Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Dani Avramova , как да го направя? Преди време опитвах да говоря със своя, но не се получи..и с ангелите опитах да говоря, но и там нищо..Има ли начин да разбера отговорите на въпросите си ..да разбера какво мисли и чувства по отношение на мен..искам да знам дали има смисъл да се боря или просто трябва да загърбя всичко ако не знача нищо за него ..трябва да знам какво наистина изпитва към мен .. иначе няма да мога да продължа. Понеже не съм наясно(може да е глупав въпрос , но.. ) -дали Висшият му Аз може да ми каже тези неща?
   bouquet

# 451
  • I want it all and I want it now.
Най доброто ,според мен е да не правиш нищо.  Peace
Ако ,този човек е за теб сам ще те потърси.
Прояви търпение и не насилвай нещата. Ако ,не те потърси не е бил твоя човек. Много ,често като насилваме нещата , те се изкривяват и после сме нещастни. Насила ,хубост не става.
Остави го. Излизай и се забавлявай. Живота е много кратък за да живеем в съжаление и нещастни.
Много бързо си минава и като се обърнеш назад ,да не съжаляваш ,че си го пропиляла за глупости.

# 452
askimemnu, от моя опит съм се поучила от две гледни точки и ги следвам неизменно за всякакъв вид взаимоотношения:

1. Виц
Жена на консултация при психолог.
- Докторе! Мъжът ми вече две години е безработен. Пие, бие ме, чупи всичко наред, продава покъщнината и я пропива, нищо не пипа да поправи у дома, ходи по чуждо, че ми и води в къщи алкохолици и своите приятелки"... А наскоро направо ме напусна. Докторе! Как да си го върна обратно?

2. Умна мисъл
"Няма жена в света, която да устои на постоянно внимание" Джакомо Казанова

Това, че ти изпитваш нещо, далеч не означава, че и другият човек изпитва същото - и по принцип, и към тебе самата. Била съм и от двете страни. Прекарването на много добро време заедно не означава, че другият човек желае да прави от това изборът на живота си. Точно по същия начин бурният конфликт не означава, че този човек не е твоят човек. Спойката обаче се доказва с времето. Кратките избици на близост нищо съществено не означават. Жените имат склонност да си измислят какво им се случва. Слез на земята и обичай с цялата сила на материята, от която си изтъкана, обичай страстно, обичай с отдаване, не си фантазирай. Дели живота си с хора (във всякакъв вид взаимоотношения), които искат да делят живота си с тебе. Щом някой не те желае, е свободен да е щастлив по неговия личне начи. Този човек има право на това!

Пожелавам ти щастие!!!!   bouquet

# 453
  • София-в сърцата на моите деца
Dani Avramova , как да го направя? Преди време опитвах да говоря със своя, но не се получи..и с ангелите опитах да говоря, но и там нищо..Има ли начин да разбера отговорите на въпросите си ..да разбера какво мисли и чувства по отношение на мен..искам да знам дали има смисъл да се боря или просто трябва да загърбя всичко ако не знача нищо за него ..трябва да знам какво наистина изпитва към мен .. иначе няма да мога да продължа. Понеже не съм наясно(може да е глупав въпрос , но.. ) -дали Висшият му Аз може да ми каже тези неща?
   bouquet
Явно ,че си младо момиче PeaceЯвно си с прекалено свободно време, за да обръщаш толкова внимание на един мъж!Запълни си времето с положителни действия и положителни емоции, срещай се с приятни и позитивни хора ,обичай приятелките си , обичай близките си и все някога и твоят човек ще се появи! Hug Светът е пълен със свободни мъже, само се огледай! В момента си се вторачила в един...и си обсебена от него, което е грешно PeaceМъжете не обичат да бъдат обсебвани ! Дай му свободата и ако е твой, сам ще те потърси! Не му се разкривай напълно, защото мъжът много бързо губи интерес! Разлиствай се листче по листче , като многолистна роза и винаги ще те търси! Дано си ме разбрала какво искам да ти кажа Hug

# 454
Разговора с Висшия Аз се свежда до едно много просто нещо, просто се отпускаме, създаваме си спокойна обстановка, приятна музика и мислено провеждаме разговора с човека, който искаме да говорим затова Какво чувстваме, какво усещаме и какво бихме желали да кажем ,което не сме споделяли с него на четири очи.Искрено и чисто, благодарим и изпращаме много любов   bouquet

# 455
# 456
Разговора с Висшия Аз се свежда до едно много просто нещо, просто се отпускаме, създаваме си спокойна обстановка, приятна музика и мислено провеждаме разговора с човека, който искаме да говорим затова Какво чувстваме, какво усещаме и какво бихме желали да кажем ,което не сме споделяли с него на четири очи.Искрено и чисто, благодарим и изпращаме много любов   bouquet

Дани, аз май така и не ти казах. Някога прочетох тази техника, написана от тебе. Тя качествено промени взаимоотношенията между мене и много важен за мене човек. Сега комуникираме на друго ниво - доверието, откритостта и близостта са различни. Сега по общите ни въпроси сме сякаш едно съзнание, а за мене лично сътрудничеството във всякакви взаимоотношения е ключово.

Благодаря!

# 457
Привет, слънчеви хора! Имам нужда от вашия съвет.
Имам натрупан гняв в себе си, който "ме яде" отвътре. Искам да се освободя от този гняв. Може би трябва да простя, ама не ми се удава. Като си помисля само и ми става гадно. Пиша нещо като дневник, където "изливам" натрупаните негативни чувства и емоции, обаче се притеснявам от това, че... и аз не знам как да го кажа... Нали пишем желания на хартия, с надеждата да се сбъднат. Та си мисля, като пиша тези лоши мисли и чувства на хартия, дали няма да ги материализирам. Може тъпо да звучи, ама това си мисля. Не, че те не са самите факти, ама да не привличам по-лошо така. Иначе, сякаш ми олеква.
Споделете някои начини да се освободя. То е ясно, че и аз ще се разровя отново на първа страница, ама е друго да "чуя" някоя и друга дума от вас от личен опит.
Благодаря!

# 458
  • София
   bouquet

Мила, прекрасна, млада, влюбена, отдаваща се  askimemnu  Hug, всички сме били в твоята позиция някога- може би повечето от нас като са били по-млади или  в по-малка степен, но сме били...болката от раздаялата с някой, когото обичаш не е непознато чувство.... но сме минали през това и ето ни в тая тема- малко по-мъдри ииии.....малко по-стари...

Не се и опитвай да разбереш какво мисли той- просто няма смисъл, какво е значението какво изпитва, какво ще ти помогне? Огледай се, кажи на огледалото колко си хубава, направи си косата, тръсни я и изтръскай заедно с това обсебилата те мисъл за Него и излез навън- светът е хубав и те очаква...Колкото и да е /бил/ мил, мъдър, умен и чувствителен този мъж не те заслужава! Пред тебе са много нови и интересни хора, мъже, места, занимания, опитности, любов, забавления, целият живот е пред теб!  Само прекрачи прага...
zuki... Бях в това положение да не мога да проста- има една прекрасна техника на Норбеков, в която той те води- първо извикваш лошия спомен, нареваваш се хубаво и тогава прощаваш- ако lenny има линк към запис на тази техника, помоли я да я пусне....Аз имам диск, но не мога да го презапиша, ако ви в Бг в краен случай ще ти го пратя по пощата- сори, технически некадърник си падам..

# 459
  • I want it all and I want it now.
zuki Тази техника мене ме успоява. Дано да има успех и при теб.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=495609.0

# 460
zuki... Бях в това положение да не мога да проста- има една прекрасна техника на Норбеков, в която той те води- първо извикваш лошия спомен, нареваваш се хубаво и тогава прощаваш- ако lenny има линк към запис на тази техника, помоли я да я пусне....Аз имам диск, но не мога да го презапиша, ако ви в Бг в краен случай ще ти го пратя по пощата- сори, технически некадърник си падам..
Благодаря, Енита! Само дето не ми се реве, не ми идва отвътре. А иначе знам, че освобождава. А сега - "извиквам" лошия спомен и това ми припомня още други лоши спомени, свързани с въпросния човек и ме провокира да пиша.
Syn, благодаря и на теб! Знам за хоопонопно. Може би пак трябва да започтна да я практикувам, докато наистина започна да изпитвам облекчение. понякога дори само едно "благодаря!" или "обичам те" дори наум прави чудеса.
 Hug

# 461
  • Tам през Атлантическия океан
zuki,  единствената "техника"  за мен е времето  Wink то ще отмие ядеца ти  Grinning

Пожелавам ти нещо хубавко за да не мислиш върху това за което те гризка   Hug

# 462
  • Universe
Привет, слънчеви хора! Имам нужда от вашия съвет.
Имам натрупан гняв в себе си, който "ме яде" отвътре. Искам да се освободя от този гняв. Може би трябва да простя, ама не ми се удава. Като си помисля само и ми става гадно.

Споделете някои начини да се освободя. То е ясно, че и аз ще се разровя отново на първа страница, ама е друго да "чуя" някоя и друга дума от вас от личен опит.
Благодаря!

Дълбок пеат

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 00:18 от lenny_pld

# 463
Пожелавам ти нещо хубавко за да не мислиш върху това за което те гризка   Hug
Desss, от твоите уста в Божиите уши! Hug

Lenny, преди известно време четох за тази техника тук, даже май точно ти беше дала линк за нея. Разпечатах си я "за после" и така остана някъде между другите бумаги с подобна информация. Явно сега й е дошло времето. Пак ще я прочета задълбочено и ще опитам да я направя. Благодаря! Hug

# 464
  • София
Впрочем, ако има още 2,3 участници другият уикенд Иван организира обучение за ПЕАТ - повече в сайта му Hug

Общи условия

Активация на акаунт