АВГУСТовското човече в парка се разхожда вече!

• 36 310
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета, привет от мен днес :** Аз пак въпрос към кърмещите мами- днес ме нямаше за 3 часа по работа. Константин ОТНОВО отказала да яде от шише, отказал от спринцовка, отказал от лъжичка и от чаша. Драл се е като магаре 20 минути докато се прибера. Моля ви, давайте идеи, че вече голям проблем не иска да яде от нищо друго освен гърдата, не мога за 2 часа дори да го оставя:-( Все си мислех, че ще има инстинкт за самосъхранение, а той от инат не ще да близне друго Sad

# 556
Имам въпрос към ЛЛЛ !Възможно ли е  1-та гарда да се увеличи повече от  другата докато кърмя и после ще  и върне ли нормалния размер?

и друга питанка имам на едната ми гарда е излязла  като 1 бучка която  е бяла не е папка защото не избива вече втора седмица само става по  голяма,не боли и се намира между тъмната и светлата част на гърдата   какво да правя !!!!!!!

# 557
  • Германия
Имам въпрос към ЛЛЛ !Възможно ли е  1-та гарда да се увеличи повече от  другата докато кърмя и после ще  и върне ли нормалния размер?

и друга питанка имам на едната ми гарда е излязла  като 1 бучка която  е бяла не е папка защото не избива вече втора седмица само става по  голяма,не боли и се намира между тъмната и светлата част на гърдата   какво да правя !!!!!!!
kivity, възможно е, но както сама предполагаш- след отбиването, още повече, ако е било бавно и плавно гърдите си "изравняват" размера.
Пъпката, която споменаваш се намира на границата между ареолата и останалата тъкан на гърдата, така ли? Забелязала ли си промяна на цвета и най-вече, имаш ли начин да стигнеш до мамолог или гинеколог, имащ опит с кърмещи майки, да се види на място най-добре?

# 558
Здравейте и то мен момичета. Скоро не съм се включвала във форума, но редовно ви проверявам Simple Smile Ние с бебе Митко сме добре, растем си нормално, зъбките ни мъчат много вече.....айде вече да пробиват Simple Smile След седмица някъде почвам захранването- ще съм от ранно захранилите мами  Flutter Хубав ден на всички Simple Smile

# 559
Привет мами!
Някой някаква маска за коса да сподели, че ще оплешивея с този косопад! като домашен любимец съм - навсякъде ръся косми...

# 560
  • София
Привет мами!
Някой някаква маска за коса да сподели, че ще оплешивея с този косопад! като домашен любимец съм - навсякъде ръся косми...

Тц, нищо не помага...ще се плешивее...

# 561
И аз съм така... егати косопада, егати чудото....какво се лучва незнам! Cry Явно ще се плешивее Flutter

# 562
Мдаааа, нищо не помага. Аз добре, че имам много коса - колкото и да опада все ще остане.  Mr. Green Добрата новина е, че и по краката вече нямам косми.  Whistling

# 563
Привет и от нас  Grinning
И на мен започна да ми пада косата, но все още в рамките на нормалното. Съвет за маска не мога да дам, защото не ползвам такова нещо.

Мамчето, успех със захранването  Simple Smile

kivity, с риск да те разочаровам, но на мен едната ми гърда си остана по-голяма след кърменето на баткото. Но дано все пак при теб се изравнят. Peace

Вече полудявам вкъщи, днес е четвърти ден, в който не сме излизали, много е студено и има мъгла, ако я нямаше нея както и да е, но не смея в мъгла да извеждам. Дано се пооправи тези дни.

Грийни, късметлийка си ти,на мен през бременността много ми бяха намалели космите по краката, но сега се завърнаха с пълна сила  Mr. Green

# 564
Ние втори ден не сме излизали. Ама ми се вижда, че подухва и не смея. Ще чакам хубавото време от понеделник.  Wink

# 565
Za kosopada - taka e sled rajdane, no neshtata shte se normalizirat..... i az imam kosopad i si kupih shampoana na Vishi /chervenia/, no tozi pat niamam nikakav efekt - ne spira i tova si e.... #Cussing out

# 566
Според мен ни шампоани, ни маски помагат. Предният път до шестия месец ми падеше косата. После престана. Хормоните все още се пренареждат.  Mr. Green

# 567
Здравейте сладурки! Не помня откога не съм писала тук, открадвам по мъничко време за фейса и до тук все не успявам да стигна...
За затвора вкъщи - ами аз направо откачам. Ако не беше карантината на баткото заради варицелата, отдавна да съм излязла с бебо, пък макар и студено, все поне до магазина щях да отида да напазарувам, я Кауфланд, я нещо такова да се пошматкам, че молове си нямаме... Обаче няма как в момента. От неделя не съм излизала, но за сметка на това, разгорарям лудо по телефона, мтел ще се радват много.  Confused
Косопад аз имам отчайващо много, като гледам какво чудо ми пада от главата, не знам как въобще още имам косми. Правя си маска с жълтъци, бадемово масло, алкохол и мед. Плескам си главата, пък дали има ефект не знам още...

# 568
За момента, косопадът не ме тревожи особено. Бих казала, че не е по-силен от обичайния есенен косопад.  Simple Smile По-нататък, ако продължи повече време, ще започна да пия капсулите на Ревалид, които имаха доста добър ефект при последния ми по-обилен косопад. Теоретично, могат да се вземат от кърмещи жени.

# 569
  • София
За момента, косопадът не ме тревожи особено. Бих казала, че не е по-силен от обичайния есенен косопад.  Simple Smile По-нататък, ако продължи повече време, ще започна да пия капсулите на Ревалид, които имаха доста добър ефект при последния ми по-обилен косопад. Теоретично, могат да се вземат от кърмещи жени.

С бебе номер 1 косата ми започна да пада, когато навърши 3 месеца. На около 4-5 месец си купих шампоан Ревалид и на 6 месец спря косопада. По принцип щеше да си спре около 6 месец така или иначе.
3 месеца след като го отбих пак започна  Crazy, капсули, шампоан, домашни маски...клепах като луда без успех. Накрая спря, ама няма да ви казвам какво помогна  hahaha, да не се навие някоя да го пробва  Wink  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт