Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
за злобата и завистта - имам няколко но много ценни приятели, между нас няма такива чувства, сигурна съм. Искам те да са добре, и слава богу те са добре. Винаги сме си помагали взаимно, и финансово и морално и по други начини. Обичам ги много, знам че и те ме обичат. Няма място за други чувства между нас.
Да ви кажа какво ми поднесе Вселената, много неприятна и тъжна случка, но много важен урок!
Вчера се скарах с мъжът ми, сега си мисля че е дреболия, но вчера така ме ядоса, че излязох, тръшнах вратата, по тениска и чехли и хукнах да обикалям поляните - валеше дъжд и беше зверски студ, нищо не съм усетила, толкова бясна бях. Само си мислех, че не искам да го виждам, как може така да ме обиди и т.н. В този момент ми звънна телефона, и братовчед ми ми каза как наш познат, брат на много добър приятел на мъжът ми, се е удавил. Ужас, изведнъж целият ми яд изчезна, и си помислих, аз за някакви дреболии се ядосвам, и си представям как човека, който най-много обичам на света го няма, а какво ще стане ако наистина го няма. За първи път изпитах подобен страх, даже когато баща ми беше много зле и не беше ясно дали ще оживее, не съм изпитвала подобен страх.  Само се затичах към къщи и му скочих на врата, простих му на секундата.
А за това момче...просто нямам думи, не знам как да изразя мъката си, не толкова за него, колкото за малкото му детенце, на невероятно силното му 6 годишно момиченце, дано животът му бъде много щастлив, и всичките му мъки да са вече в миналото  Praynig

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 09:39 от joya

# 421
И на мен Вселената ми е давала знаци по този начин, като леко побутване по рамото, за да разберем кое е важното в живота ни...Simple Smile, отрезвява ни  Simple Smile

# 422
"Пак ще повторя: Не можете да свържете точките гледайки напред в бъдещето. Можете да ги свържете само, гледайки назад във времето. Затова трябва да вярвате, че точките някак си ще се свържат в бъдещето ви. Трябва да вярвате в нещо – вашата воля, съдба, живот, карма, каквото и да е. Защото вярата, че нещата ще се подредят с времето ви дава увереността да следвате сърцето си, дори когато това ви извежда извън добре утъпкания път – и това ще направи цялата разлика в живота ви."

От речта, произнесена от Стив Джобс на 12-ти юни 2005 година по време на церемонията по дипломирането на випуск 2005 на Станфордския университет.

# 423
Добър ви ден, феички.

Пожелавам ви да срещате много хора с добри сърца по пътя си - и тази нова седмица, и изобщо...

# 424
Благодарим за пожеланието Рози!

# 425
Мили и любими феи, днес е моят рожден ден - искам да ви пожелая всичко светло и свято да е с вас, така както Бог е в нас! Мир и благи плодове в нас и около нас!
Съжалявам, прости ми, обичам те, благодаря! Heart Eyes

Hug

# 426
  • I want it all and I want it now.
Ч.Р.Д.koral
 Много здраве и всичко, което желаш да се сбъдне сега.

# 427
# 428
Честит рожден ден,koral!

Пожелавам ти да бъдеш все така влюбена в живота!  newsm51

# 429
Момичета,утре май е пълнолуние

# 430
koral, честит рожден ден! Пожелавам ти радост и щастие, и сбъднати мечти  bouquet

Не трябва много силно да се желае нещо, а трябва малко да се отпусне ситуацията, да й се даде свобода да се разреши сама.
Това разбира се не значи просто да седиш и да чакаш без да предприемаш нищо.
Да седиш и да чакаш пасивно неизвестно какво, значи именно да чакаш подаяние отвън. Ние трябва ясно да знаем какво очаквамe и какво искаме, и по възможност да правим крачките в нужната посока.
(Тук не важи поговорката "Неволята учи", а точната поговорка е "Под лежащ камък, вода не тече.")
Ако целта е истинска, а не натрапена отвън, ситуацията рано или късно сама ще се разреши в наша полза. Ако човек следва истинските си желания, всичко ще стане от само себе си. Всичко, което се иска от нас е да се окажем на нужното място в нужното време.

"Щом човек престане да желае страстно нещо, доверявайки се на случая - той престава да отдава енергия на материалния свят и започва да я отдава на енергоинформационния, където живее случайността, съдбата и други фини субстанции, от които всъщност зависи нашия живот." - Дмитрий Верещагин - "Щастие и успех"

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 12:36 от krem-karamel

# 431
Корал със закъснение и от мен имаш пожелание за здраве и сбъднати мечти!  bouquet

# 432
  • София
Корал със закъснение и от мен имаш пожелание за здраве и сбъднати мечти!  bouquet

Поздрави и най-искрени пожелания за много много късмет и щастие и от мен!

# 433
  • София
Kral Много здраве, любов, вяра, мечти, сбъдване.... Hug

# 434
Koral-че ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /малко със закъснение/! Бъди все така усмихната, позитивна, споделяща радостта от живота и сбъдване на всички мечти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт