Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
При книги и икони, при картини също се вижда аура като при хората и животните. В това няма никаква мистика, а е въпрос на най-обикновена тренировка на окото. Както се тренира зрението, за да вижда триизмерните картинки. При електрическите уреди, които работят на електричество, ми е интересен фактът, че аз поне не виждам същото енергийно поле. Сиреч не виждам аура. Очевидно това не е свързано с отделянето не електрическо поле около уреда.  При отделните хора аурата е различна. При промяна в чувствата и състоянието се вижда драстична разлика, вижда се самата промяна.

Също така отделните хора имат различна способност за виждане на аурата. Както и зрението не е еднакво - ако аз и ти видим червен предмет, ние и двете знаем от детството, че са ни казали, че това е червено, но никой не може да установи, дали обективно образът е еднакъв според нашите очички. Това много ясно се наблюдава при далтонистите. Сетивото зрение работи различно за цветове. Така е и за виждането на аурата. Аз напрамер не виждам аури в цветове. Винаги е белезникаво-прозрачна. Виждам обаче различна плътност и различна насителност на частичките при различните хора. Точно както и интуитивното възприятие е различно - при мене работи с хладина и топлина главно в дланите. При други хора работи с бодежи или зрителни, вкусови и обонятелни усещания.

Темата е необятна.....   bouquet

# 571
Направо съм шах и мат.

И какво искате да ми кажете, че стола на който цял ден работя, има разум? Това не мога да го възприема, камо ли повярвам. По съм склонна да вярвам, че предметите и дрехите поемат от човешката енергия и след това по-някакъв начин ни влияе тази енергия, но да имат разум е направо абсурдно за мен.

# 572
  • Tам през Атлантическия океан
Дес, много ти е шарена любимката и не мога да преценя какво животинче е  Laughing Иначе да ти е живо и здраво!

ПрасИ е живинката  Flutter морско свинче  Heart Eyes

При книги и икони, при картини също се вижда аура като при хората и животните. В това няма никаква мистика, а е въпрос на най-обикновена тренировка на окото. Както се тренира зрението, за да вижда триизмерните картинки. При електрическите уреди, които работят на електричество, ми е интересен фактът, че аз поне не виждам същото енергийно поле. Сиреч не виждам аура. Очевидно това не е свързано с отделянето не електрическо поле около уреда.  При отделните хора аурата е различна. При промяна в чувствата и състоянието се вижда драстична разлика, вижда се самата промяна.

Peace

Аура това е енергия  Grinning

# 573
Направо съм шах и мат.

И какво искате да ми кажете, че стола на който цял ден работя, има разум? Това не мога да го възприема, камо ли повярвам. По съм склонна да вярвам, че предметите и дрехите поемат от човешката енергия и след това по-някакъв начин ни влияе тази енергия, но да имат разум е направо абсурдно за мен.

Това е  Peace да , поемат енергията  Wink

# 574
Много интересно smile3506 Тази тема ми напомни как арабите като влизали в домовете си ги поздравявали. Мой приятел живееше в арабска държава и разказа този техен обичай да благодарят на дома си като се прибират. Замисляла съм се,  че има смисъл в това! Да влезеш с чиста и позитивна нагласа, за да не принесеш отрицателни влияния отвън в къщата си.

# 575
Като погледнеш принципно на въпроса от гледната точка, че материята е вибриране на енергията на определена честота, това ти обяснява някои неща. Не говоря аз лично изобщо за разум де!! Говоря за чиста физика. То такъв практик като мене във всичко намира математика и физика  Embarassed. Цялата ми мистика на мене е доказана "нАучно"  Peace Твърдата материя е по-бавна вибрация. По-бързата вибрация на частиците ги прави "невидими" в определена степен.

# 576
В такъв случай, можем ли с нашата собствена енергия, да променим, енергията на даден предмет(един вид да заличим предишната му енергия)?

Чувала съм, че не е хубаво да се носят дрехи втора употреба  Thinking

# 577

Чувала съм, че не е хубаво да се носят дрехи втора употреба  Thinking
Като ги изпереш и нЕма носят другата енергия  Mr. Green
да не се вталясваме  Wink сА

Водата пречиства  Wink

Като сменяме апартамента винаги си правя почистване/прочистване пр. проветрявам правя течение и слагам аромтни клечици  Mr. Green или с една клечка минавам по сите стаи  Joy като кандило хахахаахх  bishop

# 578
 Можем да променяме енергията на предметите. Зависи  в какво вярваш и какво избираш за себе си. Ние също така караме коли втора употреба и позваме и такива уреди...,но после си стават "наши"

# 579
  • Варна
момичета здравейте  bouquet имам една молба към вас.Отварям нов магазин искам да го прочистя от негативна енергия да може да ми върви във бизнеса.Кажете ми как да го направя то има много начини но кой е най добрият не знам.Благодаря ви предварително  bouquet

# 580
Дессс  Mr. Green

Преди по тв-то нали даваха разни "интервюта" с ясновидки, които не препоръчваха носенето на дрехи втора употреба, защото носели енергията на предишния собственик. Прането с обикновенна вода не помагало за премахването на енергията. Препоръчва се пране със светена вода, но пак не било желателно да се носят такива дрехи.

# 581
Ееее ако вярваш на това наистина по-добре да не носиш  Wink щом си ги нарочила и ти се е забило това в главата нЕма смисъл  Laughing То и ново нещо ако ти прещрака че не ти върви с него пиши го бегало  Wink

Дай са 50 лева  Mr. Green и ша ти редим нещо  smile3508

Можем да променяме енергията на предметите. Зависи  в какво вярваш и какво избираш за себе си. Ние също така караме коли втора употреба и позваме и такива уреди...,но после си стават "наши"
Е де  Peace

# 582

Дай са 50 лева  Mr. Green и ша ти редим нещо  smile3508
Фърли един боб не сЪ прЪй  Mr. Green

# 583
Gia Marie Carangi , предразполагате към спамене  Mr. Green

Трябва да призовеш КЛОНКА  Hug тя е орисницата, гадателка за убавини  Wink

ПРОСТИЧКО ПРАВИЛО

Простичко правило в природата е, че изобилието се постига с даване. Даването води до получаване, a получаването до даване. Законът има 4 малки следствия, с които трябва да се съобразяваш, ако искаш да го видиш как действа:

1. Винаги получаваш повече, отколкото си дал

.2. Даването трябва да ти носи удоволствие

.3. Не винаги получаваш това, което даваш оттам, където го даваш.

4. Между даването и получаването винаги стои интервал от време.

# 584
  • Варна
момичета моля ви помогнете ми за магазинчето  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт