Кредит от банкова институция/ кредит от банка

• 3 764
  • 18
  •   1
Отговори
# 15

Кога са я имали тази промоция?
В сайта им не намирам нищо.

обадиха ми се преди 2 месеца,
кредита ми беше потребителски,
никакви документи не искат,
предишния ми кредит е без поръчител и този щял да е същия

# 16
Благодаря, Herzen.
Явно е до кредитен консултант.
Моята само се опитва да ми пробута кредит в евро и може и да я сменя.  Naughty
Дори когато категорично заявих, че ще говорим само и единствено, ако има да ми предложи такъв в лева, пак успя да вметне: "Ами той няма да ви е изгоден, но както си решите..."
Наистина "промоционалния" в лева в момента не е изгоден -  фиксиран е за 1 година, след което е вързан  с някакъв индекс СОФИБОР, който непрекъснато расте. Имам възможност да изчакам още месец-два, но не вярвам да излезе нещо добро. А сегашния ми кредит ме устройва напълно като условия, но пък не ми го предлагат вече.
Полудяха тия банки - доколкото ми е известно, лева е официалната валута в БГ, а всички вече с евро те омагьосват

# 17
Много сте прави момичета, наистина кредита е решение само в краен вариант и спешна нужда, но нали си е бърза услуга,  нормално е да е скъп. Най-добре да не ни се налага за я използваме. на мен лично ми е малко неудобно да искам пари от някой, свикнала съм все да разчитам на себе си и затова приех услугите на Кеш Кредит, а това за майките не е промоция, а мисля че е постоянна услуга. Както и да е...
Пожелава успех и много здраве! Другото ще се нареди!

# 18
     Staaasi, а защо не споделяш договореният лихвен процент и ГПР. Когато препоръчваш кредитна институция, това мисля е първото което трябва да се направи.
     Или поне каква суми си теглила, за да знаем за какво оскъпяване става въпрос.
     О, прощавай, сега видях че си взела 600 лева  Peace

Общи условия

Активация на акаунт