Листопад (Yaprak Dökümü) - Тема 60

• 40 126
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • ES
към никой.
..... Снощи най ми хареса Неджля - обаче мисля че Али Раза отново се обиди като чу думите и. Не мога и немога да го разбера нито да го оправдая този човек- винаги и от всичко е засегнат и обиден. Обиден беше когато децата му грешаха ,сърдеше се цупеше се отказваше да говори с тях , бягяше от къщи, спеше по хотели-  това не е нормално поведение. Сега вижда че Неджля си е стъпила на краката ,работи много   има хубава работа и какво пак обиден от това което тя каза на Хайрие. Е извинявайте ама не може да  са длъжни да преценяват по 100 пъти какво ще кажат за да не се обиди господина- въпреки че той вече се обижда от всичко
Аз мисля, че той не се обиди, а се засрами, че му се налага да живее при дъщеря си и да я притесняват с присъствието си.

# 541
Снощи пропуснах епизода, ще бъда благодарна, ако ми посочите къде в нета го има, благодаря предварително!

# 542
  • ES
http://www.DMCA-removal-from-Google/
Качват ги часове след излъчването

# 543
Здравейте момичета, чудесна тема, браво на авторката   bouquet .

Здравей, добре дошла! Hug

# 544
И Фикрет не е лесна , ама и Джеврието само нагнетява положението , а и Таксинчо все си трае ,не вземе да сложи майка си на място, да поговори с жена си, да я защити от майка си.
Всеки нормален човек би се пръснал от нерви , как и Фикрет няма да е намусена ,вярно и генът текинов си оказва влияние но...

# 545
Това ли е прословутата изневяра на Таскин, Laughing нерви , нерви.
 smile3511

# 546
Тая Джаврие няма равна! Взех да се замислям от какво реално е починала първата съпруга на Таксин..  Thinking
За Фикрет по- добре, че се изнесе... Дъртата вече си няма слугиня!

# 547
 smile3511
Да! Това ако е изневярааа  Joy

# 548
 smile3511
Да! Това ако е изневярааа  Joy

Не е това! Peace

Хареса ми шамара на Джеврие. Mr. Green

# 549
 smile3511
Да! Това ако е изневярааа  Joy

Не е това! Peace

Хареса ми шамара на Джеврие. :mrgree

Ама тя Джеврието ,голяма двуличничка , тя докара Фикрет до състоянието в което се намира ,ерго и тя е виновна за напускането И,  пък и шамар на  нищо неподозиращият  Таксинn:

# 550
 Ами Фикрет къде е тръгнала посред нощ с това дете. При родителите и които също няма къде да живеят. И тя ли ще се настани при Неджля. Е то докакво води  нежеланието за говорене - ако беше поговоршла с Тахсин , ако му беше казала какво чувства  щеше да е друго . А тя какво- на мъжа си отговаря само " нищо" или " остави ме " и в същото време слуша глупостите на Джеврие

# 551
За ДжевриетУ и ХайриетУ направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 552
Ама пък и Тахсин да беше казал всичко,що се отнася до приятеля му и певицата,а не да мълчи...... Rolling Eyes Tired

# 553
Момичета ,къде да намеря сериите от тази вечер newsm78 Може ли линк Hug

# 554
Здравейте момичета, чудесна тема, браво на авторката   bouquet .

Здравей, добре дошла! Hug
Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт