Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 413
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте мили дами  Hug

Това ми е първото включване в този сайт и форум. Попаднах на темата преди повече от година и от тогава само си чета и разширявам колекцията си от книги, техники, идеи, притчи и всичко каквото ми хареса (благодарение на Вас).

С риск да повторя 80% от новите попълнения искам да Ви кажа, че значително променихте начина ми на мислене към по-добър за което съм Ви безкрайно благодарен.

От време на време си имам моите странни настроения (може да стана леко заядлив или прекалено директен Embarassed) за което се ИЗВИНЯВАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Прекрасен и усмихнат уикенд Ви желая Wink

# 586
  • нейде там, където ....
момичета моля ви помогнете ми за магазинчето  bouquet
Един от линковете страница - за енергийно прочистване на дома, но за мен е приемливо за всяко едно помещение, свързано с нас ( да взема и в офиса да видя какво може да се направи   newsm78). Потърси и други варианти, ако искаш и избери своя начин - който ти се струва най-добър, за теб

# 587
  • Tам през Атлантическия океан
момичета здравейте  bouquet имам една молба към вас.Отварям нов магазин искам да го прочистя от негативна енергия да може да ми върви във бизнеса.Кажете ми как да го направя то има много начини но кой е най добрият не знам.Благодаря ви предварително  bouquet

Значи  Wink сложи си готини модерни вятърни чанове съобразени с интериора на магазина  Wink близо до вратата  Wink

Вземи си трикрака жаба и я сложи до касата или там където ще са парите

В касата може да си сложиш сплитък от три китайски монетки  Wink

Това е по ФЪН ШУЙ за пари , благоденствие и благополучие  Hug

Аре са даЙ 49,99 лева  Mr. Green

Късмет в начинанието  Hug

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 19:31 от Desss

# 588
  • София
Дълго само четях, защото бях в дупка  - нормално преди рождения ден, но изчаках търпеливо и съзнателно да премина по "стените и". Сега мога да споделя скорошно мое преживяване. Трябваше да се настаня в един апартамент, но още с влизането нещо започна да ме "души", изпотих се (а беше студено), тревогата ми растеше с всяка измината минута и аз разбрах, че това не е моят апартамент! Бях взела бонбони -  да почерпя, червено цвете - за късмет, хляб и вода - всичко както ме посъветваха за нов дом. Да, ама - не! Когато видя, че ми призлява, брокерката "изплю" камъчето - в този апартамент е имало двойно убийство. Вярвам, че вещите поемат енергия, особенно ако тя се изпуска залпово, като в моя случай! Изпаднах в депресия, някои приятелки го приеха за глезотия, но след две седмици намерих my comfort zone! С влизането ме обля светлина и благодат.   Praynig Hug  bouquet

# 589
момичета моля ви помогнете ми за магазинчето  bouquet

В книгата "Тайните на Енергията" на Алла Свиринская има няколко метода за пречистване на помещения. Въпреки че не съм фен на книги  Embarassed тази ми допадна. Линкче към книгата http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%D2%E0%E9%E … F0%E3%E8%FF%F2%E0.

п.п. може да сме малко на брой, но в тази толкова позитивна тема се срещат и същества от мъжки пол  Wink

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 18:15 от Еди

# 590
Пуууу тас Дессс ненаситна бе  Mr. Green Ама някой беше казал, искай и ще ти се даде, за т'ва на:

Попаднах на една книга цък. Някакви впечатления?

# 591
Пууу че гръмко заглавие таз книга бре  Mr. Green

Отиди в книжарница , разлисти я прегледай я ако те привлече/грабне купи си я и прочети  Wink
Аз така правя като избирам книга  Wink

Edito , Sunglassesщо ли ми напомняш на някой   Whistling

# 592

Edito , Sunglassesщо ли ми напомняш на някой   Whistling

Деска, ако си мислиш че ме познаваш лично .. ще съм ти благодарен ако ми кажеш от къде. Ако ти напомням на някого от някой друг сайт грешиш  Sunglasses

# 593
ГасимУ как подскочи  Mr. Green

оки де  Wink просто споделих мнение  Whistling

Joy

# 594
  • Universe
Моите предложения, освен гореизброеното Heart Eyes

1. Карин Брандл  препоръчва срещу нежелани гости защитено пространство с 4 малки планински кристала.
Изберете тези, които ви привличат. Пречистете ги с течаща вода, поставете ги на парче бяла хартия – колкото да се хванат всички, и ги заредете с желанието си да създадете зона на сигурност. Зареждането свършва, когато отслабне концентрацията ви. После поставете кристалите в четирите ъгъла на жилището, изгорете хартията. Ефектът няма да се забави, а след време можете да препрограмирате камъните.
Ако гоните бързина – използвайте по-голям кварцов кристал, но му капнете есенция от бял равнец и ще имате "чиста зона" в офиса за големи мероприятия, терен за купон и пр. Ако се чувствате неуютно в нов дом, осветете го. Брандл препоръчва и пречистване със сол, вода и оцет – после се проветрява поне 12 часа, а използваните продукти се изхвърлят в тоалетната и съдовете се измиват на течаща вода.

2. Един от най-силните и защитни псалми (в него се споменават ангелите) - лепни си го някъде - да не се вижда:

ПСАЛМ 91 (90)

1. Който живее под покрива на Всевишнаго, ще пребивае под сянката на Всемогъщата.
2. Ще казвам за Господа: Той е прибежище мое и крепост моя, Бог мой, на Него ще се надея.
3. Защото Той ще те избавя от сетта на ловеца и от губителен мор.
4. С перата Си ще те покрива и под крилата Му ще имаш прибежище. Неговата Истина е щит и всеоръжие.
5. Няма да се боиш от нощен страх, от стрелата, която лети денем,
6. От мор, който ходи в тъмнина, от погибел, която запустява всред пладнина.
7. Тисяща ще падат от страната ти и десет тисящи от дясно ти, но при тебе няма да се приближи.
8. Само с очите си ще гледаш и ще видиш въздаянието на нечестивите.
9. Понеже ти си направил Господа, моето упование, Вишнаго, свое прибежище,
10. Няма да ти се случи никакво зло и язва няма да се приближи до жилището ти.
11. Защото ще заповяда на ангелите Си за теб да те пазят във всите твои пътища.
12. На ръце ще те подигат, да не би да препънеш о камък ногата си.
13. Ще настъпиш лъв и аспид, ще стъпчеш млад лъв и ламя.
14. Понеже положи в Мене любовта си, за то ще го избавя. Ще го туря в безопасност, защото позна Името Ми.
15. Ще Ме призове и ще го послушам, с него ще съм, когато е в скръб, ще го избавя и ще го прославя. Ще го наситя с дългоденствие и ще му покажа спасението Си.

3. Откъсване от негативното влияние на икономическата криза (Енергийна техника)

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 19:49 от Lenny_Pld ॐ (With love)

# 595
  • Universe
milve

*/**

За дрехите втора употреба - перат се с вода и сол (солта е кристал и извлича негативната енергия).

То по тази логика трябва да правим всичко сами, защото не знаеш на новата друха/обувка/уред - кой каква енергия е вложил при направата му  Laughing

*/**

Еди, привет  bouquet (вЕрно ли търпиш критика Wink)

# 596
Дес предположих, че е свинче, но реших да попитам за всеки случай, да ти е здравичка!

Момичета замислихте ме за това с енергията и предметите, случвало ми се е и преди време когато съм много напрегната да се развалят уреди около мен, преди няколко дни тъкмо в момента, в който мислех, че ще експлоадирам от напрежение и познайте какво стана изгоряха ми чисто нови 2 електроуреда, появи се искра, пламък и да ви кажа това, което си помислих, бе, че ако не бяха гръмнали те на път бях аз да не издържа. Чак пък такова влияние да имам сякаш не ми се иска, може и да е чисто съвпадение, все пак не ми се е случвало често. Вие имате ли подобни впечатления?                                                                                                                         Leni,благодаря за техниката за откъсване от св.иконом.криза!

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 21:07 от !Diva!

# 597
Leny, как навреме ми идва поста ти Hug Ще ми се да поизчистя и блокирам притока на евентуални негативни влияния в офиса. Какво представлява есенция от бял равнец, става ли билков извлек примерно?

# 598
  • На черешатааа
Здравейте прекрасни. И тук да благодаря, на всички ,които  лятото  ме подкрепяха енергийно   bouquet  Hug (във фейсбук писах  Simple Smile ) .  Разнищвайки себе си и  емоциите си, имам нужда от малко помощ , съвет  Rolling Eyes . Иде реч за прошка, видях техниките на 1ва страница, но  незнам как да ги  приложа когато е към човек, който е починал  Rolling Eyes . Пробвах с конкретни случки, които са ми носили негативна емоция- обида,горчивина да ги прощавам, но дали е правилно  newsm78 . Та объркана съм, дайте  помощ молим   bouquet  Hug .
 Приказно  вълшебен уикенд   newsm51 newsm51 на всички.

# 599
Пробвах с конкретни случки, които са ми носили негативна емоция- обида,горчивина да ги прощавам, но дали е правилно  newsm78 .
Ако ти носи облекчение и ти помага - значи е правилно, независимо кой е обекта. На мен много ми помага да се върна в случката, която ме тормози и да си представя, че нещата се развиват по различен, удовлетворяващ ме начин.
Друго, изпитано, което ми хрумва е Медитация на прошката "С любов и благодарност прощавам на ..... и го приемам такъв, какъвто Бог го е създал. Моля прошка от ...... за мислите и емоциите си към него." При мен имаше много добър ефект.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт