Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 623
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • На острова
Ве4ер като легнем да 4ета на малката книжки и нещо се замислих и спрях да 4ета,и тя ми вика
-Мамо ти прекъсваш ли? Mr. Green
  hahaha

Прекъсваме от време на време, какво да се прави..

# 496
Дребното сурвака и си прибира парите.
След сурвакането и на последната баба, заявява:
- айде събрах пари за парното.

Да ама аз вчера и додадох и направих депозит. Обаждам и се да и кажа (тя е при баба си нагости), че парите са и в банката, а тя:
- и сега кой ще плати парното?

# 497
Вчера получили подарък моливи с гумени фигурки отгоре, много сладки. И понеже са 5-6 еднакви, ги помолих да ми подарят един да си пиша в работата. След дълъг размисъл и консултации излязоха със следното становище:
- Не знам дали си слушала достатъчно. Ще си помисля.  ooooh!

Хитри са малчуганите , ама и с вашите камъни по вашите глави  hahaha hahaha

# 498
След първата си среща с "Ну, погоди!" супер очарован, ми се хвали:
- Мамооо, гледах "Нуууу, кабадииии!"

# 499
Дъщеря ми и татко й си говорят за пари, поводът е нейното мрънкане, че не ще да ходи в градината.

Той: "И на мен не ми се ходи на работа, но трябва. Ако не ходя на работа, няма да имаме пари."

Тя: "Ами тогава недей да ходиш на работа, ще си купим пари."  Laughing
И ние така, само че при нас е: Не се притеснявай, ще идем до банката!  Joy

Дребното сурвака и си прибира парите.
След сурвакането и на последната баба, заявява:
- айде събрах пари за парното.

Да ама аз вчера и додадох и направих депозит. Обаждам и се да и кажа (тя е при баба си нагости), че парите са и в банката, а тя:
- и сега кой ще плати парното?

Laughing
Темата за парите е от най-забавните за дискутиране с децата.  Heart Eyes

# 500
Гледа Мартин Междузвездни войни и ми обяснява, че това било  "....... на клонингите". Изумена че употребява такава дума, го питам какво означава. Отговорът е:
- Тези, които са наклонени надолу с главата!

# 501
salzichkata  hahaha

Дават някаква реклама и казват "БТВ Комеди", а дребния "Хахахах, БТВ Камъни!" Много забавно му стана да си го повтаря  Crazy

# 502
Пътуваме с колата за детската градина.Спираме на светофара.Отдясно по тротоара се движи възрастна жена, която е  прегърбена. Дъщеря ми я наблюдава с интерес и след кратко мълчание учудена констатира:
- Леле, мамо, тази баба как е виснала!!! Joy Joy Joy

# 503
Вчера върви песен на Taio Cruz в сайта на Youtube. А моичкият син посочва с пръстче монитора и възкликва "Виж, мамо, маймунка!".  ooooh!
Последва кратко разяснение, че има хора с различен цвят на кожата.... Joy

# 504
 Laughing
Виж, мамо, този изцапаният падна на земята.  Laughing (така е, който подслушва футболните мачове с едно око  Laughing)

# 505
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
"Виж, мамо, маймунка!".  ooooh!
hahaha hahaha
Това добре - а аз - когато малкия беше на 9 месеца отиваме на гости в Испания за два месеца на близки наши приятели. И там имаше доста негри. Стоим пред супермаркета и чакаме да излязат нашите хора напазарували, нооо отварят се вратите и отвътре излиза негър, и малкия сочи с пръст към човека и казва "Бау, бау" - аз незнаех как да реагирам, детето на 9 месеца, нито можеш да го спреш да говори, нито можеш да му обясниш нещо, на човека също му стана неприятно, аз дори езика не говоря (и май по добре - че какво щях да обяснявам). за срамотиите

# 506
hahaha hahaha
Това добре - а аз - когато малкия беше на 9 месеца отиваме на гости в Испания за два месеца на близки наши приятели. И там имаше доста негри. Стоим пред супермаркета и чакаме да излязат нашите хора напазарували, нооо отварят се вратите и отвътре излиза негър, и малкия сочи с пръст към човека и казва "Бау, бау" - аз незнаех как да реагирам, детето на 9 месеца, нито можеш да го спреш да говори, нито можеш да му обясниш нещо, на човека също му стана неприятно, аз дори езика не говоря (и май по добре - че какво щях да обяснявам). за срамотиите

А моят син като малък казваше "виж мамо изгорял човек"  Shocked

# 507
Вчера за пръв път я пързаляме в парка с шейна. Отдавна чакаше този момент и беше голям кеф. По едно време обаче реши, че иска да се пързаля САМА, тоест ще се тегли сама с въжето.  Crazy Баща й обяснява, че няма как това да стане и се опитва да й помогне. А тя се ядосва, скарва му се и вика
- "Татиии, не ти. Ти...  Thinking (замисля се) ходИ на лекар!  Crossing Arms " Shocked  Joy

Честно, откъде й хрумна точно тази гениална мисъл, идея си нямам! Хем се спукахме от смях, хем се замислихме дали в същност не трябва да се притесняваме от такова изказване.  Laughing

# 508
  • Sofia
От 15 мин ме врънкат да гледат "Баткото с черешОВЕТЕ"...  Shocked Трябваше ми време да разбера, че става дума за "Горе на черешата".  Joy

# 509
hahaha hahaha

А моят син като малък казваше "виж мамо изгорял човек"  Shocked

Моята щерка първо научи бялото и черното като цветове и като видеше "негър" и най-гордо го сочеше с пръст и викаше, "черно" Blush Добре, че хората не разбират български Laughing

Общи условия

Активация на акаунт