Отговори
# 465
За ходенето и ние не ходим още,опитвам с коланче се отпуска прави крачки ,но залита все още.Понякога го лъжа като застана срещу него и му протягам ръце се лъже и прави 5-6 крачки.За тортата и аз не съм измислила още,имам една съседка дето прави торти ,ако ми харесат ще поръчам при нея.

# 466
  • Сливен
честити последни месечинки на ЦВЕТИ на Sunny_77,ЕМА на Аz-mama2,СИМОНА на Tiya_4 И на ГЕОРГИ на Irinpolis
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕНАТА София, Сока, Софи, Вяра, Вера, Верка, Надежда, Надя, Надин, Любов, Любомира, Любомир, Люба, Любо, Любчо, Любен
честит празник и на всички Софиянци

# 467
Честити месечинки на Гого, Цвети, Симона и Ема! Да са здрави и да носят много радост на всички!

Честит имен ден на всички с името София, Софка, Софи, Вяра, Вера, Верка, Надежда, Надя, Надин, Любов, Любомира, Любомир, Люба, Любо, Любчо, Любен! Да си носят името със здраве и нека им донесе много вяра, надежда и любов!

Честит празник на София и всички софийски жители! Нека бъдем малко по-възпитани и да пазим повече чистота! Praynig

За ходенето - аз Симеон го броя за проходил, но само защото от време на време инцидентно и под мой натиск направи 3-4-5-6 стъпки. Днес го пуснах и той направи няколко крачки до пейката. Но сам го е страх да се пусне, ако усети овреме, че ще го пуснам и няма за какво да се хване директно сяда Laughing

Ох, как хубаво си бях заспала Grinning , ама една кашлица ме е подгонила #2gunfire и да не събудя мъжете се изнесох Tired .

Днес доки каза, че малечко вече го броим за излекуван Party Party , но да си му слагам капки и мазилки до 10-тия ден.
Като й казах, че още се кърмим щяха да й паднат очите, беше шокирано-възмутена. Можело най-много сутрин и вечер, трябвало да отбивам вече, каза ми какви яденета да въведа, от наща храна да му давам Shocked (щото не знае как готвя....), нооооо аз бях изключително сдържана (отдавна не ми се беше случвало) и само казах "да" Joy . Аз от кога го чакам това кърмене, тя ще ме кара да отбивам, да бе да! Crossing Arms Whistling . Тя като не иска, да не кърми, аз пък искам! Crazy

Миме, няма да се притесняваш за Дени! Hug Нека си пада детето, че и да се научи как да се пази Peace

Не съм, няма оттърване при вас... Що така сега имате пак Т?

ами май толкоз' от мен! лека и спокойна!  Hug

# 468
  • Сливен
красе единственото което ме притесняваше беше ,че падна по лице до крака на вентилатора и не бях сигурна дали не се е ударил в него

# 469
Набързо да се разпиша и аз преди лягане!

Честит имен ден на всички именници!! Да са живи и здрави, да си носят с радост името! Специално за Надето!!!  bouquet Hug

Честити месечинки на дечицата!!! Да са живи и здрави и те и много щастливи деца!

Флъфи,  ooooh! Hug Не ви е лесно с тези първобитни условия в детската градина - по-силният оцелява...  Tired ooooh!

Ноел, радвам се, че Моника вече е добре. И аз имам един лош спомен от детството: като бях малка (около 14-15 г.) помня, че мнооооооого ми се беше дояло шоколад и врънках нашите да купят. Накрая не издържаха и купих акутия от 1 килограм течен шоколад. Ей, като хванах лъжицата и задбравих да спра. За 1-2 филма време отиде този ми ти шоколад. На следващия ден бях в едни ОГРОМНИ петна по цялото тяло и не исках и да чуя за това кафяво нещо.  Laughing Сега ям сравнително премерено, освен ако не ме е подгонил цикълът и не унищожавам по 2-3 шоколада наведнъж...  Flutter

Миме, дано Дени е добре и да му размине бързо уплахата (а и на теб също)!  Hug

.......
Днес доки каза, че малечко вече го броим за излекуван Party Party , но да си му слагам капки и мазилки до 10-тия ден.
Като й казах, че още се кърмим щяха да й паднат очите, беше шокирано-възмутена. Можело най-много сутрин и вечер, трябвало да отбивам вече, каза ми какви яденета да въведа, от наща храна да му давам Shocked (щото не знае как готвя....), нооооо аз бях изключително сдържана (отдавна не ми се беше случвало) и само казах "да" Joy . Аз от кога го чакам това кърмене, тя ще ме кара да отбивам, да бе да! Crossing Arms Whistling . Тя като не иска, да не кърми, аз пък искам! Crazy
.....

Joy hahaha Смея се, защото и аз имах много подобен разговор днес с нашата докторка. Като й казах, че Ники отказва да яде каквото и да било, тя ме пита дали се кърмим и дали имам още кърма. отговорих й, че дори може да го изхранвам само с кърма и тя само замълча тактично и каза да си го кърмя, като иска детето. Обясни, че заради запушения нос отказва да яде, че нали обонянието е свързано с вкусовите рецептори и той сега като не може да подуши храната, не я усеща вкусна, а цокането си му е вроденото, та затова така.  А и да му давам това, което му се яде (което в момента са само бисквити и сухари). Та, Краси, моято докторка беше с по-приемлива реакция.  Mr. Green

За ходенето, моето диване не ходи само, но от известно време бута много добре количката (кракомобила). Бута и бяга след него... Хахахаха... Много е сладък. Като успея да го снимам, ще пусна.  Peace Иначе успявам да го прилъжа да ме държи само с една ръка и да ходим по малко...

Бобче, много благодаря за готината идея с кулинарния подфорум. Питах там и да видим дали ще имам успех. Краси, ако съм нацелила темата, после ще пусна и линк специално за теб. Wink

Орхид!  smile3501 Мадама голяма е Евичка!!!

Сигурно изпускам нещо, ама ще прощавате - мозъчето ми току що изключи и отивам да го пусна да се зарежда с някакъв сън (какъвто има)...   bouquet Hug

Лека на всички!!!

П.П. Набързо-набързо - колко да е бързо, я?! Опнах тук едни шалтета, спални чували и т.н. Хайде, завивайте се и да спите всички тази нощ!  bowuu Whistling

# 470
  • София
Абе днес подухваше по едно време  newsm78, та да прасна и аз една завивчица, а  newsm08
Честит имен ден на именяците  Mr. Green Живи и здрави и да ви се славят имената!
Започвам с мерки и теглилки - пресни-пресни - 11м. и 5дни Мартина тежи 9950 и 76 см е висока (+250 гр. +0 см.) Този месец сме качвали на дупето, а не на височина  balloon
Ама как ми стана мазничко на душата, че не съм само аз с "ъъъъъъъъ", "онова", "това там" или просто "..." нищо - гледам тъпо и се чудя какво всъщност искам да кажа  smile3532 ))))))) Облаче, шъ съ упрайм, ма не се знае кога ))) А това пък с подреждането и подобни домакински занимания- мисия невъзможна  ooooh! Бебелана само стои и ме дърпа за крака да се гушкаме и не исак да си играе сама, от няколко дни направо пищи като изляза от стаята... изобщо нямам никаква възможност да свърша каквото и да било, бях се зарекла днес да не излизам, ама заради консултацията излязох, после дойде брат ми, после  на доктор с баткото и още и още и се пребрахме пак в 9 часа ooooh!
И днес се запознах с Ely-st  Hug, изключително мил и фин човек, много ми беше приятно да си бъбрим, дано скоро пак да се видим... Пък нейния сладур един срамежлив в началото, ама после се отпусна и се закачаше и се смееше, ама не дава на Марти да му пипа количката   Joy А как хубаво ходи  Heart Eyes Марти е на светлинни години след него  Sunglasses
Оставяте ли си бебетата да играят в пясъчниците в градинките? Днес за първи път оставих Марти в пясъчника да се въргаля и пак се замислих дали не греша Thinking, заради кучетата и другите мръсотии... на морето си беше друго, ама тези пясъчници тук в софия  ooooh!
Торта ще се опитам сама да направя, някаква по-големичка от десегашните ми опити и мисля да е от неща, които и бебетата могат да хапнат, с изкл. на фондана - купих готов сега и да видим дали ще се справя с него... Имам още малко време за идеи каква да бъде, но си мислля че като започна тогава ще ми дойде музата (предварително ще я поканя, че на няколко пъти ме изоставяше Mr. Green)
Прохождане -  никак, и мен като Олето бърсането на пода ме устройва идеално  Laughing

sleepuu

# 471
  • София
Добро утро  Hug
Бебето не можа така да ми съсипе либидото, както ранното ставане на ученика, ейййй  Joy
Това с разминаването и кратките команди у нас се получаваше още миналата година, когато Иво беше първа смяна и трябваше да ставаме преди 6, сега гледам, че пак упорито сме тръгнали натам. Горкото Майче, вечер докато стане време за къпането й, вече сме готови да заспим преди нея  Laughing Снощи след банята и лягането й щяхме да си правим салатка, ракийка, аз даже до магазина за сирене щях да ходя, ама какво ти братче - мушнахме по една чиния от манджата, баня и буффф в кревата да се дзверим дремещо в телевизора  Laughing

Ноел, дано е вече добре Моника! Мони на Хейли също!  Hug Стига вече болни Simple Smile В тази връзка - Мис Файн, как е Мишелката?

Флъфи, душко, направо не знам какво да ти кажа, най-противното нещо винаги ми е било да се разправям с лелки в ясли и детски градини. Възпитавали за храната - е голямо възпитание е това, дето го описваш ти - плодовете от общата купанка  ooooh!

Марв, аз бих оставяла Мая в пясъчник, ама все още не е спряла да яде всичко от земята и в момента като клекне/седне някъде навън, аз клеча до нея и вадя боклуци. Даже се бях сетила да ви питам - вашите бебета слагат ли все още всичко в устата? Кога, ЗА БОГА!, свършваше тоя период, направо съм се отчаяла вече, тичаме всички у нас като кучета-пазачи и нон-стоп някой й бърка в устата да вади по нещо  ooooh! Само й повтарям "не в устата", а тя само ми се хили в отговор и ми повтаря нйе-нйе-нйе-нйе-нйе-нйе  hahaha

# 472
  • В сърцето на моите съкровища...:)

Честито на всички именници и специално на Саманта Упс и Над!
Много палаво детство и безгрижни усмивки за днешните месечинки!

Моят син снощи заспа веднага някъде към 8 и в 12 реши ,че вече отпочинал е време да си поиграем... Crazy Едвам се приспахме отново...В 2ч. вече доволно спеше...,както и аз сега докато пиша  Tired
Днес сме на консултация,след като предишния път ни бяха объркали часа.. Crossing Arms ,да видим докъде сме стигнали с дегустацията на мамините манджи  Mr. Green
За ходенето - върви,докато го държа за ръце. Ако си позволя да го пусна от едната започва да я търси и се протяга. Единични са опитите ,в които се задържа сам. Обикновено се получава,докато бута някой кашон или проходилката /която отдавна стои вече като експонат в музей/
За пясъчника-играе си,но той е в домашни условия и се покрива,така,че нямам притеснения за ''наличности'' в него.  Peace

Хайде хубав ден!   bouquet Hug

# 473
 Добрьо утрьо! Тука е 6, а ние сме будни отдавна. Какъв хубав почивен ден  Mr. Green Вчера ходихме на лекар-Бърди мерси, че попита  Hug - нищо не и откриха, изписаха антибиотик. Каза, че може да е комбинация от градината+зъби и много и е отслабнала имунната система и за това да лови всичко. Но не изключва и нещо сериозно, та ми даде час за другата седмица, ако пак е вдигала темп ще ни прати в болницата на лекар. Поуспокойх се малко, ама не много де. Рових из нета и четох има доста случай на деца с темп от зъби и градина. Сестра ми, на своя глава е решила и е ходила при педиатърката ни в БГ и и е обяснила симптомите и тя и е казала, че е абсолютно нормало, да не се притеснявам, че е нормално и разтроиство да има и ще мине за няколко месеца  Whistling Та така, сега не се притеснявам  Crazy
 С тия торти ще ме принудите да спра да чета  Crossing Arms Срам нямате, изгълтах две кила плюнки. И може без линкове и снимки, моляяя  Mr. Green
  Честито на всички именници и сладките ни месечинковци   bouquet
  Варненките са супер, а хлапетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само дето почти никой не познах.
  Ние сме далече от ходенето, ама и аз не я уча. Тя дори незнае как да ми подаде ръце и като я хвана, тя се свлича. Ама не съм се засилила де, малко ме прави крива...И без това е кюфте, да не и тежи на крачката още  Mr. Green
  Ох, ревна, а тъкмо бях запомнила на кой какво да кажа, пуу...

# 474
Добро утро Simple Smile

Ехааааааааа,благодаря ви момичета,че от рано сте се сетили за мен  Hug

Ето да се почерпите за моя ИД

Цвети,специално за теб качих почерпката  Mr. Green

Да са ни здрави всички именници и празнуващи днес!Носете си имената със здраве и гордост! newsm51

Честити последни месечинки на бебоците ни  Hug

Дария също не ходи... Прави по 1-2 крачки самичка,ама дотам Simple Smile Като я държа за ръка е по-уверена Simple Smile Ние имаме доста рано-проходили бебета в темата,затова не се очудвайте,че много още не са,нормалната възраст е от 1 до -1 и половина години Simple Smile Няма деца,които да са на опашката или закъсенли Simple Smile Има подранили Simple Smile

# 475

Цвети,специално за теб качих почерпката  Mr. Green

Тъкмо гледам, че си писала и викам я да видя какъв чаршаф е опнала  Mr. Green Ама това и аз го могааа  smile3533 , но пак преглътнах де, че уж съм на лека диета. Честито още веднъж, всичко най-хубаво занапред  Hug

# 476
Добро утро и честит имен ден на празнуващите,със здраве и късмет да си носят името   bouquet
Мимка какво съм чела незнам,но не съм видяла че Дени е паднал,ако се притесняваш за сътресение го наблюдавай.Симптомите са сънливост и повръщане.Никол от както ми е проходила нямаме период без цицина и рана на главата,даже вече се и застъпват.
За тази детска градина думи нямам,как може да държат децата гладни,на какво се опитват да ги научат? #Cussing out

# 477
Здравейте мамитаааааа,

Четох четох обсъждате торти и организиране на рожд ден та реших да се включа защото нашия е съвсем скоро
та: торта съм поръчала от тук- тази жена е страхотна нямам думи за нея !!!! просто е невероятна
http://www.flickr.com/photos/41132251@N06/sets/72157627114153947/
сигурно ще ме линчувате за сумата която ще дам за тортата но за мен си заслужава Mr. Green

от тук поръчвам кейкчета
http://www.take-a-cake.eu/

а ще има и кетеринг, ще е градинско парти с много украса, балони във форми и от тези фенерите с чаена свещичка дето летят....
мисля да направя и плодови шишчета  chef
ще имаме и бебешки фотограф
най важното е да се получи хубаво и весело!!! Heart Eyes
айде до скоро:))))))
 а дааааа да не забравя честито на всички именнички днес!!!  bouquet

# 478
Момичета, толкова сте готини и мили, просто ми давате сили и усмивка! Така се радвам, че не съм само аз . Чувствах се виновна, че къщата ми е разхвърляна и нямам желание за нищо и акъла ми го няма никакъв.
Днес пръскаха вкъщи против хлебарки и излязохме с Бори много рано, към осем. Много освежаващо ми подейства и вече ще излизаме така, по-раничко. Ама с тая количка, дето я тътрузя от четвъртия етаж ми се отщява излизането.

Снощи Бори спа върху мъжа ми, гъгна и плака цяла нощ малката твар.  Cry

Ноел
, дайте ги децата на някоя баба.   bouquet Ние така правим веднъж месечно. Иначе няма отдих и откъде да вземе човек сили за нататък.
Марвина, именно заради кучетата и боклуците аз лично не смея да пускам Бори по пясъчниците, малък е още според мен. То е неизбежно, но поне да поотрасне. Само веднъж съм го пускала, на стърготините на НДК, там е чисто сравнително и много му беше приятно, но на пясъчници не смея. Водя го за ръчичка само.
Бърди, слага в устата и още как. Но реагира понякога, като му кажа Не. Сестра му го правеше докъм 2 години.  Mr. Green

Честито на месечинките!
Честит имен ден на именниците!

Отивам да подвързвам учебници.   bouquet

# 479
Утро!

Симеон пак ми е със сополи Tired . Но мисля, че разбрах от къде се случва...
Аз изобщо не съм спала.

Ох, ужасни мрънкало е! За всичко мрънка! Не стига, че ми е през цялото време закачен за крака, ами иска и в ръцете ми да е. В което няма лошо, но когато трябва да му направя хапване просто ми изпилва нервите.

Брасто, колко ще ви е фотосесията? Party И за колко време? Много весело звучи! И ние си мислехме за градинско парти , но в края ня Октомври едва ли ще е хубаво времето Crossing Arms

Бърди, Hug . Племенникът е на 1.9г и още бута всичко в устата. Сега е далеч по-малко от преди, де. Но май към 2.5-3г им писва на малчовците ooooh!

Марви, оставям го да си играе, знам за какво го позлват котетата и кучетата, обаче пък много се забавлява. Научил се е да си крие малки камъчета в ръката, голяма забава е като си хареса някое малко камъче - първо го взима, после се започва една борба да си го скрие в ръката и се е научил да го подпира на коремчето си и така му е по- лесно, та прилага тия техники и при пясъка. Хваща пясък колкото побира шепичката му и бавно го изсипва, гледа го как пада, опитва се с другата ръка да го хване. Толкова му е интересно, че не мога да го лиша. Е, хапва и по малко, но няма начин Mr. Green . Дано нямаме лоши последици Praynig .

Флъфче, егати ужаса! Като в джунглата - който си докопа да яде - ще има! За другите - здраве да е!

Ани, как сте, милички? Оправи ли се милото ми Никинце?  Ние утре няма да идваме на бебешкото кафе Cry . Ужасно ми е тъжно! Имах цял списък върпоси към конс. Вие ще ходите ли? Hug

Цвети, радвам се, че някой ви е обърнал внимание! Дано всичко е наред и да са само притеснения без основания Praynig Hug

Облаче, радвам се, че се чувстваш по-добре! Пиши по-често, ще си даваме кураж за по-леко приемане на нещата и да продължаваме напред Party
За всички Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт