Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 422
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
  • София-в сърцата на моите деца
Пише,че в каталога са 3500 артикула, а в магазина 7000 Peace

# 226
  • София
Видях кяаталога на живо!!!
Паметен ден за мен Grinning
Една приятелка го свила от вратата на съседите си. На тяхната нямало.
Или някой е свил нейния hahaha
Залива ме вълна на амбиция да притежавам този каталог Close Close
Тази вечер мисля в небрежно облекло да се заредя в някой квартал, с големи блокове, тип вертикално село и да се шмугна след някой, тръгнал да разхожда кучето. НЯма как поне един да не е на почивка на Китен, да речем, ползвайки сезонните намаления и каталогът му да жадува моето изискано внимание, самотен, очакващ ме...

# 227
Аз чух толкова противоречиви мнения за качеството на стоките, че вече съм се отказала да слушам  Laughing В крайна сметка няма нищо вечно, човек трябва да избере все от някоя фирма, така че твърдо когато отворят ще купим оттам спалня и диван (не питайте  Embarassed)

# 228
  • София
Колкото и да ми се правите на аристокрация, има страхотни решения и прелестни аксесоари, както и варианти за организация на пространството!  Crossing Arms (Смартунгел, имаш да черпиш!  Mr. Green)

# 229
... да жадува моето изискано внимание, самотен, очакващ ме...

КЛОНКА и Каталогът на ИКЕА... интимно.  Wink

# 230
  • София
... да жадува моето изискано внимание, самотен, очакващ ме...

КЛОНКА и Каталогът на ИКЕА... интимно.  Wink
Ти не разбираш Naughty
Аз страдам...

# 231
КЛОНКА, ние имаме две врати на жилището и сътв. притежаваме два каталога от вчера..
ако е толкова драматично положението, да ти пратя единия...?
Wink

# 232
КЛОНКА, ние имаме две врати на жилището и сътв. притежаваме два каталога от вчера..
Wink
Сакън, недей. Ще облекчиш страданията й и залисана в лъскавите страници, съвсем ще спре да пише тук...

# 233
Wink

Ти си направо баровка!  Mr. Green
Колко ли съфорумки ти завиждат в този момент! Joy
Имам голям мерак да отида на откриването, но няма на кой да оставя дзвера! И аз си мечтая за една стена само библиотека, трябва само да навия половината. И разни аксесоарчета за кухнята, рамки за снимки, деко-меко, спално бельо...

Някой спомена, че били отделени 15 милиона за реклама. Може, но Тв-кампанията им е слаба вОда! Stop
Как пък не направиха някоя по-свежа и раздвижена реклама?! Гледала съм толкова забавни реклами в другите страни, а тази е една бозава! Sick

# 234
На откриването с деца НЕ! Rolling Eyes

Ивонска, изпроси си го Twisted Evil Laughing
КЛОНКА ако слуша може да получи лично прелистване на каталога в компанията на специално подбран консултант на фирмата. И то преди откриването Flutter

# 235
КЛОНКА ако слуша може да получи лично прелистване на каталога в компанията на специално подбран консултант на фирмата. И то преди откриването Flutter

Ти ли си това? Simple Smile

# 236
От мъжки пол, Анджи Mr. Green

Да поясня, че май цари някаква заблуда. Аз не работя в ИКЕА.

# 237
  • София
Покани ни и нас на кюфтета, докато чакаме КЛОНКА да избере някое диванче за вестибюла...

# 238
  • София
Колкото и да ми се правите на аристокрация, има страхотни решения и прелестни аксесоари, както и варианти за организация на пространството!  Crossing Arms (Смартунгел, имаш да черпиш!  Mr. Green)

Общо взето нЕма архитект дето да не скочи като муха на мед като види икейски мебели.
И моя милост тоже.
Въпреки качеството, което в крайна сметка е абсолютно ОК за цената.
Просто мебели правени с много мисъл и много професионализъм, от хора с виско IQ.
Но пък няма лошо да не се харесват на всички.
Все пак лоялни на Явор, Айко и сие ще останат любителите на това да речем  Twisted Evil:

# 239
  • Belgium
Мен за сега само този DIY елемент ме притеснява.

Дори виц има по повода:

Като отидеш на интервю за работа в ИКЕА, ти казват:

Make a chair and take a seat  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт