Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 629
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ние сега сме на фазата като се зададе въпрос : Къде си?
Отговорът е : Ето съм,или няма съм  Joy

# 481
Говоря по телефона с майка ми,Миглена й чува гласа и почва да повтаря:"Искам бадя баба",накрая й давам телефона и тя:"Ало,бабо,аз пая нито"(аз правя нищо) и ми върна телефона.

# 482
моите скоро се научиха да ползват ютуб и съответно баща им им показа том и джери  ooooh!
„томба и мишката “ се казват  hahaha

А у нас са " Дори Мери"  Laughing

Снощи избухна в типичния детски истеричен смях точно след банята, преди сън. Ама голям смях голяма забава, не можем да го укротим. При което го питма "Абе, какво ти стана!??", а той ми отговаря "Стана ми смешно!"  Joy

# 483
Тази сутрин му пускам любимата "Мана-мана" от Мъпет Шоу, но лаптопът е с изключен звук, при което той мъдро констатира:

- Б(р)еее, мамо, Мана-мана паднали бате(р)иите!

# 484
Напоследък сме на фаза "нареждане".  Laughing
"Мамооо, облечи се, шА има шамаЛи-маааЛи!"  Naughty
 "Тати, ставай и отивай да пишкаш!"  Naughty
"Бабооо, стига вика, говоЛи по-тихо!"  Naughty (въпреки, че никой в този момент не вика, а понякога когато реши, че ще даде това нареждани никой дори и не говори!  ooooh! )  Joy

# 485
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Joy Joy
а на мен
-хайде сега аз ще те храня
(и се започна изведнъж) - отвори си устата, много е вкусно, ще видиш, хайде отвори, хайййдеее самолетчееее, отвори де отвори
аууу каква досада сме майките само  hahaha hahaha hahaha

# 486
Утре, след утре, най-утре...  Grinning

# 487
Ето такава броилка имаме ние:
Ала - баланица
турска паница,
ах, ти ДИВАНЧО,
наш капитанчо.
 Joy

# 488
  • Sofia
Ясно беше, че с множественото число имаме проблем и си е нормално - столи, плоди, шоколадове, зъбове и т.н., но сега се оказа, че и с ед.ч. имаме - на нокти снощи разбрах, че било "нок". Разказваха ми как едно детенце в групата имало кръв щото си дръпнало един ноК.  hahaha

# 489
ние пък,сме в театрална фаза/нова сценка заучават явно в градината/
едната застава  в поза на концерт майстор/другата сяда на пода и уж слуша  ooooh! и  - „тишина,моля! имам важно съобщение!важно!!!!“...и след многозначителна пауза се разказва най-небивала история от деня в градината,с много неясности   ,които разбира се другата трябва да поправи,и настава лудница  Crazy
първият,вторият ,третият път е смешно...но после   #Crazy #Crazy

# 490
Ве4ер като легнем да 4ета на малката книжки и нещо се замислих и спрях да 4ета,и тя ми вика
-Мамо ти прекъсваш ли? Mr. Green

# 491
Боян се върти в кръг и подскача,съответно аз му се карам да спре,защото ще му стане лошо,а той ми отговаря:
-Нямаа,ама ми се завъртя свят Laughing

Играят си с още едно момченце.Едната играчка,с която играят е количка,чиято врата се отваря.Двамата юнаци напъхали вътре нещо,което се е заклещило и не могат да го извадят.Майката на другото момченце отива да им помогне,а моя синковец казва:
-Аз ще го извадя,защото съм 12(като има предвид,че е 12 кг,но казва само 12,понеже предния ден беше на преглед и го теглиха,та той се впечатли,че е много голям Grinning)
И майката на другото момченце го пита:
-12 какво?Круши,краставици...?(Понеже моя синковец не пояснява за какво става въпрос,тя решава да се пошегува).Боян обаче й казва:
-12 мадаринки(мандаринки)

# 492
  • София
"Мамо, измислих ново число. Казва се Пом. То е между 11 и 12."
 Naughty Съобщавам ви го, за да не объркате нещо сметките - не за друго.

# 493
Дъщеря ми и татко й си говорят за пари, поводът е нейното мрънкане, че не ще да ходи в градината.

Той: "И на мен не ми се ходи на работа, но трябва. Ако не ходя на работа, няма да имаме пари."

Тя: "Ами тогава недей да ходиш на работа, ще си купим пари."  Laughing

# 494
Дъщеря ми и татко й си говорят за пари, поводът е нейното мрънкане, че не ще да ходи в градината.

Той: "И на мен не ми се ходи на работа, но трябва. Ако не ходя на работа, няма да имаме пари."

Тя: "Ами тогава недей да ходиш на работа, ще си купим пари."  Laughing

И ние така, само че при нас е: Не се притеснявай, ще идем до банката!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт