Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 410
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Universe
Leny, как навреме ми идва поста ти Hug Ще ми се да поизчистя и блокирам притока на евентуални негативни влияния в офиса. Какво представлява есенция от бял равнец, става ли билков извлек примерно?

Етерично масло от бял равнец на "Етерика" - 9,80
и още едно, но не мога да видя фирмата - 14,40

http://magazin-kozmetika.com/

!Diva!, аз имам приятелка, на която преди много години екстрасенс й беше казал, че е с много силна енергия.
Тя не носи часовници - спират. А като се ядоса много ел.уреди излизат от строя (най-често РС). После си тръгват като че ли нищо не им е ставало Peace

gold laydi, прошката действа и за починал човек, ако имаш, обаче, неприятна случка, която искаш да тушираш, препоръчвам Deep PEAT-4

Лека нощ и сладки сънища!

# 601
  • Tам през Атлантическия океан
    Не знам дали тази история се е случила в празничен или делничен ден. Но в този ден едно нахакано “юпи” се разхождало в някакъв град край морето и се спряло на кея, край един рибар на средна възраст, който си ловял риба с ведро изражение на лицето и изглеждал като човек, който прелива от щастие.

Може би точно това доволно изражение на простия рибар подразнило образованото юпи и след поздрава и няколкото думи на дежурна учтивост, младежът не можал да се сдържи и започнал да поучава чичото:

- Ето -- стоиш си ти тук и ловиш риба! Хванал си вече 3-4 рибки и какво ще ги правиш?

- Ще си ги опека на скара и ще ги изям с приятели. И много бяло вино… -- доволно отвърнал рибаря.

- Ами да… -- продължил с наставнически тон юпито. -- А вместо това можеше да оставиш за себе си само 1-2 риби, а останалите да продадеш!

- Че защо?! -- учудил се чичото.

- Защото с парите можеш да си купиш мрежа и лодка. И да започнеш да ловиш повече риба и да я продаваш. А със събраните пари да си купиш още една лодка. Да платиш на още един рибар да работи за тебе. С натрупания капитал да купиш рибарски кораб и постепенно да изградиш цяла рибарска флотилия! -- завършил юпито с апотеоз и се ухилил доволно, сякаш току-що бил разяснил на аборигените откъде изгрява слънцето.

- Че защо ми е това?! -- още по-учудено го погледнал рибаря.

- Защото така ще станеш богат човек. А богатите хора могат да правят каквото си поискат. Като забогатееш, можеш -- ако искаш -- по цял ден да си ловиш риба и нищо друго да не правиш! -- още по-възторжено заявил юпито и се ухилил още по-самодоволно.

А рибарят само се усмихнал снизходително и със съвсем незабележима ирония запитал нахакания младеж:

- Че аз сега какво правя?!

Писъкът на чайките се слял със звънливия му незлоблив смях, докато засраменото юпи се отдалечавало с бързи крачки от кея…

Лека вечер с една приказка/притча  Wink

# 602
  • На черешатааа
Благодаря за напътствията прекрасни. Lenny_Pld не е точно 1 конкретна случка, по скоро взаимоотношения като цяло, които не са били  нещо фрапантно зле, но явно са оставили у мен горчивина,след като си ги припомням и нещо ме стиска за гърлото  Confused . Starlight'    този начин ми допада, ще го приложа  Hug (дори посочения пример съвпада с моята ситуация - прошка  към баща ми ). Мисля,нищо не е случайно  Wink
Сладки сънища  Hug

# 603
  • София
Добро утро на всички!

# 604
  • София
Lenny_Pld, благодаря много!  Hug  bouquet
Ще се възползвам от предложенията.

# 605
Еди, привет  bouquet (вЕрно ли търпиш критика Wink)

Лени, критиката е един от начините ми за личностно развитие. Повечето хора приемат забележките за заяждане, но за мен са един много бърз и полезен пособ за самоусъвършенстване (стига да съм съгласен с тях) Simple Smile

Хора престраших се и за първи път "забърках" един гювеч   chef. В момента се готви и на аромат съм го докарал, но не знам как ще е на вкус. Стискайте палци да се получи, че е за 5-6 човека и не искам да ги разочаровам  Praynig

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 19:14 от Еди

# 606
  • София
Гювечът няма как да не стане! Ако нещо не е наред, просто прибавяш малко сол. Laughing

Днес искам да ми се случи едно чудо. Може и утре. Grinning
Амин! Praynig

# 607
Еди, как е гювечът? Вярвам в теб, в нашата темичка има 101 варианти за вкусни манджички... Wink
Мили феи и елфове Simple Smile, минавам през интересен и труден период. В момента съм на гребена на вълната. Надявам се там да си остана Mr. Green и само напред. Сбъдват ми се мечти, имам и сериозни предизвикателства. Имам и увереността (като тръстиката е - огъва се, но все оцелява...), че Бог ме води и успешният финал е само въпрос на време. Пращайте ми по малко вълшебен прашец, когато се сещате, милички, моля Heart Eyes Защото ние сме сила непобедима Hug
Бог ме държи в обятията си сега...

А, честит ни ден за размисъл! Размишлявате ли, любими? Grinning

# 608
Клонка - днес, със сигурност! babydust7 Heart Eyes

# 609
  • София
Аз едва оня ден разбрах, че имаме и кметски избори hahaha
Даже не зная над какво да размишлявам, не са ми ясни кандидатите. Много добра кампания, щом така и не схванах кой за какво се бори. Ей така обичам - да не ме занимават грубо със себе си. И без това каузата е изгубена на всички нива в нашата власт.
Няма да гласувам.НЯма и да мисля, значи. Mr. Green

Клонка - днес, със сигурност! babydust7 Heart Eyes
Hug

# 610
Защо пък да е малко чудо? Но ще стане Peace

# 611
  • София
Клонка, по-добре си спомни: " Если друг оказался вдруг
И не друг, и не враг, а - так,
Если сразу не разберешь,
Плох он или хорош,-
Парня в горы тяни - рискни!
Не бросай одного его,
Пусть он в связке в одной с тобой -
Там поймешь, кто такой..."  В. Высоцкий  newsm80

# 612
Гювечът стана вкусен, но лееко безсолен (тъкмо е по-здравословен)

Клонка, благодаря ти за съвета. Ако някога поради някаква причина нещо не се получи както трябва ще пробвам със солта. Принципно, когато готвя и нещо не ми се струва както трябва във вкуса на ястието отварям шкафа с подправките и почвам да "бъркам отвари" на 95% успявам Blush

Относно изборите .. една кауза е загубена, когато се откажем от нея! Преди време попднах на статия, в която един чичко обясняваше, че когато дойде време за гласуване трябда да гласуваме задължително, при това за малки, независими кандидати. В противен случай (ако не гласуваме) гласовете се разпределят между всички "по равно".

На всички които очакват да им се случи нещо хубаво или са на "гребена на вълната" им пращам много положителна енергия или както Корал написа "вълшебен прашец". На останалите два пъти повече   Heart Eyes

# 613
  • Варна
zdraveite феичкип,еди 1час ви писах п,очетах си поста а сега го няма стават вълшебства  bouquet

# 614
KЛОНЧЕ, колко пъти си ни орисвала за добро и то все е ставало!!!  Heart Eyes
Сега е наш ред!  Grinning

Днес искам да ми се случи едно чудо. Може и утре. Grinning
Амин! Praynig

Да Е! Да ти се даде!
Амин!

Общи условия

Активация на акаунт