ВМ-НВД 46 ЧАСТ

• 55 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • out of space
Да, богато зехтин. Отделно от доста време взимам рибено масло по 1 гр. на ден.
Дробавица е нещо, което е специалитет на свекърите ми- като заколят телето накълцват дреболиите, омешват с пипери, зелени подправки и семена и пълнят в черво. Това нещо после го вадя от фризера и го варя час и половина.

Исках да попитам и друго нещо. Четох, че възрастен, здрав човек на ден има нужда м/у 50 и 100  въглехидрати. Аз следя да не надвишавам 10. Та, въпросът ми е колко дни максимално не трябва да приемам захари, имам предвид лъжица захар в кафето, парче шоколад, чаша фанта, пица, филия....не знам как им казвате вие- агресивни/лоши/тежки въглехидрати?  Rolling Eyes

# 346
Здравей, моето мнение, че закуската ти хич я няма. Трябва да хапваш повече сутрин, за имаш горе долу пропорционално разпределение на храната за деня.
Аз лично въобще не ползвам захар, даже я премахнах и от мен'то на домашните. Газирано също, абсурд. Пица или филия не би трябвало, ама срам не срам понякога ям, и след това съм подута и се чувствам ужасно. По принцип в зеленчуците, млечните, и да кажем плод на ден, има достатъчно въглехидрати за нашият режим, аз съм карала месеци стриктно и не съм имала проблеми, но като включа въглехидрати и става лошо.

# 347
Аз съм си правила спайдърска пица от кайма и никак не беше лоша.
http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=6392&sid=355292 … 34045865653d1333d

# 348
И аз съм на мнение, че закуската ти не е добра. Ти само пиеш някакви неща, а трябва да се хапва. Аз например закусвам: кашкавал с бекон или шунка, запечена шунка с топено сирене, сварено яйце, даже и миш-маш съм яла. Или кисело мляко с малко ядки. Хапвай и повечко месо.
Аз специално съм на този режим от година и половина и си правя по един въглехидратен ден всяка седмица. Като естествено не прекалявам, хапвам пица или нещо сладичко в едно от храненията. Успех ти желая!

Пак да питам, че никой не ми отгоори миналия път, рибеното масло има ли значение от каква риба е?

# 349
И аз съм на мнение, че закуската ти не е добра. Ти само пиеш някакви неща, а трябва да се хапва. Аз например закусвам: кашкавал с бекон или шунка, запечена шунка с топено сирене, сварено яйце, даже и миш-маш съм яла. Или кисело мляко с малко ядки. Хапвай и повечко месо.
Аз специално съм на този режим от година и половина и си правя по един въглехидратен ден всяка седмица. Като естествено не прекалявам, хапвам пица или нещо сладичко в едно от храненията. Успех ти желая!

Пак да питам, че никой не ми отгоори миналия път, рибеното масло има ли значение от каква риба е?

Би ли споделила моля те колко кг и см свали откакто си на режима и след колко време започват видимите резултати

# 350
да споделя набързо
някой питаше за сушен кокос
тук видях такъв, на малки кубчета
на опаковката пишеше, че съдържа захар и 50%В

което за мен означава, че не е режимен

а кокосовите стърготини са ОК

...Пак да питам, че никой не ми отгоори миналия път, рибеното масло има ли значение от каква риба е?

не знам, честно казано
на моята опаковка не пише от каква риба е
важното е само да е рибена омега3
да не е растителна, напр от ленено семе, както много хора се лъжат от рекламите

# 351
Живанк@ , започнах миналия август, като в началото не бях точно по този режим. Ядях най-вече протеини и много зеленчуци, както и яйца и сирене. От август до декември 2010 имах видими резултати, бях свалила около 8кг(започнах от 74, сега 62-63 предполагам. Ставаха ми дрехи, които не бях носила 3-4 години. От януари до юли бях включила по 1 въглехидратен ден, август 2011 открих този форум и включих маслото и ядките и направих 2 ударни месеца (изцяло на НВХ ВМ) и сега пак имам един въглехидратен ден.
За 3-4 месеца на този режим и повечко спорт със сигурност ще имаш видими резултати. Един съвет, не се тегли, забрави за кантара, мери си талията или по дрехите. Simple Smile Това не е диета, това е начин на живот.

W'A'S'P'
на моето рибено масло пише сьомга Simple Smile значи е ок . Мерси много за отговора Wink

# 352
Живанк@, много е индивидуално. Аз за 4 месеца махнах 13кг. И ги задържам от края на март до сега. Имам още толкова и съм решила пак да почна борбата. Simple Smile
Няма да те лъжа, задържането си изисква усилия. През тези месеци си хапвах от всичко, но пак с ограничения. Примерно за 10-тина дена безразборно тъпчене качих + 3кг, които после свалих за 4 дена на режима. Това ми се случи 3 пъти за 7 месеца. Embarassed Важното за мен е, че много бързо се връщаш където си била, дори да му изпуснеш края за малко. Simple Smile

# 353
  • София

ЕйМиМи не искам да съм досадна,
ама 10% от 70 кг са 7кг, т.е. 63кг

Ми кой знае какво съм си мислила  Joy
Почти 5% е. На първо време искам да стана 63, затова съм пльоснала 10%, да покажа че ми остава още малко.

# 354
Благодаря за отговорите Hug Аз имам 5 кг които искам да махна и по 2-3 см от всякъде, най-вече от бедрата.Не са много и за това може би съм нетърпелива.Знам ,че последните кг се свалят най-трудно.Започнах вече системата и ще видя дали ще мога без въглехидратен ден, ако не мога ще включа един седмично.Ще ви чета редовно и позволете ми да питам, ако нещо не мога да се ориентирам сама Blush

# 355
  • София
Имаше един диетолог преди 2-3 години, който предлагаше 6 дни без въглехидрати и 1 със, не го помня как се казва, не знам и дали е известен тук. Въглехидратният ден стимулирал метаболизма да работи по-добре. Направи чудеса с един приятел, но го беше пратил и на фитнес.

Аз на см свалих от бедрата, но на шкембето- не. Знам, че е индивидуално, но моля, някой да се похвали със сваляне на паласки, че да ме обнадежди.

# 356
Аз точно затова правя един въглехидратен ден -стимулиране на метаболизма. Просто след толкова много диети, които съм пробвала научих доста неща и успях да опозная тялото си. Вече знам как да го храня за да е здраво и красиво и аз да се чувствам добре в кожата си.

Споко, паласките ми намаляха доста, но все пак говорим за година и половина Simple Smile лека полека ще изчезнат Simple Smile

# 357
и аз колкото и да бях против преди, сега имам към 2 пъти месечно дни, в които си позволявам няколко хапки тестено и/или сладко или малко плод, като внимавам много с тестеното, защото ако е повече от 50-100 гр после ми става зле

метаболизмът е все още силно забавен, въпреки това
но това ми поддържа апетитът
само е малко трудно в деня след тази В доза да се въздържам от В, но става

# 358
Ще напиша менюто си за днес и моля да ми кажете дали е ОК, мисля че да, но все пак...

З-мляко с нес, няколко парчета кашкавал и свинско филе
О-печено пиле  и шопска салата със зехтин
В-мисля да е кисело мляко

В момента пия и кафе с 1 ч.л. мед, надявам се да не е голямо прегрешение медът

# 359
  • София
Диетата затова е ниско въглехидратна, а не безвъглехидратна, за да позволява по малко мед Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт