Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 048
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Очакваме да ни уверяват в онова, в което се съмняваме. Най-често, че заслужаваме нещо. Намираме си обяснения как така ние сами сме виновни, за да ни се случичи лошото. Как не сме достойни. Жестоко, но факт. Е, в това е ролята на промяната на моделите.

# 676
  • Tам през Атлантическия океан
Gia Hug

Цитат
Така бях се ядосала, че даже буца ми заседна в гърлото.

Naughty Нема да говориш така , преди мноооого години все так кат теб говорех като нещо ми се умешат нещата  Confused  и после ми се появи буца на гърлото  Crazy т.е. оперираха ми щитовидната жлеза и махнаха възелче  Whistling 

Искам да кажа че е трябва да се постараем да избягваме такива изрази , примерно : ще ми се пръсне главата , сви ми се сърцето и т.н.   поне да не са много често  Rolling Eyes

Gia, стига си го мислила каквото такова  Hug  всичко е правилно  Hug

# 677
Момичета, искам просто да ви кажа, че много ви обичам. Така като една съвкупна прекрасна приятелка, за която съм си мечтала цял живот. Имам четири такива уникални жени в живота си. Вие сте петата.

# 678
Момичета, искам просто да ви кажа, че много ви обичам. Така като една съвкупна прекрасна приятелка, за която съм си мечтала цял живот. Имам четири такива уникални жени в живота си. Вие сте петата.
Рози, аз от името на ротата, държа също да ти се обясня, най-малкото защото всичките ти постове ме карат да се усмихвам! Благодаря!  Hug

# 679
Много сте писали днес,много ми харесва така!

КЛОНКЕ и тук да ти благодаря за страхотната идея със сутрешното кафенце! Hug Hug Hug

# 680
  • Варна
мили феи  нуждая се от спешна помощ.Ето стоя във новият си магазин и още нямам продажба.Испадам вече във паника ужассссс.Моля ви за поне мъничко от вашата вълшебна позитивна енергия

# 681
мили феи  нуждая се от спешна помощ.Ето стоя във новият си магазин и още нямам продажба.Испадам вече във паника ужассссс.Моля ви за поне мъничко от вашата вълшебна позитивна енергия

Я дай инфо, може и да намина  Grinning

Дессс, благодаря.  Hug

# 682
Тегля си книжки на П. Дънов, та се чудя той занимавал ли се е с окултни неща...бях подучула нещо за дъщерята на Ж.Желев  Thinking Дано не е вярно де.

Сега видях, че има книга окултни упражнения  Shocked Поправете ме ако греша, но той нали е духовен учител?

# 683
  • I want it all and I want it now.
НЯМА ПРОБЛЕМИ, ИМА САМО ВЪЗМОЖНОСТИ
Повечето от нас мечтаят за онзи ден, в който всички проблеми ще бъдат решени и животът ще стане „съвършен и пълен”.
Но проблемите си остават важна и значима част от нашето съществуване и ние не бива да ги избягваме, а да се стараем да разберем какво точно представляват.
Нищо не е случайно. Ние сме част от Вселената, която винаги ни изпраща определени послания и сигнали, често във вид на проблеми. Не е случайност или съвпадение, когато даден проблем надвисва над нас в някой конкретен момент от живота ни, трудностите са знаци, които трябва да бъдат разчетени. Задавайте си въпроси.
Какво ми разкрива този проблем за самия мен? Какво издава той относно моите мисли, убеждения, действия, алтернативи, начин на живот? Какво се опитва да ми каже? Вгледайте се внимателно и вижте дали ще можете да намерите истинската причина.

Ако се самосъжалявате и се чувствате безпомощни, когато се сблъсквате с някакъв проблем, то вие винаги ще изпускате важните послания, които той ви носи.

СТАНЕТЕ АЛХИМИК

Средновековният алхимик е прекарвал живота си в опити да намери тайната на превръщането на неблагородните метали в злато. Много време и огромни състояния са били пропилявани за тези търсения, но напразно. Средновековната алхимия е претърпяла неуспех, защото практикуващите я са вървели в неправилна посока.
Истински алхимик е онзи, който знае как да превръща ежедневните ситуации в злато, научил се е да подчинява всяка ситуация на волята си и да извлича полза от нея.
Проблемите и трудностите могат да се използват като трамплин към по-дълбоки прозрения. Истинският алхимик разбира, че проблеми не съществуват, а само благоприятни възможности.

Какви възможности ви очакват в момента? Никога няма да разберете, докато не започнете да ги търсите. Много рядко възможностите просто се изпречват пред вас и ви помахват. По-често те идват завоалирано като проблеми или неуспехи. Но възможности наистина има в изобилие пред всички нас и ако сте склонни да отключите и изследвате „проблемите” си, отнасяйки се към тях по този нов начин, то вас ви очакват вълнуващи изненади. Вашите трудни, борбени и стресови житейски ситуации са предизвикателства и възможности.
В живота няма грешки, а само уроци. Не съществува такова нещо като негативно преживяване, а само възможност да растеш, да учиш и напредваш по пътя на себевладеенето. В бората се ражда сила. Дори болката може да бъде прекрасен учител. За да превъзмогнеш болката, трябва първо да я изпиташ. Как можеш действително да познаеш радостта да бъдеш на върха на планината, ако преди това не си бил в най-ниската долина?

Не преценявай събитията като позитивни или негативни. Вместо това просто ги изживявай, радвай им се и се учи от тях. Повечето хора се развиват най-много в резултат на най-трудните си преживявания. А ако се изправиш пред неочакван резултат и изпиташ леко разочарование, помни: природните закони гарантират, че ако една врата се затвори, винаги се отваря друга.
Една особено полезна техника за освобождаване на ума от тревогата и други негативни, изсмукващи живота влияния – противоположно мислене. Процесът е много прост: ако някаква нежеланна мисъл заеме фокусната точка на съзнанието ти, веднага трябва да я замениш с друга, положителна мисъл. Все едно, че умът ти е гигантски прожекционен апарат и всяка мисъл в него е отделен диапозитив. Веднага щом на екрана се появи негативна снимка, не се бави и я смени с друга, позитивна. Например ако в неделя вечер си помислиш “Не искам утре да се връщам на работа след този прекрасен уикенд”, веднага замести тази мисъл преди да си се настроил пораженчески, с противоположната. Помисли си “Нямам търпение утре да отида в офиса, да се заема със задачите си и да постигна онова прекрасно чувство на удовлетворение, което ме изпълва след една успешна, продуктивна седмица”. След това си помисли колко си щастлив да имаш тази работа и че можеш да вървиш напред благодарение на собствените си усилия и труд. Направи списък с добрите страни на длъжността си и си ги повтаряй пак и пак. Скоро негативния модел ще бъде пречупен и ще очакваш с нетърпение следващата вълнуваща седмица подкрепян от най-мотивиращото качество: ентусиазма.

И помнете, че имате универсално упражнение:
Вдигаме дясната ръка, свиваме пръстите в юмрук, събираме в него всичките си проблеми и съмнения, отпускаме рязко и силно казваме: «МАЙНАТА ИМ!»
Източниктук   

# 684
  • София
Успокой се, дишай!!!
Спокойно, бе!!!
Ей!!!
Отпусни се, ще дойдат хора, стига си излъчвала нервност и паника на тазали. Така никой няма да те полази. И рима има даже Mr. Green

Чакай, към 5 часа нещата ще се променят. Peace

# 685
  • Варна
магазинът ми -като застанеш със гръб на ню йоркера свиваш на дясно по цар симеон първият магазин от дясно.От утре слетобед ще имам реклама магазинът ще се казва МИМИ.докато ви пишех и пуснах съобщението направих продажбата не знам на какво се дължи.Но ура благодаря на господ че продадох  bouquet  bouquet

# 686
КЛОНКА, а на мен ще кажеш ли нещо за онова пътуване(по точно преселване), дали ще се сбъдне и кога?

# 687
  • Варна
клонке-благодаря ти миличка ти ме зареждаш  само със положителна енергия благодаря ти мила феичко  bouquet

# 688
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
Така ми се иска да имаше някой, който с точност да ми каже какво ще ми се случи и какво бих могла да променя

Predпочитам да не знам бъдещето  Mr. Green ако някой ми каже че ме чака лошо ще полудея  Crazy  и само за това ще мисля и няма да мога да се боря  Wink Обратно ако ми кажат че ме чакат убавини  Laughing ще се отпусна и ще се надявам да ми падна от небето  Mr. Green
      Предпочитам да се доверявам на собствената си интуиция акО понякога и да я дешифрирам грешно  Whistling

В кофти моменти  ми олеква и се обнадеждавам като поискам съвет или си поговоря с близък човек Grinning В такива ситуации чуждото мнение понякога е от полза , тъй като виждат нещата от страни а ние сме вътре в проблема и е трудно да преценим .....

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 16:04 от Desss

# 689
Не изпадай така бърже от кораба майка, де! Въздигни се! Почувствай се на метър поне над земята! Ако искаш може и в подходяща поза, доволно ухилена и вратата ще се отвори. Гледай да не паднеш, като влезне първият само!  Grinning
Аз ако тръгна да ти пращам енергия, не знам, кога ще пристигне, та по-добре ти сама я произведи!  Погледни към вратата!

Общи условия

Активация на акаунт