Той не, че нещо разбира де, да се бърка само 
Ама нищо странно не намирам - моя пръска съзнателно като яде дребните кускусчета на Плазмон, после почва едно по едно да ги размазва с пръст, където са си полепнали и да се хили
Пък майка му да се чуди как да ги почисти - като сачми летят навсякъде 
Аник, юнак балкански си имаш, браво на момчето! За кърменето - случила съм на педи значи:) като бяхме при нея покрай дрискането на малкия, попита и се зарадва, че още кърмя. А на сестра ми, която отбива малката я посъветва да замразява кърмата, която цеди за облекчаване: "как ще хвърляш такова ценно нещо!" вика 
Нишестето е чисто пшеничено, без аромати. Бисквитите са купешки. Тони би си облизал пръстите, ако можеше, много му харесва 

Другата седмица отиваме 5дни на шопинг в Истанбул .Трябва да пазаря за дребната рокля и обувки в екрю за РД-то и мн други неща.С нетърпение чакам да си похапнем турски ястия.Сега търся хотел в района на Синята джамия ,може и другаде де,ако някой знае да каже нещо добро .

Ще мине, няма къде да ходи, ама докато премине 

Направо не вярвам на очите, това кротко бебенце какъв е станал разбойник!
Калинчо изобщо не ми е бил такъв креслив и да демонстрира "характер" и съвсем не знам как да се държа с Мартина като прави така
Иначе си правя от пудра захар и разни други работи, от които обаче не мога да открия глюкоза като сироп последно време и за това реших да си взема готова смес ... дано да е добра 
Забавно беше, и Мартина се държа прекрасно
Не й допадна много много да използва "инструменти", но за сметка на това си пееше постоянно детето и си танцуваше
Мога потвърдя, че пъвото посещение е безплатно и има примоция, ако искаш да продължиш - картата е 39 лв неограничен достъп 1 месец

Но пък разгледах галерията им и не ме впечатлиха
Голо бебе на изчистен фон винаги излиза сладко, готино и разтапящо. Още повече май са снимали 3-4 дечица, поне всичките ми изглеждат еднакви.

)

На Тони взех фамозната марка на ЦБА
тъй като бях в ЦБА, когато се сетих за нишестето 
. Кашлицата и хремата са ужасни от тази нощ! 

(60лв/15снимки + 3лв, ако си харесаш повече, 1.5ч снимане)
все забравям да ти кажа, че е страхотна сладка Евичка, разгледах и другите й клипчета и това с рапанчетата направо ме разби

. а толкоз сме6но го казва, като пияница завалва, падам с нея.

, човек не се измерва с това което има а с това което потребява /стандрата на живот/ вярно че може на някой да му се струва изхвърляне, но за мен не е така! Пък и за какъв друг по "важен" повод бих го направила.....
Препоръчани теми