "Хиперактивност",/ но за да се отхвърли, явно е имало и съмнения/ има  огромни проблеми с дисциплината и пъстър бележник със забележки.Това дете няма ген "за чудо и приказ", не е виждало почти до 3г. възраст моливче, блокче и картинки, имаше в речника си по-малко от 100 думи и трудно се подаваше на обучение.

Днес , на първото си състезание по математика, което е национално състезание детето получи 51т. от 58 възможни.Няма да е сред наградените, но от тях го делят само 2 точки.

На мама малкият състезател.

# 1 312
Светкавичке,
за тебе и за малкия математик  Hug Hug Hug
Хиперактивността и пост-травматичният стрес имат много сходни прояви. Това трябва да се знае. Хиперактивността е вродена, другото е резултат от "житейския опит"  на нашите деца. Не позволявайте да ви внушават глупости и да слагат етикети на децата Hug Hug Hug

# 1 313
маймуна Hug

# 1 314
Светкавичка!
Браво на малкия математик! Много-много се радвам за него!

Подкрепям изцяло Маймуна. Много сте ни близки по темперамент, а това никак не облекчава живота му в училище, затова - карайте го по-спокойно поне у дома и завоювайте нови успехи, напук на забележките!

# 1 315
  • Вън от пространство и време
Светкавица, много се радвам за вас.  Hug

Да си кажа честно очаквах да се похвалиш с нещо подобно. Без ни най-малко да омаловажавам твоята роля, благородно завиждам за бабата, за която си писала че имате на разположение.

Много лесно слагат диагнози напоследък, пък за нашите деца като чуят факта и някои доктори вече си
 знаят...

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 19:59 от Форест Гъмп

# 1 316
Благодаря, момичета Hug

Да са живи и здрави всички деца!

И тези, които тепърва тръгват по трудния начин на родителството - да знаят -  и ако има любов, всичко има!
Не мога да посмея да вземам от Апостол Павел съждения за свои, но да, истината е в любовта.Най-много към малките изгубени човечета, за които сме призвани и удостоени да бъдем опора, подкрепа, патерица  или спирка, ако щете...

Още не мога да повярвам, че това дете- / дето още му бърша д.../,неосъзнато и несамостоятелно , будещо съмнения с поведението си , рушащо представи и модели, е с осми резултат в град като нашия, не съвсем малък.

И пак- да са живи, здрави и успешни всички деца!

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 21:50 от Светкавица

# 1 317
 Hug Hug Hug

Браво на момчето и упоритата му майка   bouquet

# 1 318
  • Някъде в България
Браво на малкия математик и продължавайте все така!  Hug Hug Hug
Само въпросче: Ако изведнъж малкият се кротне - няма ли да те притесни да не е болен?  Grinning Ние у нас сме така Embarassed

# 1 319
Браво на малкия математик и продължавайте все така!  Hug Hug Hug
Само въпросче: Ако изведнъж малкият се кротне - няма ли да те притесни да не е болен?  Grinning Ние у нас сме така Embarassed

Hug

Има такъв момент с кротването, случи ли се винаги съм го проверявала за температура Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт