Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 632
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • на последния етаж
Колко ни обичаш,Габи?
- 2 хиляда и пет

При нас е:
- Колко обичаш мама?
- Две.
- Повече?
- Пет.
А при нас 2 кила... Mr. Green

# 466
Пред новогодишно отиваме да донапазаруваме в селския ни мол. Трябва да си проверя и нещо друго, но бивам бясно дърпана към ескалатора. "Мария иска при рибитееее!" Отиваме във Фантастико и право при аквариума. Гледа рибите през едното стъкло, през другото, през третото. През това време ме разпитва за някаква залепена рибка. (това занимание го правят с бащатко й и имам пропуски в знанията) След 10  минути огледи на риби започва да ми омръзва и питам дали вече можем да си ходим. "Обаче Мария първо ще види полегналите рибки." (разбираемо е до голям аквариум да има щанд за риба все пак).  Laughing

# 467
  • на последния етаж
На въпроса "Колко е часът?", отговорът почти винаги е "Осем пипинайсет".

# 468
Докато вечерят Еми киха и кашля, аз и правя забележка, че не си е сложила ръката пред устата, а брат и съвсем сериозно и обяснява:
- Никога не се кашля срещу чинията, защото ще я заразиш!

# 469
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
дъртата свекърва го ......... оттук до небето и обратно на зиг заг
Лелеее, че кое тук му е лошото ....  newsm78
не бе мацки, не съм казала че е лошо - въпроса беше че дъртата е толкова дразнеща, че дори като диша ме дразни - ама вече и намерих цаката - не се интересувам от нея ни грам - не я посещавам с години - както прави и другата й снахичка от години (и си виках ей че проста тази, ама тя най умна излезе)- и сега съм най добрата снаха - айде у лево - ама не е тук мястото да разправям - че й години няма да ми стигнат - само от мисълта вдигам кръвно - а аз каква свекърва ще съм - охххх - лагерите м ще стопя - хахаха - няма да си живея живота с момичките на синовете ми ще се разправям - аз ще гледам да ги оженя да се оттърва - жените им да се оправят - аман от мъже

и да не спамя излишно с простащини

- Как вика дяло
- (Киха) уффф пукниии - мамо какво е пукни

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 21:25 от elizabet_s

# 470
  • Sofia
Днес ги заведох на кино и докато чакаме за билети единият ми обяснява как искал да гледа "Лошото коте дето хваща лошите от Шрек"  ooooh! Трябваха ми 15 мин да разбера, че става дума за Котарака в чизми.  Laughing

# 471
Мая снощи се появи с една кутия за обувки, пълна с фенерчета, снежинки и сърчица от хартия, на която пишеше: ИзреСки - 1 бр. 5 ст.
  Flutter

# 472
Ето една сладка благодарност от едно познато детенце, на което ходихме на рожден ден  Heart Eyes

# 473
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Ето една сладка благодарност
боже иде ми да се разрева от сладост

Малкия палавник още не може да пише, но вече ме попита
-Ти ли си ме родила и кърмила
Веднага се сетих за стихчето за мама
"ти си ме родила - ти си ме кърмила" - едвам удържах да не се пръсна от смях пред детето - а милото ако знае колко ядове брах докато се мъчех да съм го "кърмила" - божеее - както се казва "и това ще мине" и то мина  Laughing

# 474
  • София
С мъжа ми се майтапим с малката и я караме да произнася дълги и сложни думи като прахосмукачка, карбуратор, температура и т.н. Тя милата казва нещо завъртяно и ние се хилим. По едно време я накарах да повтори името на вулкана Попокатепетъл, а Кати ме погледна ядосано и заяви: "Това е английска дума! Аз говоря само на софийски!"  Mr. Green

# 475
В неделя правим палачинки за закуска и нареждаме масата с мед,сладко  и сирене.
Малката си чака палачинката да се навие и нареже на рула за да си хапва ,но пие и мляко наред с това и бърза да отговаря :
-Какво искаш в палачинката си сладко ,мед или сирене?
-Сла медко...
Много се смяхме на това сладко и мед Simple Smile

# 476

А племенницата ми като беше малка обичаше в километри  Laughing "Обичам те 5 километра!"

[/quote]

Хахах, това ми звучи като "Обичам те на всеки километър" почти. И е ужасно сладко  Heart Eyes

# 477
Малката ми сестра има купища бисери че вече не се досещам за повечето. Blush Та сега ще разкажа тези който си спомням Sunglasses

1) Баба:Кажи Помияр!
    Малката: Кормияр!
    Баба: Кажи Затворник!
    Малката: Заборник!
    Баба: Кажи Маршрутка!
    Малката: Паршутка! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

2) Мама си прави маникюр и малката не знам от къде се смести при мама и й вика:
         - Прави ми и на мен макикюр!!!! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 478
"Коте Джеми" е сборното име на "Том и Джери". Избягвам да и ги пускам, но тя понякога се сеща за тях и се умилква:
- Може гледа коте Джемиииии? Flutter
- Не.
- А мишка Джеми???  Flutter Whistling

# 479
моите скоро се научиха да ползват ютуб и съответно баща им им показа том и джери  ooooh!
„томба и мишката “ се казват  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт