Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 423
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
От мъжки пол, Анджи Mr. Green

Да поясня, че май цари някаква заблуда. Аз не работя в ИКЕА.

Как се обърках пък аз Simple Smile

# 241
  • София
Покани ни и нас на кюфтета, докато чакаме КЛОНКА да избере някое диванче за вестибюла...
А, да, бе - за вас безплатните кифтета, за мен - платено диванче. Даже не е креват за трОшене Crossing Arms

# 242
При достатъчно старание, и диван може да се счупи...

# 243
  • София
Покани ни и нас на кюфтета, докато чакаме КЛОНКА да избере някое диванче за вестибюла...
А, да, бе - за вас безплатните кифтета, за мен - платено диванче. Даже не е креват за трОшене Crossing Arms

Хората вип обслужване и подсигуриха извън тепиха на самото откриване, тя мрънка!...
Ей, гюведжарка - ще налапа вафлата и странично!  Crossing Arms Mr. Green

# 244
  • София
Вие много несериозно гледате на драмата ми, но днес, като ми показа моята дружка каталога,изваден бързо от чантата й и пак така бързо мушнат там, просто място не мога да си намеря.
Не разбирам защо за мен няма. И при роднините няма.
Терзая се.Даже мисълта за консултанта мъж и безплатните кифтета не ме успокоява.
Освен това, искам да зная има ли кристални топки в каталога. Важно ми е.

Женито, обмислям варианта с нарисуване на втора врата, до моята, но не зная дали ще помогне. В крайна сметка, чакам още ден-два и ако не дойде, ще ти пиша ЛС, да се възползвам от щедростта ти.

# 245
Кристална топка няма, но има едни вази, които подозрително много приличат на фалос Mr. Green
Почнах брутално да се лигавя, спирам Laughing

# 246
Кристална топка няма, но има едни вази, които подозрително много приличат на фалос Mr. Green
Хммм, ще взема отново да прелистя хартиения вариант на каталога, да открия дали има и вази във формата на естествената противоположност на описаните от теб...

# 247
  • София
Вазите не пречат Mr. Green
Но кристалната топка ми е нужна, като оръдие на труда. Аз съм професионална гадателка, но кафето вече ми ляга въз скъпичко, мисля с еднократна покупка на един инструмент да карам. Криза е.

И стига сте го разлиствали тук тоя каталог, че се нервя неудържимо вече. Споменавайте само електронния. Да не чувам шумолене на гланцирана хартия повече!!!

# 248
  • София
Ново течение (не бяло!) в сексуалните извращения ли се долавя?!...  Пуууу, човек да го е страх и Икеа да ви построи!

# 249
О,не,заболя ме корема от смях докато изчета темата!Да ви кажа на какво се натъкнах днес.Излизам и гледам на комшийката на вратата още седи каталога,а тя явно беше у тях (чуваше се).Мисля си сигурно не е разбрала,че на всеки е имало и сигурно си мисли,че ние сме и го закачили.Как не е звъннала да ме пита,не знам!

# 250
Ново течение (не бяло!) в сексуалните извращения ли се долавя?!...  Пуууу, човек да го е страх и Икеа да ви построи!
Няма извращения, за течения не знам. Знам, че е по-естествено и близо до природата да пъхнеш стеблата на цветята във ваза не във формите на смартиния пост...

# 251
Клонке, кафето не показа ли ти кога ще ти висне каталога на вратата?

Joy

# 252
Клонке, кафето не показа ли ти кога ще ти висне каталога на вратата?

Joy
Кафето е дало фира, тя затова иска да смени инструмента...

# 253
Клонке, на кафе ли гледаш? Да ти пратя снимки на чашата ми? Съвсем няма да даваш пари за кафе в този случай Simple Smile
А искам да узная нещо.

# 254
Pro, знаеш ли една бледа роза колко красиво стои в подобна ваза? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт