Листопад (Yaprak Dökümü) - Тема 60

• 40 081
  • 733
  •   1
Отговори
# 600

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 16:05 от lol4e

# 601

lovekiss

Ако някой има идейки какво да й напише, ще ви изчакам до утре. Постнете го тук и аз ще й го изпратя. Hug

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 16:01 от lol4e

# 602
  • София
Само аз ли не виждам никакви снимки в постовете на Lol4e  Cry newsm78

# 603
и аз нищо не виждам  Rolling Eyes

# 604
Аз също нищо не виждам  newsm78

# 605
  • София
Вече се виждат ...  Hug

# 606
Здравейте на всички  Hug
Нахлувам при вас за малко, за да ви постна снимки на Бену Йълдъръмлар (вашата Фикрет).
Днес получих имейлче от нея с тези снимки. Страхотна е тази жена. Peace
Ти си пишеш с нея ли?! #Crazy На турски или на английски? Къде й пишеш, във Фейса ли? Кажи й, че тя и всички в сериала имат горещи поклоници в БГ- Мама и въобще в България.  Heart Eyes Пиши й, че обичаме и се възхищаваме от таланта и професионализма на целия екип, че сме станали част от семейство Текин.  Peace

# 607

Извинете ме, прекрасни.  Hug
Грешката е моя. Надявам се сега да се виждат снимките.
Бену е страхотна!   bouquet

# 608
Няма такъв манипулатор като Джеврие. Хем забърка цялата каша хем убеди  всички че Тахсин го е направил.Но и той беше прав като каза че е жалко за Фикрет щом е повярвала на майка му

# 609
Кажи на Фикрет да се върне от Истанбул. че ще я опера с патерицата къде е  тръгнала посред нощ, че и детето мъкне със себе си проклетницата ....

# 610
Сега и Фикрет като цъфне при Неджля и то с бебето ще има поредна порция сумтене от Али Раза и пъшкане и охкане ог Хайрие

# 611
Много правилно Неджля каза на майка си за Шевкет, че никога няма да се поучи от грешките си ,знаейки , че винаги всичко му се прощава, и никога за нищо не е упрекнат.  smile3541
 Фикрет много избърза със заминаването си , то ако за такива неща си  тръгваха жените ,еххеее , нямаше да има семейства!

# 612
  • ES
Темата пустее, празнувате всички.
Сега ли ще изневери Таксин на Фикрет?

# 613
  • Stara Zagora, Bulgaria
Има ли качени  сериите вече във Vbox или Youtube?

# 614
ДОБРО УТРО!
Честити първи есенен ден!
Дано на вашето дърво винаги  е пролет, нека всичко цъфти , а не да падат листа!

Мн съм ядосана на Тахсин Crossing Arms  , след като разбра че жена му е тръгнала посред нощ с бебето трябваше да тръгне да я търси а не да се самосъжалява и да си предава важност!
За първи път от началото на сериала харесах поведението на Шефкет  bouquet

А и колко е гаден тоя Тахсин само Naughty, вместо да обясни, да проведе разговор с жена си (дори и тя да е виновна, а тя  не е!) , той тръгнал да ѝ вика по телефона че не го интересува тя #2gunfire а само бебето #Cussing out #Cussing out
И на всичкото отгоре как така проблемите на нейното семейство са чужди а на неговото  са си техни А? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт