Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 643
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
hahaha hahaha hahaha
твоите двама Жоро и брат му май си приличат - а тези в нашата детска са русо и черно момченце та си мислех че ще е по лесно - но ще почакам - а другото е че имаме и различно полови близнаци в групата - ама за тях ще минат години докато разбере кой е брат и кой сестрата -  hahaha hahaha
сладури

миналата година в градината имахме 3 двойки близнаци/в различни групи/и едни разнополови
моите обаче ,докато се окопитят кое,как,защо,мина доста време
имат една аниматорка,която и до ден днешен споменава как е трябвало да намести всички близнаци за общата снимка на градината заедно,че да ги преброи и да е сигурна,че всички са там,защото не ги разпознава
а кога започват да разпознават окончателно половете не знам ,но все още ми се случва да питам„това момиченце как се казваше?“ и да ми се отговаря„ кое?Мигел?или Нуно?“  hahaha

# 451
Ох, моята мъничка явно вече знае, че тати се маскира с червения халат на мама, за да донесе играчките (ние го правим късно, когато таман е заспала, за да не се усети уж).
На  сутринта става и идва при баща си и вика: Благодаря ти, Тати Коледа.

Това да ни е за урок, че си мислим, че е още малка  ooooh!

# 452

- Обичам те оттук до небето и обратно на зиг заг

Че кое му е лошото?  Heart Eyes

Моя дребния сега му скимна да си мята крачето през нас (на баща си на врата най- вече) и да каже "Обичам те с крак!"

А племенницата ми като беше малка обичаше в километри  Laughing "Обичам те 5 километра!"

# 453
  • На един клон
На въпроса "Кога ще си караш шейната?" отговаря "Когато тате отиде да кара ДЪски!!!"

# 454
  • София
Вчера дъщеря ми и баба ми ходили до магазина и тя решила да купи пощенска картичка да я праща на братовчедка си в друг град за Нова Година. Прибирам се аз от работа и щерката тича и ми я носи да ми я покаже и си говорим какво ще напише в нея, как аз трябва да я адресирам и да я пратя. Половин час по късно картичката изчезва някъде из къщи и щерката я търси усилено. Картичката сякаш е потънала в дън земя и на нея и писна да я търси и заяви: "Картичката вече е заминала за Ивайла, а аз не можах да я надпиша". Та така вече продават самоизпрщащи се картички. Simple Smile

# 455
Вчера й разправям, че трябва да си разменим чорапите, защото моите са с лилави пети, а нейните - със зелени, а на мен любимият ми цвят е зелен. Тя ме поглежда и ми отговаря: "Крайно време е да излезеш вече от зеления период!"   Naughty

# 456
  • Sofia
Цяла сутрин ме врънкат да ходим да правим снежЪК човек.  Laughing

# 457
  • София
Цяла сутрин ме врънкат да ходим да правим снежЪК човек.  Laughing

Хахаха, това ме подсети, че и моята дъщеря го наричаше така като малка.  Laughing

# 458
Четем "Джак и бобовото стъбло" Стигаме до частта, че Джак и майка му си легнали гладни, защото нямали вече мляко, крава и парички.

Щерката: Ами защо са хвърлили боба през прозореца, а не са го изяли Flutter

Идва при мен с една играчка-овца и казва, мамо овцата не казва вече "бе"
Аз: а как казва, мамо?
Щерката: "не бе" Joy

# 459
  • София
дъртата свекърва го беше научила баткото да казва
- Обичам те оттук до небето и обратно на зиг заг
и аз всеки път гледах лошо
сега си трае вещицата - малкия не и го давам и за секунда
абе давай да е весело

Лелеее, че кое тук му е лошото ....  newsm78

# 460
Гостуваме на баба и деди. На детето му доскучава да иска да опитва от храната и се озовава върху един стол, за да гледа навън. Открива мухи. Мисълта й сработва, че щом са три, значи са мама-муха, татко-муха и Мария-Принцеса-муха. Последвалите едночасови разсъждения на тема мухи посред зима не ги запомних.  Laughing

# 461
  • София
На Коледа, майка ми беше направила кюфтенца специално за Мишо. Той страшно много ги харесва и като го попитахме какво хапва и той каза "Кюфтаж" с най-доволната си физиономия  Laughing

# 462
Мъжа ми гледа мач, единя отбор е с жълти екипи. Малкия ги забелязва и пита "Тези таксита мач ли играят?"

Минаваме днес покрай ДКС във Вн и учувам възклицание "Ух, бее, че смачкана къщааа...."

# 463
Снощи имаме гости,с дъщеричката на едното семейство не си играят често,та му беше много интересно да я разпитва и да я закача...По едно време тя го пита нещо и дочувам следния диалог:

Тя:Ти къде ходиш на ясла?
Той:Ааа,няма да ти кажа! Naughty
Тя:Е,защо?
Той:Ми...щото забравих Crazy

# 464
  • Sofia
Гостуваме на баба и деди. На детето му доскучава да иска да опитва от храната и се озовава върху един стол, за да гледа навън. Открива мухи. Мисълта й сработва, че щом са три, значи са мама-муха, татко-муха и Мария-Принцеса-муха. Последвалите едночасови разсъждения на тема мухи посред зима не ги запомних.  Laughing

Единият днес се лигави нещо с баща си, ама вече се е размазал и обяснява как е бебе. След което каза на баща си:
- Аз съм малко бебе, а ти си татко-бебе.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт