Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 503
  • 274
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз вече разгледах електронния каталог във фейса,
защото книжен още нямаме  Hug
Обаче защо не съм впечатлена  Rolling Eyes
Мебели като мебели, а и цените им не са толкова евтини,
колкото се говореше, че са  newsm78
Що така ?  Rolling Eyes

# 61
Само дрънканици в тази тема...
Ще отида в икеа към ноември, че преди това такива "незаинтересовани" като вас ще газят хора там. :mrgreen

# 62
Именно, Про Laughing

Джулс, на живо ще усетиш разликата Wink

# 63
...Ще отида в икеа към ноември, че преди това такива "незаинтересовани" като вас ще газят хора там...

Излиза, че ще ходя най-рано декември, като мине вълната на заинтересованите, уплашени от незаинтересованите.

# 64
Идеално, Холо, тькмо няма да си надничаме в гардеробите и комодите.

# 65
Аз съм догодина, като минат всички вълни, течения, приливи и отливи.
Днес в кухнята видях каталога на Икеа, може би баба ми го е изтръгнала от ръцете на нищонеподозиращият приносител, за да не привлича вниманието на крадците.

# 66
Аз пък се чудя как са успели да стигнат до вратата ми, след като не само входът се заключва, но и етажът. Ако е за нещо важно, няма да отключат безработните комшии, ама щом е за някаква аванта - отварят.  Mr. Green

# 67
Аз съм догодина, като минат всички вълни, течения, приливи и отливи...
Ахаа, на "тоталните разпродажби".

...Ако е за нещо важно, няма да отключат безработните комшии...
Не отварят на Топлофикация и на ЕВъНъ?!

# 68
Аз съм догодина, като минат всички вълни, течения, приливи и отливи...
Ахаа, на "тоталните разпродажби".

Ако не удължа срока.

Спомням се, че в Метро стъпих 5 години след като го откриха. Ходила съм там два пъти общо.
А беше канска истерия си спомням.
 Не са за мен тия работи. Аз съм кротък човек. Скромен  Wink

# 69
...Ако не удължа срока.

Ма то след тоталните разпродажби няма нищо (ликвидасиа), какво ще удължаваш.
Да не развалям позитивната тема, де.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 01:15 от Холограма

# 70
Много шум за нищо! Икеа си е един обикновен магазин за шир-потреба - от най-евтините. Мебелите са много паянтови и се скапват лесно. Всичко е с ниско качество и предназначено за хора с най-скромни доходи. понякога си взимам нещо за декорация от там , но  дотам. Да не говорим, че мебелите са си все едни   същи - една колекция се продава минимум по 5 години, докато накрая всички се окажат с еднакви мебели. С две думи - не става този магазин и не ви препоръчвам да си трошите парите там. Особено и ако продават скъпо.

# 71
И аз не съм впечатлена от Икеа, мебелите не са евтини, а изглеждат евтини. Имам маса, килими, пердета и др. аксесоари. Хубавото им е, че са по- различни от масово продаваните в БГ.

# 72
Само почакай - няма да е задълго. Ще видиш как всяка втора къща ще има еднакви етажерки, маси и т.н.  Grinning

# 73
  • Русе/София

.
След злощастни посещения през почивните дни в"голямата петорка" - Zona, Labirint, COMO, AIKO и ARON, търсейки нещо толкова невинно и тривиално като двукрилен гардероб с огледала, цвят венге, с рафтове вътре, бях посъветван да си купя каквото имат, пък сам да си му лепна огледало.... или да си му сложа рафтове...

Пък ако все пак реша да си го купя както аз искам, то текущата цена я увеличавам с 30% (заради лукса "поръчка") и отделно огледала или рафтове... но все пак, крайният съвет беше - най-хубаво е сам да си го направите...
Изводи няма да излагам. Не бих действал така, ако голям конкурент е аха-аха на прага на бг пазара.  Sunglasses
Ела в D&D ,както искаш така ще ти го направят.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 09:50 от 3xi

# 74
  • гр. Шумен
И аз не съм впечатлена от Икеа, мебелите не са евтини, а изглеждат евтини.
Аз продължавам да питам какво очаквате от една мебел, за да изглежда тя скъпа. Питам не за да се заяждам, а просто от любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт