Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 431
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
Някъде съм бляла и съм изтървала тази тема.
Но пък кош за спам винаги сме си имали (е, не с това име, а просто "коша", понеже е буквален кош от преплетени клонки).
Много от каталозите на ИКЕА (ако идваха до тук) щяха да се озоват там  Simple Smile

# 46
Някъде съм бляла и съм изтървала тази тема.
Но пък кош за спам винаги сме си имали (е, не с това име, а просто "коша", понеже е буквален кош от преплетени клонки).
Много от каталозите на ИКЕА (ако идваха до тук) щяха да се озоват там  Simple Smile

като имам предвид размера на каталогчето (горе-долу като 2 списания COSMO малкото издание), ще трябва не кош, ами цял казан Simple Smile

# 47
  • ВАРНА
Това ще рече ли,че се очаква рязък спад на взломните кражби в източна България?Нали си нямаме нищо шведско още.

# 48
а защо нямат още сайт?
/така и така има тема, да попитам/
няма икеа.бг?

# 49

Много от каталозите на ИКЕА (ако идваха до тук) щяха да се озоват там  Simple Smile

Каталогът излиза веднъж годишно.

# 50
По сайта се работи усилено.
Темата е чудесно нагледно пособие как не се действа в условия на реална конкуренция.
Частта с крадците искрено ме разсмя Joy Joy

# 51
Мен адски ме учудва, че не отвориха сайт на самия ден.
Егати.

# 52
Денят е 20 септември. Grinning

# 53
Денят е 20 септември. Grinning

супер) аз съм против хартиения каталог малко, но моят го връщам, така че съм с чиста съвест...

# 54
Поне излиза веднъж годишно, за разлика на останалите боклуци, които отиват в боклука моментално Laughing

# 55
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481981.0    не беше ли това за слънчогледовите семки  newsm78

Благодаря. И какво - 20 страници предположения и хипотези и накрая отворен финал. Възмут! Crossing Arms

# 56
Конкуренцията нещо изнервена ми се струва...
По скоро Икея търсят начин да се шуми много около тях, щото лоша реклама няма, нали?

# 57
Извинявайте, но сте много мнителни... като нямам 1000 мнения не значи, че съм се регистрирала специално за това... Нито имам нещо общо с Икея, за да ги рекламирам, не съм ходила в техен магазин и не съм виждали нищо тяхно... нито пък съм им конкуренция, просто няма как защото работата ми е от съвсем различно естество.
И нямам нищо против каталога като такъв, даже мислех да отида до магазина защото си търся холна маса, но не ми е приятно да ми влизат до входната врата и да ми качват неща по нея (по същия начин ме дразни, когато от Софийска вода ми оставят бележки на нея за отчета, че да разберат хубаво всички, че не съм в къщи)... Може да съм параноичка, ама в такъв свят живеем...
А Икея нямат нужда май да се шуми повече около тях, като гледам всички са зарибени и ги чакат с нетърпение.

# 58
На коя врата ще ги окачат? Та нашият вход се заключва!!! И, като се замисля, не се сещам за свой познат, чийто централен вход да е отключен и всеки да си влиза безпрепятствено, че да кичи вратите с каталози.

До този момент не съм получила каталог.

Клонка, звъни се днес по домофона в офиса и аз питам кой е, отговор "пуснИ ма да влаза", аз  newsm78, "кого търсите?", "от икеата съм за каталозите", аз "не, мерси" и си сядам на бюрото и се смеем с колежката за членуването на ИКЕА. По-късно си тръгваме от офиса, отваряме входната врата и нещо ни стряска тупкайки на пода ... заветният каталог Mr. Green

за протокола: у нас нямам още Laughing

# 59
ИКЕА се разнася от служители на Български пощи. Зарибени е неподходяща дума.
И хайде да не дебатираме на тема кой има, и кой няма нужда от реклама. Този спор ще е нещо като онзи за яйцето и кокошката Laughing

Общи условия

Активация на акаунт