ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 55 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Искам да помоля и за някакво ифо-обяснение от научна гледна точка какво точно се случва с обмяната при повишения прием на мазнини и протеини основно!Ако е и на бг ще е още по-добре.На първа страница не намирам нищо,а в спайдърите е нахвърлено най-общо с няколко думи.
Надявам се някой да се включи и по горното ми питане.  bouquet

# 331
# 332
линк и от мен, 4е нямам време за обяснения то4но сега

http://www.dietdoctor.com/lchf

# 333
Здравейте, доста изчетох от темата и от предишните и смятам да се присъединя към режима.Никъде не срещнах( може би аз пропускам) нещо за бирата.Позволена ли е?

И още нещо-Повлиява ли се целулитът от режима?

# 334
Алкохола принципно не е толериран в какъвто и да е режим. Не бих ти препоръчала да обръщаш бирички. Целулита се повлиява отлично от добро оводняване. 

# 335
  • out of space
Здравейте, от вчера съм на режима- цел минус 5 кила.  Simple Smile

# 336
Здравейте, от вчера съм на режима- цел минус 5 кила.  Simple Smile

В първия момент прочетох, че вече си свалила 5 кила от вчера:)))) И се шашнах:)
Успех:)
Аз отдавна не съм писала какви ги върша, но то няма и за хвалене. Както бях споменала започнах да се чувствам страшно зле (едва ли заради режима) и спрях спорта, почнах да ям всичко, основно сладко. Не съм се мерила, но около корема вдигнах паласчиците веднага.
Спрях и сега отново съм на режим, но малко по-либерален + спорта е отново на линия - аеробика и интервално тичане.
Изводът, който си направих от какво може да съм толкова зле е, че с напредването на диетата апетитът ми зверски намаля и буквално ядях като пиленце, съвсем насила, както и доста малко мазно. Това си отчитам като грешка и препоръчвам на всички да не пропускат хапване иначе има риск, който може лесно да се избегне.

# 337
Алкохола принципно не е толериран в какъвто и да е режим. Не бих ти препоръчала да обръщаш бирички. Целулита се повлиява отлично от добро оводняване. 

Благодаря, опасявах се да не би да ми се увеличи целулита от този начин на хранене

# 338
...
Изводът, който си направих от какво може да съм толкова зле е, че с напредването на диетата апетитът ми зверски намаля и буквално ядях като пиленце, съвсем насила, както и доста малко мазно. Това си отчитам като грешка и препоръчвам на всички да не пропускат хапване иначе има риск, който може лесно да се избегне.

о, да
и аз бях в този капан, първите 7 месеца на тази година
нямах апетит и не ядях
докато лятото не отидохме на АИ в Албена и там под строй 3 пъти дневно се хапваше, режимно разбира се
и тогава почнах да осъзнавам грешката си
ето сега ставам в 6
и си налагам да закусвам в 6.30, бяз значение дали имам апетит или не (а аз нямам толкова рано)
и преди просто не ядях, като не ми се ядеше и така можех да изкарам цял ден

# 339
  • София
Аз не ви разбрах. Защо е задължително закусването? На мен една ябълка ми стига. Заради кърменето понякога закусвам с жито или овес, но понякога просто не ми се яде.

Иначе все още ми е много добре без сладкиши, става ми лошо като хапна малко. Но не ям малко, вие май си броите калориите, аз просто внимавам с въглехидратите. Утре ще карам на сокове, че е пълнолуние.

Отчет за моята комбинирана кърмаческа диета ВМ-НВД+ лунната диета : за 20 дни свалих 10% от теглото си: от 70кг на 67кг. Не са много, но аз сега почнах.

# 340
Здравейте, аз отдавна не съм писала.Не знам как съм, не съм се теглила, но и аз напоследък нямам апетит и ям по веднъж на ден - режимно, но все пак веднъж на ден. И сега вече няколко дни се опитвам поне по 2 пъти, направо се насилвам.

Иначе малко ме притеснява факта че наближават коледните празници и не знам как ще се справя. Някакви идеи как да не се изкушаваме от сърмите, боба и т.н.

# 341
Аз пък съм болна и се наливам със супи и бульони, къде режимни, къде не.
За вечеря ще правя месо със праз лук, а за обяд не съм решила.
За закуска супа, главно бульона, не е много добре, ама съм като парцал и само топличко ми се яде.
Съответно и спорта е занемарен, кашлям като стар пушач, и не става за кардио.Надявам се от понеделник да съм ок и с яденето и спорта

# 342

ЕйМиМи не искам да съм досадна,
ама 10% от 70 кг са 7кг, т.е. 63кг

# 343
  • out of space
Здравейте!  Simple Smile

Кажете вчерашното ми меню ок ли е, мерси. З- половин грейпфрут и 2 чая от мента. О- голяма свинска пържола на скара, 1 краставица, полято с 1 лимон. В- зелена салата с лимон и репички + 2 парчета пражка шунка + 50 г. троянска сливова  Embarassed

Днес- З- лапландско кафе, после чай от мента. О- дробавица, краставица лимон. В- зелена салата с 2-3 варени яйца

# 344
Здравейте!  Simple Smile

Кажете вчерашното ми меню ок ли е, мерси. З- половин грейпфрут и 2 чая от мента. О- голяма свинска пържола на скара, 1 краставица, полято с 1 лимон. В- зелена салата с лимон и репички + 2 парчета пражка шунка + 50 г. троянска сливова  Embarassed

Днес- З- лапландско кафе, после чай от мента. О- дробавица, краставица лимон. В- зелена салата с 2-3 варени яйца

Личното ми мнение е, че нямаш достатъчно мазнини - салатката със зехтинче ли е овкусена? И какво е дробавица:)

Общи условия

Активация на акаунт