Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 415
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
  • Galaxy 13197853088
Така де и аз заради другите неща.

# 31

offtopic

Това темата на случайно попадналите новорегистрирани ли е?

Ако визирате мен, така или иначе все някога си нов.  Wink Аз не съм мама, но постоянно чета форума и реших, че мога да постна в тема, която не е пряко свързана с деца, тъй като не се чувствам достатъчно компетентна в тази област. Съжалявам, ако съм обидила някой.  Simple Smile

# 32
От IKEA мебели сякаш няма да си купя.
Но каталог искам ... ако конкуренцията е посъбрала каталози да прати един, обещавам мебел да не купя.

Воала

Ще затвърдиш мнението си, няма какво да се купи (сякаш и от мен).
Ама карай - зарад поредния "инвеститор" поне се вълнуваха капите на правителството месеци наред. Поне ше им направят околовръстното.

Цитат
...Ето какво обясни министър Плевнелиев пред Дарик радио:
Ако са готови през юни 2011 година, голямата тема е как този магазин, който ще генерира страхотен трафик, ще работи, вързан към Околовръстното шосе на София, което през този период ще се строи. Отгоре на всичко говорим за възможно най-голямата тапа, каквато ние имаме в момента там - на пресечката на "Бистришко шосе" с Околовръстния път.

Поели сме конкретни ангажименти от страна на министерството и Агенция "Пътна инфраструктура" в следващите седмици ще приоритизираме, евентуално ще разделим на два участъка Околовръстното шосе в тази зона, за да може тази част, която е около IKEA, да се случи по-бързо.

ПП
Дали не трабваше да се пререгистрирам и да вляза с нула публикации да не развалям конспирацията срещу "инвеститорите"  Laughing

# 33
  • Германия
Ама чакайте сега, как така торбичка на вратата? Примерно имаме 15-етажен блок и на вратата на всеки апартамент закачат каталог? Е това наистина си е малоумно, няма спор... Laughing Тук на Икеа каталозите или се пускат в пощите или се оставят на купчинка в общия вход, да си вземе, който иска. А влизането във входа е лесно..просто звънят на произволен звъне и молят да ги пуснат.

# 34
Предпочитам да и звъннат на вратата и лично да ми го поднесат каталога, вместо да ми го закачат за дръжката в торбичка  Crossing Arms
(и, ей, ИКЕА, тази идея не е безплатна!) 

# 35
Не може ли да се напише на вратата бележка: Не желаем рекламни материали!
Друг вариант: съседите да ги прибират, торбичките.

# 36
  • София
В крайна сметка, не разбрах - ще има ли за всички каталози Crazy Laughing
На мен ми е любопитно, пък, имам интерес извън потребителския. Mr. Green

# 37
Моят пристигна още на 3ти  Laughing

# 38
  • София
Хъх Crossing Arms
Да не се надявам, така ли?

# 39
Това не знам защо ми напомни за темата за мнимите пакетчета със слънчоглед. Аз бих се зарадвала на каталога. Ако не друго, от него биха станали чудесни фунийки за плюване на "шлюпките", на които пък беше посветена една друга тема.

# 40
  • В подножието на планината
 Конкретно за закачането по вратите на апартаментите и в Гърция така  разпространяваха
 каталозите .
 Във входовете , където има принтирани съобщения , че не желаят рекламни материали , не се
 оставят .
 Аз съм фен на ИКЕА . Ако толкова ви пречи каталога , пращайте към провинцията , бих му се
 зарадвала.

# 41
Божее, аз като знам майка ми как брани пощите от похищения с рекламни материали, вече започвам да се притеснявам, че ще пребие някой нищо неподозиращ разпространител на ИКЕА, запътил се към бравата на вратата ни.

# 42
  • София
На няколко пъти засичам споменаване на теми за пакетчета слънчоглед. Гризе ме любопитството за какво става въпрос.  Blush Ако може линк Praynig ило още по-добре кратко резюме

# 43
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481981.0    не беше ли това за слънчогледовите семки  newsm78

# 44
Това е, това е, да Party

Общи условия

Активация на акаунт