Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 388
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Мили и любими, в темичката пак ухае на пролет, свежест и ... кафе Mr. Green Ма как обичам!
Пожелавам ни щастлива, влюбена, сбъдваща нова седмица в сърцето на циганското лято! Heart Eyes
Ще споделя една чудничка медитация ( на Крион), дано ви е полезна -

Една лека и лесна медитация. Представете си, че имате болен роднина, причинил ви много злини. Той лежи в леглото, не може да стане, дори не може да си помръдне ръката. Той вопиющо желае да му простите абсолютно всичко. Простете му. Приближете се до него и прошепнете в ухото му – Ти непременно ще оздравееш! Прощавам ти и те обичам!
 Heart Eyes Hug

# 661
И аз имам нужда от положителна енергия....Все на едно и също място тъпча.

# 662
Аз съм забелязала, че когато направя някаква промяна в живота си за нещо, което зависи от мен, това някак си "размърдва" нещата и на останалите фронтове. Дори и едно разместване на мебелите вкъщи би могло да повлияе.

# 663
Хей,дами,за малко да ви изпущя и хоп сте писали,писали....страшни сте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В последно време не ми остава време да си правя списъците с желания,а искам толкова много,но този път мисля да се постарая.

Клонка,виждам много хубави неща правиш  smile3525,непремено ще се включа и в другия форум скоро за съвет-много обичам кафе,пък и отдавна не съм пила турско.Така както ми каза миналия път нещата си излязоха,не знам дали защото аз си го изтълкувах така и подсъзнателно го предизвиках,но точно се получи. Peace

Очаквайте ме и там.
Спорна и вълшебна нова седмица,изпълнена с много осъществени желания! Praynig Praynig Praynig
Прегръщам ви,мили Hug

# 664
Любими непознати, искам да Ви припомня - УНИКАЛНИ СТЕ  Heart Eyes !!!

Най-вероятно съм повлиян от филма, който току що изгледах "Peaceful Warrior" (задължително, който не го е гледал трябва да го изгледа поне няколко пъти), но дори и така това не променя фактите. Чрез всяко едно мнение което се поства в тази тема човек се доближава към крайната цел без значение дали пише или чете! Трябва да вярваме повече в себе си! Тъжното е, че от време на време забравяме, че всичко което ни е необходимо за да бъдем щастливи вече ни е дадено.

КЛОНКА - в момента за мен ти олицетворяваш "Сократ" от филма, който споменах по-горе.

Пожелавам Ви успешна, изпълнена с много положителни емоции, любов и сбъднати мечти седмица.    

И тъй като обичам да гушкам и подарявам цветенца   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 01:12 от Еди

# 665
  • Шотландия
Мили и любими, в темичката пак ухае на пролет, свежест и ... кафе Mr. Green Ма как обичам!
Пожелавам ни щастлива, влюбена, сбъдваща нова седмица в сърцето на циганското лято! Heart Eyes
Ще споделя една чудничка медитация ( на Крион), дано ви е полезна -

Една лека и лесна медитация. Представете си, че имате болен роднина, причинил ви много злини. Той лежи в леглото, не може да стане, дори не може да си помръдне ръката. Той вопиющо желае да му простите абсолютно всичко. Простете му. Приближете се до него и прошепнете в ухото му – Ти непременно ще оздравееш! Прощавам ти и те обичам!
 Heart Eyes Hug

Благодаря, Корал...  bouquet

Прекрасна седмица и на теб - и на всички!

# 666
  • Шотландия
Любими непознати, искам да Ви припомня - УНИКАЛНИ СТЕ  Heart Eyes !!!

Най-вероятно съм повлиян от филма, който току що изгледах "Peaceful Warrior" (задължително, който не го е гледал трябва да го изгледа поне няколко пъти), но дори и така това не променя фактите. Чрез всяко едно мнение което се поства в тази тема човек се доближава към крайната цел без значение дали пише или чете! Трябва да повече да вярваме в себе си! Тъжното е, че от време на време забравяме, че всичко което ни е необходимо за да бъдем щастливи вече ни е дадено.
Хммм ти си втория човек, който препоръчва този филм... ще трябва да го видя, наистина... Благодаря   Peace

# 667
Любими непознати, искам да Ви припомня - УНИКАЛНИ СТЕ  Heart Eyes !!!

Най-вероятно съм повлиян от филма, който току що изгледах "Peaceful Warrior" (задължително, който не го е гледал трябва да го изгледа поне няколко пъти), но дори и така това не променя фактите. Чрез всяко едно мнение което се поства в тази тема човек се доближава към крайната цел без значение дали пише или чете! Трябва да повече да вярваме в себе си! Тъжното е, че от време на време забравяме, че всичко което ни е необходимо за да бъдем щастливи вече ни е дадено.
Хммм ти си втория човек, който препоръчва този филм... ще трябва да го видя, наистина... Благодаря   Peace

Не е нищо ново като идея, но е един доста добре представен пример до колко контролираме живота си Wink

# 668
Добро утро и успешна седмица на всички!
Аз пак се разочаровах, от едни хора на които исках да дам още и давах много. Не знам защо хората понякога сами се провалят. Става дума за едно близко семейство, на които се опитвахме да помогне по всякакъв начин, главно заради детенцето. Предложиха да ни свършат една работа, и омазаха нещата. Типичен пример, че като даваш не бива да очакваш. Винаги съм го знаела и следвала, но за пореден път се подведох, дано да ми е за последно и обица на ухото.
Според мен това даване, не зависимо на какво, материално или нематериално, е по-лесно към непознати хора. Даваш, заминаваш и не очакваш. С познати аз не успявам, опитвам се да не очаквам нищо, но като ми предложат си казвам, какво пък, аз пак ще им помогна, те ще ми помогнат, взаимно ще си бъдем полезни...но уви.
Както и да е малко объркано стана, ама да си изплача разочарованието, този път от самата мене си.  Mr. Green

А на вас ви Благодаря, че сте тук, и че само като ви прочета, денят ми светва и всичко е прекрасно....толкова прекрасни хора на куп и страхотно настроение  Hug

# 669
момичета здравейте  bouquet имам една молба към вас.Отварям нов магазин искам да го прочистя от негативна енергия да може да ми върви във бизнеса.Кажете ми как да го направя то има много начини но кой е най добрият не знам.Благодаря ви предварително  bouquet

Сложи си арома-лампа с етерично масло от мандарина да се изпарява. Качва продажбите. Проверено лично  Embarassed

# 670
  • Бургас
Здравейте  Hug
Не знам дали тук е мястото да питам, но все пак -

Моля да ми кажете някоя техника, изпитана, за да не се ядосвам, да не обръщам внимание на хорската злоба, злъч, лицемерие, лъжа, подлост, простотия  Sad ...Още повече разочарование и огорчение от приятел  Confused  Tired
Оптитвам се да бъда позитивна, да виждам и намирам само доброто в хората, да прощавам..
Трудно ми е да съм безразлична, как се справяте вие в подобни моменти и ситуации?
Благодаря предварително за всички отговори   bouquet

# 671
Моля да ми кажете някоя техника, изпитана, за да не се ядосвам, да не обръщам внимание на хорската злоба, злъч, лицемерие, лъжа, подлост, простотия  Sad ...Още повече разочарование и огорчение от приятел  Confused  Tired
Оптитвам се да бъда позитивна, да виждам и намирам само доброто в хората, да прощавам..
Трудно ми е да съм безразлична, как се справяте вие в подобни моменти и ситуации?

Въпрос на гледна точка - докато очакваш да прощаваш на някого, значи имаш изисквания към него, очаквания и му предписваш как да се държи, за да си удовлетворена от този човек. Всеки е свободен да избира сам поведението си в живота, така че тези твои очаквания са безпочвени. Това е отговорът е на въпроса ти с "безразличието". Просто приеми хората и правото им да са различни. А описаните в първото ти изречение качества също зависят от това, което ти виждаш. Избирай си гледките. Избирай си върху кое поставяш ударението.

Има едно хубаво изречение: "Да се обиждаш означава, да глътнеш отрова и да чакаш другия да умре." Какво ти е удоволствието или ползата от това за се разочароваш, обиждаш и ти да си трупаш отрицателни емоции. Според мене - никаква. Ами не го прави. Концентрирай се върху нещата, които те водят напред. А прошката - криворазбрано е, че тя е насочена към друг човек. Да прощаваш другиму е проява на най-висша надменност. Прости на себе си как си възприела съответната ситуация, намери си слабото място, за да те засегне случката и продължи напред. А другия човек остави да си отговаря сам за собствения си живот.

Понякога и аз искам възмездие, но формата е съвсем различна. Искам да възприема с цялото си същество силата, която да ме освободи от слабото място и възмездието се състои в това, че подобен случай вече не достига до мене. С такава молитва преодолях най-чудовищния си страх.

# 672
  • I want it all and I want it now.
Клонке пия само само нес кафе.  Joy Но ще се възползвам ,някой път от поканата. Благодаря. Hug
Цената на Времето.
Представете си, че една банка пълни сметката Ви всяка сутрин с 86,400 евро. Тези пари не се запазват за следващите дни, а напротив всичко, което не успеете да използвате през деня се нулира в неговия край.

Какво бихте правили? Разбира се, бихте изтеглили и използвали парите до последния цент всеки ден. Добрата новина е, че всеки от нас има подобна банка – спонсор. Тя се нарича – време.

Всяка сутрин времето ни дава 86,400 секунди живот през този ден. Всяка вечер секундите, които не сме инвестирали и изживели добре са безвъзвратно загубени. Времето не позволява баланси или овърдрафт. Всеки ден то отваря нова сметка и всяка вечер изгаря това, което не сме оползотворили. Ако не успеете да използвате даденото време, загубите са за Ваша сметка.

И няма връщане обратно. И няма планове за бъдещето. Научете се да живеете с всичко налично във всеки един момент, във всеки един ден. Инвестирайте в деня така, че да вземете максимума, по отношение на здраве, щастие и успех!

Ние имаме една банкова сметка, която е еднакво достъпна за всички.
Но тя е малко по-особена от онази, в която държим и оперираме с авоарите си.
В нея не ни е позволено да депозираме. Можем единствено да теглим от наличното...

Никога не можем да си вземем извлечение от тази банкова сметка.
Никога не знаем колко ни е останало още за ползване в нея.
И няма мениджър, с който да можем да обсъдим, как по-ефективно да ползваме дебита ù.

Да, тази банкова сметка е нашето време!

Никой от нас не знае, с колко време още разполага.
И никой от нас не е в състояние да увеличи дните си.
Единственото, което можем, е да направим така, че те да са изпълнени с удовлетворение и щастие!
Часовникът тиктака. Вземете максимума от деня.
За да осъзнаете цената на една година, попитайте какво мисли студент, който не е успял да се дипломира.
За да осъзнаете цената на един месец, попитайте майка, която дава живот на преждевременно родило се дете.
За да осъзнаете цената на една седмица, попитайте редактора на седмичен вестник.
За да осъзнаете цената на един час, попитайте двама влюбени, които чакат да се видят.
За да осъзнаете цената на една минута, попитайте човек, който е изпуснал влакът.
За да осъзнаете цената на една секунда, се обърнете към човек, който тъкмо е избегнал ужасна злополука.
За да осъзнаете цената на една милисекунда, попитайте състезателят, който печели сребърен медал на Олимпиадата.

Ценете всеки момент, който Ви е даден. И го ценете още повече, когато го споделите със специален за Вас човек, специален достатъчно, за да му отделяте време.
И помнете – времето не чака никого.

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 12:59 от syn

# 673
Успокоих се малко. Така бях се ядосала, че даже буца ми заседна в гърлото.

Направо ме е страх да си пожелая нещо, ами ако не го пожелая както трябва, и ми се стовари желаното нещо с допълнителните подправки? Ох не знам. Преди много исках да замина(да заминем с половината), сега пак искам..но някакси все нещо изниква и надеждите ми се стопяват. Не знам дали е правилно. И тази завист, че за едните има, другите(тоест ние) много, много не им се обръща внимание, ще ме побърка.

Така ми се иска да имаше някой, който с точност да ми каже какво ще ми се случи и какво бих могла да променя(ако е лошо).

# 674
Рози, как тогава си обясняваш, че почти винаги, когато се почувстваме обидени от нещо или някого, очакваме някой да ни се обяснява и извинява? Винаги съм се чудела каква е тая смотана човешка природа, хем знам, че само аз си страдам от подобни ситуации, хем пак едва ли не очакваш "чудо" някой си да ти се извини... Явно има нещо много егоистично в нас, хората, защото желанието за мъст и възмездие са нещо нормално. Дори като се заслушам в някакви по-помпозни изрази от последните дни предвид изборите и разни такива, всяка втора дума е "справедливост".
Обаче никой не казва кой определя критериите кое е справедливо и кое - не.  Mr. Green

Hug

Общи условия

Активация на акаунт