Отговори
# 480
Флъфи, абе да, това по-зле от тук значи.
При нас поне мляко се пие на поразия, макар и след година да се минава на обикновено прясно.
Сили и търпение ти пожелавам. Дано и Ник е ок.  Hug

Болничките да се оправят по-бързо.

Хайли, и Нико е мрънкало, особено сутрин.
Направо полудявам понякога от тръшканици и мрънкане.
Тази сутрин в 5 е станал и баща му слезе с него към 7 долу.
Ама наслушах се на рев.  ooooh!

Брасто, и аз искам градинско, ама нашия климат тук не позволява.
Миналата година правих за Мила в края на август и валя като из ведро.
Търсихме шатричка под наем, хаха.

Марви, сладкото Марти страшни мерки има. Браво!

Днес ще вали цял ден, но ние отиваме на шопинг.
Спешно ни трябват вече есенно-зимни дрехи и обувки.

Наде, честито ти имен ден и тук!   bouquet

# 481
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ей мъ и мен, едвам гледам  Tired, цяла нощ сме сваляли Т, а пък Стоян като реши посред нощите, че високата Т не е пречка за игри и забави, елате да видите!  Crazy

Честит имен ден на всички имащи! Честити месечинки!   bouquet

Брасто, Буболинката е невероятна в тортите и аз много и се възхищавам, колко ще дадеш за тортата, просто информативно?
 Ние за РД вероятно ще правим малко семейно парти, той РД се пада в сряда тъй или иначе.

Марви, страхотни мерки!  Party

Стоян пък не ще да яде нищо, само иска да си цока и вода не ще, абе мани!  ooooh!

Бърди и Стоян всичко бута в човката - клечки, камъчета, листа, тревички, всичко! Няма скоро да му мине като гледам.

# 482
hailie като пари ли имаш предвид?
Разбрали сме се с фотографката да се раздели на две  една час в студио а другата на рождения ден
ето при тях
http://photostudionana.com/

аз се надявам да е хубаво времето  е няма да е жега около 20 гр но мисля е добре, а ако завали сме се подготвили с тента #Crazy

# 483
Честит имен ден Наде и на другите празнуващи! Честити месечинки!!!

miriams28, Лурдес, ivdrag, Anik_bg, много ви благодаря за милите думи за моето слънчице  Hug!

miriams28, ако се беше ударил в твърд предмет щеше да видиш  Confused. Отбелязва се върху главата, да не ви казвам как изглеждаше на Ев, като падна върху ръб на пейка  Sad.

marvina, аз нямам избор Ев вече си прави каквото си иска и си ходи сама в пясъчника. Опитвах се да я вадя от там, но настава един рев.., та я оставям за малко и гледам да я извадя без рев.

Miss Fine, може би трябва да потърсите нещо за засилване на имунната система, но аз съм чувала, че децата като тръгнат на ясла първата година нон стоп са болни. Може би си зависи и от детето де.

brasto, колко струва тортата, че ми е любопитно  Crazy. Ако не ти е удобно да пишеш тук ми драсни на лични. Рожденият ви ден ще бъде приказен  Heart Eyes, надявам се да видим снимки.

# 484

Е, не ви ли е жал да давате такива пари? Аз вместо две фотосесии при тези хора, ще си купя фотоапарат, егати. Аман от цифромании. Предпочитам да дам 50 лв. за благотворителните сесии, където фотографите не са по-малко добри, макар и любители. Същото и за тортите, егати цените.  Rolling Eyes

Докато съм на темата, ние с Марто сме решили да си направим еднодневна екскурзия до Букорещ този месец, за да си харесаме нещо в тяхната ИКЕА, след като толкова време чакахме Българската за да останем разочаровани от цените. И пак съм сигурна, че на откриването, ще има даже опашка от хора, желаещи да платят в пъти повече, а коментара ми за такива хора си остава за мен, ама заради тях и в моловете и навсякъде в БГ ще си остане безпочвена цифромания.   ooooh!

Орхид,  Crossing Arms  Simple Smile

На плажа ги оставям и двамата да играят, но на пясъчник пред блока не. Симона се обрива от тях, а не ми се иска да разбирам, дали и Радо не върви по нейния път. Играем на площадки с пързалки и люлки, а пясъка оставяме за морето, да им е интересен и "вкусен"  Sick  hahaha

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 12:02 от БебОле

# 485
Олееее, мерси и на теб  Hug! Карах по спомен  Embarassed. Толкова ли е по-евтино в Румънската Икеа? Всички площадки около блока са с пясъчник и е магнит за децата. Отделно, те го разпиляват яко навсякъде и милото ми Еве все се пързаля и пада от него  Confused.

# 486
  Брасто ти ме довърши с тези торти  Animal Pig Уникални са, и аз бих се изръсила за подобно нещо. Би ли ми писала и на мен на лични за цената на тортата, ако не е тайна. За всичко бих се изръсила, ако имам възможност и не ми се бърка бюджета от това. Един път живеем  Peace
  Охрид донесоха ми сега имуностимолатор Цитросепт джуниър. Но то пък не се пие от сладост, два пъти и давах с триста зора. Но ще я мъча. Ако някой знае добър имуностимолатор за деца, моля да пише  Simple Smile
  Това моето дете от два дни се скъса да спи  Shocked Пък никакви лекарства не съм и давала. Онази нощ не спа през нощта, хайде разбираемо, ама днеска си спа и сега пак спи. Много ми е подозрителна вече  Rolling Eyes Като ви чета и мен ме затресе треска за рождения ден, само да сме здрави. Във вторник в яслата пък ще им идва професионален фотограф и сега и мисля тоалет. Имам 3 роклички подходящи и нови, след малко мисля да излезнем да потърся такова голямо цвете за главата, дано намеря подходящ цвят.

# 487
Привет и в светлите часове на деня (че заприличах на вампир с тия нощни постове)  Laughing

Краси, от какво се появяват сополките на МОнката? Каза, че си разбрала... Ние сме сякаш една идея по-добре (борим се с хремата още, че е мноооооооого упорита тая гад!) След вчерашния преглед имаме други оръжия и сега сме на Коларгол капки (за 2 капвания и видимо е намаляла, а иначе цяла седмица се помпаме с помпите  ooooh!). Та, надявам се и гърлото да се успокои скоро покрай тия сополи. Пием вече Проспан и се усеща, че се отхрачва повече. Дано!  Praynig

За утре и ние няма да ходим. Първо, че още е сополив и не искам да го смесвам с други деца, а и нали ще пътуваме (отиваме към Пловдив) и чак в края на другата седмица ще се видим! Живи и здрави, надявам се!

Брасто, тортите са фантазия! То и аз ще питам за цената, че сега се ориентирам.

Което ми напомня:

Краси, ето ти линк към тортоправещите майсторки! На какво се нагледах - хора със слаби нерви и ящни тумбаци, НЕ ГЛЕДАЙТЕ! Тия жени имат златни ръце, че и отгоре....  Crazy Сладкарниците ряпа да ядат, честно! Та, линка Питай направо в темата и дамите ще ти пишат какво искаш и дали могат да ти помогнат.  Peace

Моят звяр и той само да мрънкашеее.... От няколо дена е трудно издържим: хапе ме (по краката, че тях стига), щипе, дращи, хвърля, блъска, рита, бута, недоволства, дразни се, сърди се... Абе нещо го е хванал пубера здраво! За пясъчника не се престрашавам да го пускам, но по алеите на градинките пълзи.  Peace

Не съм, я да се стягате вече!!! Марш болестите вън!!!   Hug  bouquet

Хайде, отивам да стягам багажче за утре!  Flutter

# 488
Хелоууу компанията Laughing
На мен днес ми е едно такова готино, бяхме на детски рожден ден и прекрасното настроение още ме държи. Опитвам се да се настроя да свърша нещо в къщи, но йок, не ми идва музата за домакинстване.
А детският рожден ден беше на заведение с голяма поляна и спокойно си оставих Преси да си ходи из тревата, а аз успях да си побъбря с другите майки, досега не ми се беше случвало така да я оставам спокойно. Чак ми се прииска и  нейният рожен ден да го проведем така, но едва ли края на октомври ще е подходящ за празнуване навън.
И аз имам снимки от варненската среща, но вече май публикувахме достатъчно, ако все пак има желаещи да ги видят да свиркат, ще ги кача.
Исках да ви питам какво нишесте приготвяте за бебоците? Т.е. има ли някакво специално бебешко, защото аз в магазина не видях такова и съм и правила от стандартните. Обаче имам предвид нишесте, а не кисел.
А също така ако някой е изпробвал рецепта за бисквити, които са подходящи за бебе да хвърли рецептата тук, много съм се ентусиазирала да направя домашни бисквити.
За тортите: вижте само какви красоти има тук :Mina Bakalova's photostream
Изпратих запитване към жената дали би могла да ми направи торта, ще докладвам ако ми отговори.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 15:09 от briksi

# 489
  • Асеновград
Здравейте, мамчета! Честито на всички празнуващи  newsm51
Не мога да ви изчета - много пишете Simple Smile. Как ви остава време за компа, не знам. Thinking Че и торти искате да правите...   chef
Не мога да се включа по всички теми, но те ме вълнуват и намирам много отговори на въпросите си преди да съм ги задала.
Веселина почти ходи. Не я допускам до пясъчници, но пред кооперацията направиха един и го покриват с найлон - там бих и дала да играе.
Ох, не разбрах само какво стана с нощтното кърмене ... защото при мен това е главната причина за недоспиване smile3507. Веси не иска вече залъгалката, само гърда... а съм се откачила и започва едно тръшкане и реееев. smile3514
Ние на 25 решихме, че ще направим 2 в1 - РД и кръщене. Все още го обмислям, а време - НЕТ.  Thinking
Имаше и още за писане, но Веси ме вика... Кога ли ще ви изчета ...

# 490
  • В сърцето на моите съкровища...:)
           Здрастиии,

Преди малко се прибираме от консултация, та вече актуализирани мерките са ни: 11кг и 79 см! Докторката ме пита-''Той на годинка и колко стана?'',а аз казвам,че вчера е направил 11 мес. и жената казва-''Ми,те мерките са му за толкова''  hahaha

brasto , много готино сте го замислили!  Peace Тортите са невероятни! И аз се присъединявам към въпросите за финансовата част  Whistling

# 491
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ми, не мога да не ви споделя как яде от вчера Стоян, това го прави с абсолютно всичко!  Crazy

Ако не друго, поне е забавен.

А всякакви твърди храни - бисквити, плодове и зеленчуци изхвърля от столчето на земята най-демонстративно.

# 492
Ама каква е цената?
Извинете ме, но аз недовиждам нещо напоследък, както може би съм ви казала.

Хейли, много хубави пожелания, благодаря. От какво са сополите?

В нашия пясъчник изхвърлих вече една купчина, днес не ги изхвърлих, понеже се канеха да чистят други хора организирано. Интересното е че дворът е заграден, вратите се затварят така че това куче дето ги е произвело явно му се отваря вратата от човек.

Утре няма да идваме, защото сме на плуване, освен ако нещо не стане с плуването.

Ноел, моят също повръща снощи, понеже знам за другите реших че е вирус, обаче накрая изповърна едно грозде почти цяло, огромно само цепнато на две и адски ТВЪРДО. Ужасих се какви гроздета им дават в градината и как ги гълта цели. Той от известно време се оплакваше все че го боли коремът, ние не му вярвахме, сега му вярвам и знам защо го боли, ама каква полза. Като имам такива големи претенции, трябва да си го държа вкъщи.

Облаче, спомних си че ти нещо се беше притеснила, че не помниш думи. Аз също ги забравям, но най-често ми се случва да не виждам и това май е от депресия. Супер съм. На всичкото отгоре като вляза в магазин и почна да плащам, синът ми решава че точно тогава трябва да прави истерии, и няма да ви казвам колко пъти бъркам.

Аник, ние пък с нашата педи не си говорим за кърмене, да не си разваляме отношенията  Mr. Green

Марвина, от къде се купува готов фондан?

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 16:19 от Саманта Упс

# 493
Хора, браво на проходилите бебоци, ама я да питам - останаха ли НЕПРОХОДИЛИ октомврийчета??? #Crazy Mr. Green
Моята тъкмо пролази, ти за ходене ми говориш Whistling

Илка, давай рецептата за гараша

Флъфи бях се напушила за нашата градина, ама като чета за при вас ми става съвсем песимистично.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 18:15 от Саманта Упс

# 494
Не съм паднах от смях rotfImbo rotfImao

MISHANA13 - много сте големи направо онемях, ама нека, така да расте детето.
Имам пак въпрос, макар че още никой не ми е отговорил на предните, обаче аз си продължавам да пиша, не се отказвам Grinning
От вчера Преси нещо ми кашля, не често ама си кашля де. Водих я при лекарката- нищо била здрава. Някой да ми каже нещо за лека кашлица, някакво чайче или нещо такова, че не искам да се задълбочи. Аз покрай моята лекарка ще стана и аз педиатър като се налага все да се самообучавам.

Общи условия

Активация на акаунт