Отговори
# 420
  • Русе
Здравейте момичета влизам да се разпиша ,че тези дни се позагубих поради нещастие в семейството
Първо да честитя на всички който са имали поводи нямам време да се връщам назад   bouquetПетрова как се казва тази гимнастика ли как се води там и дали има и по другите градове  newsm78
При нас няма ново все същото диваче си гледаме по цялден ходи като го придържаме ,за сега не се пуска още сам
Това е от нас

# 421
Здравейте и честити месечинки  Heart Eyes
Да попитам варненските мами мислили ли са за рожденните дни,къде?как? а за торта оглеждали ли са се.аз се замислям за заведенията Бамболино и Невеляшка,и двете имат вътрешки детски кътове с детегледачки.Някой ако знае други хубави заведения да свирка.Много ми се иска да сме само ние в заведениято,че децата ще са около годинката и неискам големи деца да ги тъпчат в къта.За тортата ...много искам Simple Smile - да е хубава на външен вид като на Ламор,да е вкусна като на Крамер и да е евтина като на Дъга  Laughing
и аз  много забравям какво съм искала да кажа,за какво влизам в кухнята но се надявам да е временно  Laughing

# 422
Здравейте!

Честата последна месечинка на сладкия Нестор! Да е здрав и послушен! И много да радва мама и тати!

Честити месечинки на Марая и Никола! Да са живи и здрави!

Сутрините ни се превръщат в едни малки битки, за сега ги печеля, обаче ми спира тока мойто диване Crazy

Облаче,  ooooh! същата дивотия, да не говорим, че при мен от 4-тия месец на бременността Confused . Освен, че говоря пълни глупости, понякога даже забравям всички думи и не мога да си кажа каквото искам и тва е! Оня ден като ви писах за "целофанчето" исках да кажа "найлонче", но секунда преди да го напиша ми избяга думата, мислех-мислех 5 мин и се отказах, та излезе само "целофанче" smile3555. Като малоумница съм ooooh! . Освен това, цял ден обикалям като свободен електрон и забравям за къде съм тръганала и какво съм искала да кажа/направя. Просто трагедия! Не искам да си мисля като се върна на работа какво ще е  Crossing Arms

И на мен Неделя са ми най-вкусни, ама като ми се направиха на интересни и не ми отговориха на мейла няма да се занимавам с тях Crossing Arms

Нинче, днес от 5 до 7 си спа в негово легло Party . Но само толкова!  Моя мъж е малко против да спим всички заедно, но нямаме избор за сега, много го мъчат венците и ако не е при нас трябва да съм дежурна по креватче, а и той само плаче като си е в леглото. Излишен тормоз...

Тани, до колкото видях в линка вчера, месечната карта за "Джамбурето" е 220лв Tired . Ужасно много са ми...

Петрова, ти за едно посещение колко плати?

# 423
Ноел, а защо го отдавате на тортата? Има ли и други оплакали се деца? Голям кошмар сте изживели.  Hug

Наде, верно ли ти се струва евтино 70 лв за торта и то 24 парчета? На мен ми се струва безумно скъпо и не бих дала.  Rolling Eyes

Момичета, нямам още подробности, но приятелката ми е родила днес и всичко е минало ОК.  Party Много се радвам! Беше доста притеснително и беше вече почнала да пише завещания милата, но важен е крайният резултат.  Party

# 424
 Здравейте , честити месечинки !
 Такааа вчера се водеше ден нещо като ден на отворените врати и за новите мами-без пари . Казват ти след занятието , че ако искаш можеш да вземеш  карта , ако не те молят някаква анкета половин страничка да им попълниш  . Картата първият път се води промоционална 1 месец-39лв. , неограничени посещения ( но все пак часовете по групи са ограничени) , имаш право всеки ден от 13:00 до 15:00 часа мисля да си играете в залата-това без занятие и контрол от тяхна страна . На мен са ми далече за този вариант . След това вече става по-скъпо доста . По памет само пиша-за 4 посещения около четиресет и няколко лв. за 8-шейсет и няколко . Но мисля че вторият път има 10% отстъпка , всъщност картата дава доста преференции които не съм научила ,вкл. и при празнуване на празник .
 Леле 220лв.-това си е като ученик да гледаш!Мисля че те са за занималня -пак по памет.

# 425
Мами, за общия РД ми дойде идея да го направим или в Пакостници в Надежда или в Патиланци в Младост? Така няма да плащаме на разни клубчета безумни наеми. Какво мислите?

# 426
Нашата торта е поръчана 30лв 30 парчета Mr. Green уредих се

# 427
Варна - ама ние сме супер бе.Срещата беше страхотна И НАЙ- ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ТЯ НЕ БЕШЕ ЗА НАС , А ЗА ДЕЦАТА , МН СИ ИГРАХА И СЕ ЗАБАВЛЯВАХА ЕДНО С ДРУГО.Порастнаха, а?
Илка е мн приятна , а децата и големи сладури.

Бобинка -  ти ли ще я правиш??? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Рейя- ти нищо не щеш , а? Mr. Green Mr. Green
Аз съм харесала на Ламор и Неделята - ще го измисля дотогава.

Нашата леля(сестра ми) взела, че набарала някаква промоция в Офертите.бг и взела ваучер за фотосесия за ЧРД на малчо за 15 лв . Shocked Пак се уредихме, а нямах намерение.

# 428
На Мая тортата ще е от Валас - един сладкарски цех в младост 4. Вече три години все от там взимам, страхотни са и ти я правят както поискаш. И картинките на са от онези готовите, дето ги изшляпват от горе, ами ги рисуват на ръка с желе (сууупер вкусно).

# 429
  • Варна
Срещата наистина беше сууууупер  Hug И ура и аз се класирах, чак не ми се вярваше Simple Smile
Рея ние ще празнуваме в Невеляшка, ако има нещо питай.

# 430
Варненки, завидях ви. Blush
И за срещата, и за хубавото време, толкова бебета. Разкош!!!

Имаше едно бебе, с гола главичка и бяло потниче?
Голям бандюга изглежда. Heart Eyes Всичките на земята, абе супер са.

Облаче, не се тревожи, от тия бременности и деца се разнебитихме.
И аз не съм на 100%. Сега що изследвания ме чакат. Като замаена съм и аз по цял ден.
Наливам се с кафета, за да функционирам нормално.

Леле, колко избор на торти имате. Толкова ме е яд, че не мога да направя една.
Тукашните са пълен отврат.

Ноел, ужас. Кой знае какво са яли.
На мен лятото ми стана много зле от една торта, направо лошо ми беше.
Ужасно е.

Днес на бебешката група Нико рита топки като един Меси.  Laughing
Учителката каза, че бил топ талант. Много се смях.
Ама той милия беше единствено момченце, а момиченцата нещо не ги привлече идеята за футбол.

# 431
Привет!
Мммм, така... тези от Лагуна ме информираха, че тортата, която искам излиза 77 лв за 22 парчета, без надписите, буквичките отделно, тааа айде ще минем без тях. Сега чакам майка ми за две квартални сладкарници да провери и ще разгледам готварския форум (мерси за идеята, Бобче  Hug). Искаме да му вземем с Мечо Пух, че му е любим, с един плюшен заспива и като се събуди веднага го търси да го гушне  Heart Eyes Благодаря за споделеното инфо, момичета.  Hug
Ноел  милата Моника, ужасно звучи, не могат ли от детската да ви кажат каква и откъде е била тортата?
Облаче не се тревожи, аз съм така от преди да забременея даже, просто говоря едно, мисля за друго и накрая излиза трето нищо и никакво, ама близките са ми свикнали и почти винаги схващат какво съм искала да кажа.  Crazy

# 432
  • София
Оооо, Дидка, спечели ме с този сладкарски цех, като наближи РД, ще те питам за него Simple Smile

Аз съм съсипана от мъка, че с ранното започване на училище за Иво трябва да ставаме преди 6 - което е нечовешко просто. Мая за капак, баш днес, реши да спи до 9  ooooh! А бяхме на консултация и исках да тръгнем възможно най-рано, за да избегнем задръствания и жеги, пфу!
Иначе е 8400, не знам към кои се класира  Laughing Не е качила от миналия път, ама то няма и как, като нон-стоп обикаля и яде доста малко,  в някои дни и само по 4 пъти като нас Simple Smile

Много съм кисела, ей!  Crazy

# 433
Здравейтеееееееее, много хубава ни беше срещичката, наистина пораснаха мъничетата ни вече, всички са такива сладурчета  Heart Eyes
Честити месечинки на Нестор, Марая и Никола  baloni Hug
За празнуването на РД мисля тази година да е в къщи с родата, тортата - мисля да е от Крамер или Неделя, това ще го реша малко по-късно.
Сега проблема е с подаръците, всеки ме пита какво да купи или да ми дадат парички аз да се спасявам  Wink
Хайде до скоро да изкарвам моето чааве навън, че изгриза столовете в къщи  Hug

# 434
  • В сърцето на моите съкровища...:)
http://dobroutro.bg/ Това е цеха за торти,който произвежда в нашия квартал. Всичко е мноого вкусно и винаги прясно! За доста поводи съм поръчвала от тях и може да се каже,че имам наблюдения върху каталога  Crazy Mr. Green Цените са им доста по-ниски в сравнение с  други сладкарници и си заслужава  Peace А еклерите са им просто фантазия...  chef Heart Eyes Свеки им стана голям фен..хахаа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт