Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 472
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Изпълни ми се още едно много важно за мене желание.... Него изрично го бях записала в двата си последни списъка от новолунието..................

Черпяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя. Щастлива съм  Embarassed Много съм щастлива  Embarassed Embarassed

И десертченце....

# 436
  • Бургас
Корал, честито и от мене, желая ти букет от сбъднати мечти. smile3510
Относно злобата, точно сега чета една поредица на естонската писателка Лууле Виилма. Тя пише как от злобата в тялото на човек се натрупват стресове, които от своя страна са причинители на болестите. Според нея единствения начин за спасение е прошката, чиста и искренна. Четейки я ми наподобява Лазарев, но в много по-лек вариант и ненасаждащ чувство на вина. Просто обяснява пътят към доброто. Може би някои от вас са я чели и могат да споделят мнение.

Браво Рози, все така да ти се случват нещата. Ти си много позитивен човек.

# 437
  • Шотландия
Koral, и от мене много здраве, бликаща радост във всеки твой ден и много любов!

Рози, честито и на теб за желанието - все така успешно да ги сбъдваш!

# 438
  • София
Честито на всички празнуващи. Много много усмивки и сбъднати желания

# 439
Ей Рози! Ти си ни стимула! Браво! А мислиш за желанието си често Embarassed преди да се изпълни?

Ако не съм се объркала днес е пълнолуние и писах желанияяяяя Flutter Пожелайте ми успех,че има едно дето най ми е на сърце! Дайте ми положителна енергия и до следващото пълнолуние да се похваля Flutter Wink

# 440
Момичета,миналия месец за първи път писах желания на новолуние,но още нито едно не се е сбъднало. Сега пак ли трябва да ги пиша или да чакам да се сбъднат?

# 441
  • София
Между другото искам да ви задам един въпрос. Смятате ли, че подсъзнанието /или по-скоро чувството, че не ти върви/ може да предизвика доста осезаема физическа болка?? т.е. физическа болка без медицинско обяснение на причината?? newsm78 newsm78 newsm78

# 442
  • София
Нали на новолуние се пишат желанията? Поне аз така направих миналия месец. И аз се питам като  kadrokoska, дали трябва пак да повтарям на всяко новолуние ритуалите  newsm78

# 443
  • Tам през Атлантическия океан
Нали на новолуние се пишат желанията? Поне аз така направих миналия месец. И аз се питам като  kadrokoska, дали трябва пак да повтарям на всяко новолуние ритуалите  newsm78
Peace Da  на новолуние  Grinning

Както расте луната така растат и се развиват нашите желани  неща  Wink

трикчета  при новолуние  Wink

На новолуние „покажете” на луната пълно портмоне с пари или едра банкнота, за да може парите ви да се увеличават с нарастването й.

Вземайте пари назаем при растяща луна, а ги връщайте при намаляваща луна.

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 04:13 от Desss

# 444
Здравейте! Извинете , че така нахлувам в темичката..отдавна не съм чела..но имам нужда от съвет и подкрепа. Преди време съвсем на шега си поръчах мъж..според една от техниките..тази година(преди месец и няколко дни) се появи в живота ми съвсем случайно...и като да не повярвам -прояви интрес към мен..той е всичко , което някога съм искала-и като външност и като характер..всичко вървеше повече от гладко(може би едва една седмица..) и си мислех:" Боже, открих моята половинка!". Усетих, че той е моят човек..сякаш цял живот съм го познавала..сърцето и душата ми сякаш го познаха. Аз съм кристално дете..той също е наясно с тези неща, което ме накара още повече да се привържа- прие ме каквато съм..мислех , че ще ме оцени като човек. Аз съм като децата- давам сърцето си на всички..очаквам да ми го пазят, а те го смачкват...ранима съм..не съм очаквала обаче, че той ще е човекът , който ще ме нарани най-много. Не стъпвах по земята от щастие, когато излизахме или си пишехме..но всичко се промени много рязко. Той каза, че сега са най-важните години за него и не може да отделя време за мен, защото трябва да мисли за себе си в бъдеще. А и не искал повече връзка от разстояние, защото от опит знаел , че не се получавало...Каза, че иска да сме просто приятели.. Не сме се водили двойка никога..просто се сближихме повече, паснахме си..аз направих грешката да му споделя какво чувствам(а се познавахме наистина отскоро и сигурно се уплаши..знам ли) и това още повече го отдалечи от мен..крие се, не ме търси..не се сеща за мен както преди в самото начало..все аз го търся първа. Към мен се промени до неузнаваемост.. Липсва ми до болка, а виждам , че аз на него не..не издържам повече..дори все по- често ми идват мисли да си посегна..имам страшно много проблеми сега и съм на ръба..няма нищо, което да ме задържа тук..моля ви..кажете ми как да постъпя? Да спра да го търся и да чакам да осъзнае, че може би аз съм това , от което има нужда? Но не мога да го чакам вечно..дори не мога да преценя дали това не са просто глупави оправдания, за да не бъде с мен..но аз усетих, че изпитва нещо докато още бяхме по-близки. Не искам да го превъзмогна, защото усещам , че е ТОЙ. Но от друга страна колко още такова хладно отношение мога да понеса? Ако някой иска да е с теб- той ще намери начин винаги, нали? Ако на някой му липсваш- ще те търси, ще те иска в живота си..отчаяна съм..нямам повече сили да се боря, когато от него няма капчица усилие или желание за нищо..но сърцето ми не иска да го забрави..дори след всичко, което ми каза и хилядите начини, по които ме нарани..извинете ме ако е несвързано..много ми е тежко..  Weary Weary

# 445
askimemnu първо ще ти кажа баналното,че има много по-важни неща от това,да те отхвърли мъж. После не се вкопчвай в него и не бъди обсебваща,ако ще и да е половинката ти. Никой не обича да го задушават. И друго-ако един мъж те иска нищо няма да го спре! Ама му помогни и ти,т.е.дай му да си вземе въздух и по полека със изливането на душата ти за такъв кратък срок. И не си мисли глупости-веднъж се умира. На колко години си?

Абе момичета,аз уж не съм чак толкова нова в темата,ама не пишехме ли желанията по пълнолуние? Нали даже имаше пълнолуние във Везни,в еди кво си?

# 446
askimemnuВ допълнение към написаното от sladurka, поговори с Висшия му Аз, можеш да ползваш и Благодаря, Прости, Съжалявам, Обичам те. Добра комбинация са, отпусни се и се усмихни на света, и на себе си Wink

# 447
askimemnu,
Добре те разбирам.
След време, обаче, само ще се сещаш как е било възможно толкова усилия да влагаш и да се тормозиш, за някой, който не заслужава.
"Времете лекува" са рекли старите хора и са много прави.
Прави са също и за "Очи, които не се виждат, се забравят."
Знам, че сигурно ти звучи жестоко в момента, но просто се опитай да си намериш приятно и развличащо занимание или занимания. Осигури си съвсем нарочно голяма доза положителни емоции и ще видиш колко добре ще се почувстваш.  Hug
А точния мъж някой ден със сигурност ще се намери!  Peace

# 448
Какво значение има моята възраст? Малка съм , да, сигурно личи..но това не пречи да съм преживяла много...бях в депресия 6 години и едва се измъкнах..точно се закрепих и го срещнах. Обикнах живота отново..започвах да се събуждам с усмивка ..наистина се усетих жива от толкова много години насам. Сега отново затъвам..и то много бързо. Нямам обаче вече сили да се опитвам да изляза от тази дупка. Просто не мога да си обясня аз ли провокирах това негово поведение? Прекалих знам, но не съм го насилвала за нищо..просто бях откровена.. Защо тази техника не сработи докрай..ако той наистина е моят човек ще се върне ли в живота ми?

# 449
Ако е наистина твоят човек,ще те приеме такава,каквато си.  И все пак не изглеждай отчаяна. И да-годините имат значение,защото в една по-млада възраст любовта по един мъж е смисълът на живота. А баш не е така. Не,че не те разбирам и аз,много е хубаво да обичаш и любовта ти е споделена,но го превръщай това в единствен смисъл на живота си!  Мисли за себе си по положителен начин,харесвай се и другите ще те харесват. Мисли как има много мъже,стойностни,които ще те срещнат-не само един. Взех да се повтарям-надявам се си схванала смисъла.

Общи условия

Активация на акаунт