Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 6

• 57 528
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден!

Eййй, nioba, появи се и ти!!! Хахах, как ме разсмя само с това, което си написала за Kim Nam Gil. Ох, отново ме сещаш и за него, аз едва му издържам, гледайки го на екран! Предполагам си гледала вече Portrait of a Beauty/ Miindo, щом споменаваш сцените с него там. Много красива любовна история, но и верно си е всичко, което казваш за него и сцените... Аз си прехапвах устата, когато го гледах. Радвам се, че съм те "заразила" с общата ни болест Kim Nam Gil. Да знаеш, че през април излиза от казарма и се започва отново.

Тайна, Big Bang няма как да не ги харесаш! Давай сега след Super Junior (и тия само как ги харесах, а и не спират да водят класациите в Корея с албума Mr. Simple) и тяхната дискография. "Haru Haru" я слушам всеки ден и не ми омръзва! Емблематична песен както на Big Bang, така и за K-pop-а като цяло.

BIG BANG - Haru Haru

Снощи се изнервих на равеството на МИЛАН с Лацио при откриването на новия сезон в Серия А и ми изчезна и настроението, за да изгледам до финал Runway Beat. Ще го довърша днес или утре, ще изкарам и Koizora-ите, като ще започна с кино версията с Miura Haruma. My Sweet City също си го продължавам, но кротичко, по серия на ден и ми е много приятно. Нямам драми и излишни емоционални натоварвания, забавлявам се и се разсейвам с него.
Освен поп и рок парчетата от Корея, които вече са неизменна част от ежедневието ми (и днес, докато правех сладко от бъз само това слушах и така лесно ми вървеше всичко). Преди малко реших отново да си припомня любими моменти с най-голямата ми южнокорейска страст - No Min Woo. Предадох се там окончателно... Може би го харесах толкова много, защото съчетава талантите на музикант, певец и актьор в едно. Търся логично обяснение "Защо, защо, защо?", но не намирам и за това предпочетох да се предам и само чакам да се появи скоро новина за нов сериал или филм с него...
Пуснах си отново финала на 2-ра серия на Rock Rock Rock. Много емоционален момент и изигран страхотно от него. Само като го гледах и очите ми се пълнеха със сълзи, но се спрях... Много силна игра от NMW! Наистина тази негова роля ме спечели!
Днес едното ми любимо J от JYJ - Kim Junsu, който е запален футболен фен (приличаме си) е участвал в благотворителен футболен мач. Много е добро момчето освен в пеенето и танцуването, а и с топката. Броя дните до 23-и септември, когато официално ще излезе новия албум на триото "In Heaven".

Свалих си днес и японският филм "Departures/ Okuribito" - носител на Оскар за чуждестранен филм през 2008 г. Спомням си, че имах намерение да го гледам, когато излезе, но така и ми се размина. Сега обаче ще го направя.

No Min Woo in Rock Rock Rock                            Kim Junsu from JYJ

П.П. Настройвам се след 3 часа за полуфинала със сърбина и стискам палци за финал с Мъри.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 16:17 от rossonera

# 76

Свалих си днес и японският филм "Departures/ Okuribito" - носител на Оскар за чуждестранен филм през 2008 г. Спомням си, че имах намерение да го гледам, когато излезе, но така и ми се размина. Сега обаче ще го направя.

филма е хубав,дори е меко казано "хубав", но е от тези филми, които ти трябва определено настроение.В никакъв случай не е за убиване на съботно или неделно време.Филмът излъчва  съвършенство,деликатност и нежност,а музиката е невероятна.Редуват се емоция след емоция, помитат те чувства и неусетно сълзите потичат. Има заигравка с асоциации и метафори,а краят е впечатляващ.Едва ли ще го гледам втори път, защото тогава ще загуби от магията си. Краят е красив, но ти се иска да има още малко.Ако искаш да му се насладиш изчакай някоя приятна топла вечер + чаша вино (ако пиеш) и давай смело.
Ако ти хареса гледай и Snow Prince
И двата филма те помитат и си играят с чувствата на зрителя,а такива просто обожавам.

# 77
Tuon, благодаря! Ще го имам предвид!

Сега видях и един забавен момент от футболния мач, за който споменах.
Наблюдавайте какво "прави" №18 с №12 (Kim Junsu) и как "отговоря" на това момчето от JYJ.  Laughing

Добре се вижда и №9, многоооо познат и обичан тук сред нас актьор и певец. Който го познае ще получи награда.  Laughing

Kim Junsu - Soccer Game

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 17:48 от rossonera

# 78
Да казвам ли кой е №9 (щото го знам кой е и без да гледам клипчето, той все с този номер си играе Wink) или да изчакам някой друг да се включи smile3534.

ББ Kim Hyun Joong

Давате ми доста материал за гледане. С драмите съм доста напред, но с филмите хич ме няма. Поразгледах препоръките на всички ви и ще видим кога ще изгледам тези филми. Доста добро впечатление ми направиха, но нещо точно в момента не съм настроена на толкова сериозна вълна като за тях.

# 79
Благодаря на всички за милото посрещане. Ще си взема поука за спойлването, но даже не съм се усетила, че може да се изтълкува по този начин ( Blush mian haeyo!)
Tuon , и аз много харесах Dojin (после гледах актьора и в един филм  Innocent Steps, ако не се лъжа за заглавието, голям симпатяга е). То май ми стана навик да си харесвам втория главен герой/лошия герой повече от главния   Wink
Сега сядам да гледам по Kimchidrama 3-ти еп. на Can't Lose, още топличък, току-що качен с английските субтитри newsm44 

# 80
Браво, 2в1, правилен отговор! Получаваш 3в1 за награда!  Laughing

П.П. Аз исках да видя в този мач и един китарист и певец, който играе благотворителни мачове с №29, но не ме огря. Същият пречупи всякаква конкуренция в Maknae Rebellion и подобри рекорда на Rain, да държи на ръце момиче, тежащо 48 кг. в продължение на 1 час и 37 мин. За сравнение рекордът на Rain е бил с 10-ет минути по-малко.
Ето го и това момче с китара, което ми се нарежда веднага след NMW в личната класацията... Jung Jinwoon.

# 81
  • София
   Божее  ooooh! , чудят се какво да измислят, момиче 48 кг,  а ако трябваше да държи някое по-тежко  newsm78?

# 82
  love001

laisla, я сподели нещо и за Can't Lose, че и него го чакам да свърши, че да го почвам. Напоследък драмите, които изчаквам все ги удължават с по някоя и друга серия и накрая ще ми се струпат наведнъж няколко, та ...........  Crazy

Божее  ooooh! , чудят се какво да измислят, момиче 48 кг,  а ако трябваше да държи някое по-тежко  newsm78?

Викаш, няма и една торба цимент Joy hahaha Joy

# 83
Tuon, благодаря! Ще го имам предвид!
Дано ти хареса.Пиши когато го гледаш.
Филмите са ми слабост,защото са по-кратки и не ти отнемат много от съня Laughing

laisla не съм гледала друго с Park Kun Hyung, но ще поправя тази грешка, хареса ми като Do Jin

Oguri Shun в Binbo Danshi,само не ме питайте как се сетих за този сериал

С Miura Haruma

Викаш, няма и една торба цимент Joy hahaha Joy
hahaha hahaha

# 84
  • София
   Започнах I need romance, на средата на първа серия съм, но ми е толкова скучноо!Става ли по-интересно по-натам?

# 85
Тайна, ами такава им беше една от задачите.  Laughing Момчето обаче издържа на всичко и победи всички! Истински герой за мен и много, много скромен като характер.

Аз мисля си намерих нишата (така да се каже) в азиатските продукции. Редувам корейски и японски сериал, паралелно с тях и задължително гледам някой филм и всеки ден слушам музика от двете страни. Стоя далеч от тайванските, тайландски и китайски продукции - "ще прелея" с тях вече, освен естествено, ако не става дума за Vic Zhou и Aaron Yan. За тях двамата съм готова винаги!  Laughing
Историческите корейски сериали още не съм ги застъпила, а и като ви чета коментарите се чудя дали изобщо да си го причинявам - драми, рев, трупове, много серии... не е за мен това, не и в този момент и тези години от живота ми. Колкото и да са добре издържани - не мога, но ти обещавам, Tuon, че Iljimae е изключение и съм го предвидила за другата седмица, след като минат рождените Ни дни с Катеричката. Ще ядем супа от водорасли с него.  Joy

# 86
  Започнах I need romance, на средата на първа серия съм, но ми е толкова скучноо!Става ли по-интересно по-натам?
За този ли? Аз не съм го гледала, че в началото с едни моменти ми стана доста гнусно Embarassed, но четох,че ставал интересен.Ако някой го е гледал да пише.

rossonera с катеричката да не сте на 19 сеп. newsm78
тогава ще ти го отстъпя да си изядете заедно супичката.
Не всички исторически са дълги,пък и с чиста съвест можеш да си превъртиш бойните сцени,аз така правя LaughingIljimae ти е задължителен и ще те изпитам Laughing Four Gods също няма да те разочарова,ако обичаш фентъзи непременно го гледай.

# 87
  • София
    rossonera, просто им се чудя, какви неща измислят.Гледала съм на клипчета, разни забавни, корейски и японски програми и всеки път оставам изненадана, да не кажа шокирана, от фантазията им. Явно при тях вече всичко е изпробвано и за да задържат интереса, се чудят какви още щуротии да измислят  Joy. И съм ги гледала преди да започна да гледам азиатско.А бях обявила англичаните за луди, след един сериал, сега не мога да се сетя за името  newsm78, но последната част се казваше "Децата на Земята". Ааа, сетих се, май "Торчууд" се казваше.

Тuon, точно този е!

# 88
Ядосвам се отново с дъжда, който вали в Ню Йорк и ми бави шоуто на корта...

Tuon, аз съм два дни преди 19-ти.  Grinning Виж обаче ако ми го "отстъпиш", аз ще сe навия да ти подаря и тримата от JYJ, за които искаше да ми "помогнеш" неотдавна.  Joy

Тайна, аз наскоро писах, а и говорихме доста с 2в1 за този сериал. Става за гледане, но мен вниманието ми приковаваше най-много Choi Jin Hyuk и това, че този сериал е доста различен от скромните сцени, които сме свикнали да наблюдаваме. Приятен и различен нов сериал, това е за мен I Need Romance.

# 89
Тайна, не знам в какъв смисъл ти е скучен I need romance, но по принцип не е сериал с много действие или пък драматични обрати. По-скоро напомня "Сексът и града", но по корейски. Доста по разкрепостен от повечето корейски драми, но не чак толкова колкото американският.

Tuon, ако говориш за сцената, в която главната накара гаджето си да стане от дивана  Crazy, не се притеснявай много, има още две-три подобни, но само толкова hahaha.Не си ли им свикнала вече, че за тях "естествените нужди" на тялото са нещо нормално и не е нужно да ги крият. Между другото и за доста от западните нации е същото, лични наблюдения Confounded.

Общи условия

Активация на акаунт