Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 424
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Лени БЛАГОДАРЯ. Много е хубаво и зареждащо. Прекрасен и слънчев ден ви пожелавам. Ден пълен с чудеса.

# 541
  • София-в сърцата на моите деца
Да,днес е специален ден-Св.Иван Рилски ,покровителят на България Peace

# 542
  • София
Чудотворец!!!
Чудеса ви желая!

# 543
Толкова ми е хубаво днес без никаква причина! Така искам за по- дълго да запазя това вълнение и емоция в душата си Simple Smile

Пожелавам ви прекрасен, чудотворен, вълшебен ден днес!

smile3525

ПП: Клонка, ако някога решиш да издадеш книжка с житейски мъдрости......ще я искам с автограф   bouquet

# 544
Момичета, искам да ви разкажа нещо от последните два дена.
Пътувах до един град, към морето, където трябваше да преживея едно голямо изпитание, да се справя добре и нямах право на грешка, да не казвам, че беше почти жизнено важно. Понеделник пътувах при страшна буря, дъжд и сняг, едвам стигнах до града, 24 часа нямаше ток, не можах да се изкъпя, да си изгладя дрехите, гримирах се и се мих на свещ. Тръгнах към уреченото място. На единият път имаше паднало дърво и премазана кола, линейката точно си тръгваше, заобиколих по единственият друг път и се оказах в огромно море, в средата на което спуках гума. тъй като нямаше как нито да изкарам колата, нито да сменя гумата, я зарязах и на токчета 10 см, джапах през локви и кал, и прескочих една стена, в момента нямам един здрав нокът на ръцете. Никога през живота си не съм имала толкова жалък вид. Но не помолих за помощ, не знам защо, даже и за миг не си помислих, че нещо ще ме спре към целта ми. Успях, стигнах на време, и точно преди да вляза, се обърнах със цялото си сърце към Вселената и помолих всичко да мине по най-добрият начин, да успея да се справя много добре, и всичко да свърши добре за мен.
След това влязох....и бях страхотна, успях, казах точно каквото трябва и когато трябва, и спечелих. Даже повече от очакваното ..... след това всичко тръгна идеално, и времето се оправи, и пътуването и колата, и гумата, слънцето грейна.
Може би това е било просто природа, но имах чувство че беше тест за мен, дали ще се откажа, дали ще стигна до целта си и ще победя!
Изпитание за волята ми, в което победих.
Чувствам се велико, чувствам се сякаш съм се изправила в битка с някой великан и съм успяла да го победя.
Не знам как да го опиша, но за мен това бяха едни от най-тежките ми два дена в живота, и природата, и времето, и държавата, и хората ......Успях!
Благодаря!

# 545
  • на острова на мечтите
 HugИскам да ви благодаря безкрайно за куража и за добрите съвети Heart Eyes
След като споделих тук, като че ли ми се отвори прозорец и видях къде е  проблемА! МОЯТ! Защото всичко е в нас самите! Днес е един хубав ден! БлагоДаря ви! Явно новата обстановка ме беше блокирала! Сега усещам сеебе си! Heart Eyes
Не изреждам всички, които ми отговориха,но е от липса на комп.умения Blush
 Hug Hug

# 546
  • София
Толкова ми е хубаво днес без никаква причина! Така искам за по- дълго да запазя това вълнение и емоция в душата си Simple Smile

Пожелавам ви прекрасен, чудотворен, вълшебен ден днес!

smile3525

ПП: Клонка, ако някога решиш да издадеш книжка с житейски мъдрости......ще я искам с автограф   bouquet

И при мен днес е така. Даже имам силно усещане, че ще ми се случи нещо хубаво. Дано да е така - аз го очаквам.
joya Поздравления мила, каквото и да е било намерението на Вселената и Висшите сили, вярвай че е било за добре.Радвай се на успеха и бъди благодарна. От сърце се радвам, когато споделяте радоста и успехите си.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 11:23 от tanya24

# 547
Влязох да споделя с вас усещането за приказен ден, носещ обещание за нещо вдъхновяващо. Гледам, че и други са така.  Heart Eyes Пожелавам ви повече обещаващи дни.  Hug

# 548
И аз съм в групата. Закуската е от мене. Точно усещане за нежност ме е обзело. А то е изключително нетипично за мене, защото аз съм по-скоро боен тип  Embarassed

(Някой може ли да ми каже като сложа картинка, как да й намаля размера, моля. В този форум не знам как става. Благодаря!)

# 549
Здравейте и от мен! В мен също днес расте една радост, че нещо много хубаво ще пристигне при мен днес.
Joya като чета какво ти се е случило, знаеш ли, доста често ми се налага да си дам сметка, че съм преодоляла нещо, което би ми се сторило непреодолимо, ако някой ми го бе разказал предварително. Като твоето премеждие в подобен вариант също съм преживявала не веднъж, изправяла съм се пред предизвикателства и за ума и за тялото. Понякога усещам, че нямам сили пред поредното изпитание, но често когато останат зад гърба ми, си казвам, че щом съм преодоляла еди си кое, то значи в мен има качества да постигна и ей онова там  Hug
Сигурно не веднъж съм искала да си остана на топло вкъщи, вместо да се боря със собствените си страхове някъде там протягайки се към моята цел, но след това съм благодарна на Господ, че това е моят път, че съм минала по него, че не съм останала у дома пред телевизора оттегчена от живота, а че каквото зависи от мен съм направила в дадената ситуация, а наградата в крайна сметка винаги си я получавам.
Благодаря ти, че ми го напомни сега като се замислих за това, имах нужда от това точно сега, точно днес.
Щастлив ден на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 22:36 от !Diva!

# 550
  • I want it all and I want it now.
Дойдох, видях, победих.
Veni, vidi, vici.-
joya Браво на теб.

# 551
Здравийте не съм писала отдавна и аз минах през изпитание,за да ми се покаже,че се отклонявам от пътя.Все още съм напрегната,но виждам как нещата се нормализират,няма по голямо щастие от това да сме здрави и ние и децата ни и да сме заедно със семейството си. Hugблагодаря на Господ и на всички вас за всичко.

# 552
ПП: Клонка, ако някога решиш да издадеш книжка с житейски мъдрости......ще я искам с автограф     bouquet
И аз се нареждам за автографите. Simple Smile)

Рози, благодаря за вкусотията! Hug

Честит празник на всички Ви!Чудеса и сбъднати мечти ..

# 553
  • Universe

(Някой може ли да ми каже като сложа картинка, как да й намаля размера, моля. В този форум не знам как става. Благодаря!)

Ако картинката е твърде голяма, можете да я намалите, като добавите думичката height (височина) само в първия таг - ето така:

Код:
[img width=0 height=200] линк към изображението[/img]

Вторият таг трябва да остане непроменен.

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 16:27 от Lenny_Pld ॐ (With love)

# 554
Дойде ли време за следобедната закуска?? За всекиго по нещо  Crazy.

А това по-долу е за човекът, който ме научи на корекцията на размера на образите при постване.

С Лени сме писали едновременно - това е пък за тебе

Общи условия

Активация на акаунт