Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 478
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Какво влагате в тая "завист", че нещо не ви разбирам?
Да видиш, че другият има нещо и да поискаш и ти да имаш такова!?  Thinking  

# 406
То аз все още съм мноооого далеч от положителната персона, която запланувам да стана. И тази завист има хора, които ми я насаждат, говорейки ми за други хора  Laughing Лошото е, че не мога да махна с ръка и да ги разкарам от живота си. Тъй да се каже са от роднинското общество.

# 407
Какво влагате в тая "завист", че нещо не ви разбирам?
Да видиш, че другият има нещо и да поискаш и ти да имаш такова!?  Thinking  

Ммм, при мен не е точно така. Прече ми, че постоянно ми навират едни хора в очите, говори се само за тях, мисли се само за тях, те какво били казали, те какво били направили....мен кучета ме яли. Финансово са по добре от мен, но това не ме дразни.

Ох едва ли ме разбрахте, но не искам да навлизам в подробности, че...ми е малко болна тема. Хем се опитвам да бъда над нещата, ама пусто му, хич не ми се получава.

# 408
  • София-в сърцата на моите деца
Вероятно, ако мислите повече за своето Аз и своите успехи, със сигурност няма да имате време да "надничате" на някой друг в градинката/нищо персонално/ PeaceПросто повече се обичайте, повече се уважавайте и ...нещата от другите градинки сами ще дойдат при вас! Hug

# 409
Вероятно, ако мислите повече за своето Аз и своите успехи, със сигурност няма да имате време да "надничате" на някой друг в градинката/нищо персонално/ PeaceПросто повече се обичайте, повече се уважавайте и ...нещата от другите градинки сами ще дойдат при вас! Hug

Ами аз не надничам. Опитвам се да не мисля за това и ми се получи цяло лято. Обаче съжителството с тези хора зимата е неизбежно и те отново ще започнат да говорят и говорят...и заровеното на дълбоко грахче, пак ще започне да покълва... Tired

# 410
Джи, аз в обяснението ти завист не видях, само раздразнение от навирането на нещо непоискано в личното ти пространство.    Grinning  

П.П. Пропуснах да се съглася с Десс.    bouquet

# 411
  • Шотландия
И аз ще се съглася с Дес, че когато ни бодне отвътре, че някой има нещо, пък ние още само се стараем - ми какво от това? Това са си човешки чувства, вярно, негативни са, ама ни показват нещо. Важното е да го видим това нещо и да вървим нататък. И на мен ми се е случвало, какво да се правя на ангел... И обичам човека, и се радвам за него, и всичко - и отвътре ми е казвало онова гласче... а пък ти още го нямаш... (каквото е там).  Wink

Ако ми се случи - си казвам - това, че еди-кой си има еди-какво си, означава, че е възможно всеки да го има, т.е. това си е положително доказателство, че и аз мога да го имам, стига да поискам!  Peace

То аз все още съм мноооого далеч от положителната персона, която запланувам да стана. И тази завист има хора, които ми я насаждат, говорейки ми за други хора  Laughing Лошото е, че не мога да махна с ръка и да ги разкарам от живота си. Тъй да се каже са от роднинското общество.
Хората не можеш да разкараш, вероятно, но и те не могат нищо да ти насадят без твое "разрешение"... ако можеше така да се насажда, всички деца щяха да са копие на майките си, щото кой повече от тях им "насажда" разни полезни работи... пък не е така  Heart Eyes

Ако искаш, ще ги слушаш и ще ги попиваш. Ако искаш - ще махнеш вътрешно с ръка и ще си кажеш - абе това са глупости...  Heart Eyes По-трудно става, когато някой ти намила непрекъснато, ама пак става. А пък когато намила неща, които не ми харесват, аз пък им казвам - не ми е приятно да ми говориш за еди-какво си.  Heart Eyes Уф, не те съветвам да правиш нищо, не си мисли - ти си знаеш ситуацията по-добре. Не всеки е разбойник като мене  Hug

Студеееенооо

Емили

Допълвам се, днес Луиз Хей има рожден ден - става на 84. Изпращам й положителни мисли и благопожелания - тя е една забележителна жена, изиграла е роля и в моя живот

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 22:32 от *Мила*

# 412

Аз нямам с какво да се похваля. Всичко което поискам се отдалечава моментално от мен.
Вече не смея да си пожелавам нищо. Въпреки, че го правя както си трябва, Вселената явно ми е сърдита  Sad

Май ще трябва да сменя тактиката - ще казвам, че НЕ ИСКАМ нещото, та да вземе да стане  Simple Smile

По този повод си имам една житейска максима - никога не се заричам (почти де), защото в момента в който кажа, че няма да направя еди какво си, живота ме поставя в ситуация да трябва да го направя.

Вселената няма човешки чувства - т.е не мрази, не обича , не се сърди... Тя усеща само енергията която излъчваме. Тя усеща само нашите вибрации - ако вибрираме любов, ни праща повече любов, ако вибрираме задоволство, получаваме повече задоволство, ако усеща вибрации на изоблилие, радост, успех ни праща повече от същото. Същото и за отрицателните неща в живота ни. Всичките тези неща като писане на желания, афирмации ,карта на желанията и т.н го правим за нас си, не за Вселената,защото тя не знае да чете и не разбира от картинки а само от енергия.  Grinning Всичко това се прави с цел да повишим вибрационното си ниво. Но ако това ви кара да сте нетърпеливи по-добре е да не се прави.
Когато някоя кофти мисъл мине през главата ни почти винаги,направо автоматично е съпроводена с негативно чувство и бързаме да я изгоним от главите си и не си задаваме въпроси утре ли ще стане или в други ден и ще стане ли изобщо.Ако пак започне да се повтаря и после нещата станат реалност, човек си казва "ето,знаех си,имах лошо предчувствие" ,А той просто е привлякъл това което е мислил като е изпълнил всичко като по поръчка - мисъл+чувство+освобождаване от мисълта за резултат. Така трябва да е и с желанията ни, но е по-трудно,защото положителните чувства когато искаме неща идват по-трудно и искаме резултат по-бързо, защото всичко това е заложено в нашето подсъзнание още от детството ни.
За всички които се притесняват за резултатите от желанията им , препоръчвам един страхотен филм "Peaceful Warrior". Grinning

# 413
  • София
Преди време попаднах на темата, която е много интересна. Да си призная, направих някои от ритуалите за привличане на пари и списък с желания. Да не изпреварвам времето, но едно от желанията е на път да се сбъдне.
Ще следя вече редовно това, което споделяте тук.

# 414

Днес закуската е от мене...................

Изпълни ми се едно огромнейшейстко гигантейшеско мое желание. А дори някакси бях забравила, че съм си го пожелала. То е цял процес, в който по разни причини нямах възможност да участвам, а сега изведнъж си дадох сметка, че с двата крака съм вътре, че и роля имам и изобщо е много по-хубаво и голямо от всичко, което с моята малка човешка глава съм можела да си представя, че би представлявало. Щастлива съм!

# 415
  • София
Рози и рози, чудесна новина споделяш. Надявам се, че и при мен ще станат нещата.

# 416
Рози, пожелавам ти много от същото, което си получила!  babydust7 smile3531
Сбъднатата мечта е най - красивото нещо - винаги е повече от това, което сме си мечтали... Благодаря на Бог за мечтите си Heart Eyes
Споделям с вас, мили феи, нещо хубаво от великолепната книга, която сега чета : "365 начина да възпитаме прекрасни деца" от Ш.Елисън и д- р Барбара - Ан Барнет. -

"Има два начина да посрещнеш трудностите: или ти ги променяш, или те те променят.
Ако в семейството неприятностите се възприемат като нормална част от живота, всеки ще работи за преодоляването им без излишно напрежение и паника."

Heart Eyes

# 417
# 418
  • София
Напълно неочаквано и изненадващо (и за мен и за околните) се изпълни мое желание от списъка. Последва радост и еуфория, а сега съм преуморена от "последствията". Исках промяната, а всъщност ме е страх от промени! Но нали за да ти се случи нещо ново, трябва да направиш нещо различно! Разбира се ръководейки се от "в полза за мен и за всички околни...", но се чувствам като плуваща срещу течението. Сигурно звучи убъркано, но не знам как да го опиша. Приемам съвети. newsm12

# 419
  • Tам през Атлантическия океан
milve Wink а ти знаеш ли какво искаш наистина  Wink ?
Не ти трябват съвети и акъли чужди  Wink Просто си отговори на този въпрос  Hug и действай .... там каквото е  Grinning

Я си виж подписа само Hug или ти е за украса  Wink

Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт