Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 067
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Mila, Sladurka  smile3525 благодаря ви момичета!
Не веднъж съм се вдъхновявала и аз тук в темата, когато някой е споделял, че постигнал своя цел, мечта.
Аз сега си се наслаждавам и същевременно това ми дава нова надежда, нови сили, ново усещане за добро по пътя към другите ми мечти.
Приятни почивни дни на всички!  bouquet

# 166
  • Tам през Атлантическия океан

# 167
  • Tам през Атлантическия океан

Видях трохи,
разпръснати в праха,
до парещите стъпки
на познат самотник.
Усетих как проплака
нещо в мен --
Човекът, гладен,
хляб изхвърлен бе прегърнал...
О, Господи! -- простенах аз --
през сълзи истината
можех да прогледна.
Но моят Бог
не ми отвърна с глас,
а някак ме накара да прогледна...
И аз видях.
Видях трохи,
посипани с любов в пръстта,
сред чаканите стъпки
на познат добряк.
Видях безброй забързани лица
на мравки,
борещи се със праха
и носещи храна...
Тогава чак разбрах,
че скитникът самотен,
прегърнал уличния къшей хляб,
ги бе нахранил...
Днес
той беше
като Бог за тях.

Евгения Иванова

# 168
Аз като отворя zip формат хващам "книгата" и директно е прехвърлям на монитора на компютъра тогава при отварянето не показва грешка .Успех   bouquet
Не става  Sad
Дава следната грешка - The archive is eighter in unknown format or damaged
Не стига това, ами и днес обиколих няколко книжарници и никъде не намерих книгите да си ги купя  Tired

# 169
искам да попитам нещо
Досега не съм се молила на Бог.
Сега имам нужда
Как се прави? Има ли поза в която да застанеш? Пред икона ли трябва да си?
Може ли да молиш бога за неща които искам примерно да ми даде сили или само стандатна молитва със стандартни фрази се казва? На глас ли е или наум?

# 170
искам да попитам нещо
Сега имам нужда
Може ли да молиш бога за неща които искам примерно да ми даде сили или само стандатна молитва със стандартни фрази се казва? На глас ли е или наум?

Моли се със сърцето си, всичко останало няма никакво значение.

# 171
  • на острова на мечтите
Аз се моля без да влизам в храм. В пове4ето слу4аи само да благодаря, обикновенно сутрин, но понякога отправям молитва и ве4ер. Под небето, дори не и пред икона,макр 4е имам доста.
Напоследък спрях  и да пиша желания. Някак си по4увствах, 4е е много егоисти4но да искам нещо, което Бог и без това ми дарява. Той си знае работата, защо да се тръшкам. Когато му дойде времето ми дава вси4ко, което ми е необходимо!

# 172
  • София
искам да попитам нещо
Сега имам нужда
Лично аз съм се молила навсякъде, когато съм изпитала нужда. Но ако имам много сериозен повод, ме влече черквата. Да запаля свещичка, да застана пред икона, да си кажа болката.

# 173
Деска, този мил дядо Добри дари близо 40 000 лева на храм , най-щедрия дарител. За съжаление замина отвъд.

# 174
Светлина в пътя на дядо Добри!

# 175
Нека почива в мир дядо Добри!Клипчетата ми въздействаха толкова силно,че даже си поплаках и изпитах силно желание да докосна този свят човек ,но за съжаление вече е невъзможно smile3518

# 176
  • Шотландия
Не става  Sad
Дава следната грешка - The archive is eighter in unknown format or damaged
Не стига това, ами и днес обиколих няколко книжарници и никъде не намерих книгите да си ги купя  Tired

С кой файл става това - може файлът действително да е повреден - или пък ти да нямаш програмата, с която да го "разчетеш", т.е. отвориш. Какъв вид е файла?

Дес, благодаря за видеото за дядо Добри. Първото съм го гледала, но второто... благодаря   bouquet Светлина по пътя му.

# 177
  • Universe

За Дядо Добри (Светеца)

П.П. Не знаех, че е починал -  във фен страницата му и чрез гугъл не открих нищо  Cry

# 178
Отидох - върнах се ... за един ден 1000 км...е оказа се че не е толкова трудно, стига да знаеш какво искаш и да се бориш. Сега продължавам напред със следващата стъпка във моят план за живота. Ужасно съм уморена, но толкова превъзбудена, че само мисля какво и как да направя.

Следвайте мечтите си, независимо дали се отдалечават на моменти, или изглеждат трудно достижими. Оказва се че понякога, най-голямото препятствие в осъществяването им, сме самите ние!

# 179
Следвайте мечтите си, независимо дали се отдалечават на моменти, или изглеждат трудно достижими. Оказва се че понякога, най-голямото препятствие в осъществяването им, сме самите ние!

Прегръщам те!!!!!! Ти си слънце!!!!!!

И да ви споделя мой опит от днес (поредно потвърждение) - техниките работят перфектно, когато човек не си губи времето и енергията, за да се съмнява, дали действат и дали ги изпълнява правилно, а просто ги практикува активно, много, често и с пълна увереност, че неговото тяло си знае работата и му подсказва съвсем точно кой е най-добрият път за изпълнение във връзка с неговата лична цел. Правя техниката веднъж и пускам. После си живея живота доволно. А след това бера плодовете! А те са сочни, сладки и съм тоооооооооооооооолкова щастлива!!

Общи условия

Активация на акаунт