, ама една кашлица ме е подгонила
и да не събудя мъжете се изнесох
.
, но да си му слагам капки и мазилки до 10-тия ден.
. Аз от кога го чакам това кърмене, тя ще ме кара да отбивам, да бе да!
. Тя като не иска, да не кърми, аз пък искам! 
Нека си пада детето, че и да се научи как да се пази 

Не ви е лесно с тези първобитни условия в детската градина - по-силният оцелява...

, но да си му слагам капки и мазилки до 10-тия ден.
. Аз от кога го чакам това кърмене, тя ще ме кара да отбивам, да бе да!
. Тя като не иска, да не кърми, аз пък искам! 
Смея се, защото и аз имах много подобен разговор днес с нашата докторка. Като й казах, че Ники отказва да яде каквото и да било, тя ме пита дали се кърмим и дали имам още кърма. отговорих й, че дори може да го изхранвам само с кърма и тя само замълча тактично и каза да си го кърмя, като иска детето. Обясни, че заради запушения нос отказва да яде, че нали обонянието е свързано с вкусовите рецептори и той сега като не може да подуши храната, не я усеща вкусна, а цокането си му е вроденото, та затова така. А и да му давам това, което му се яде (което в момента са само бисквити и сухари). Та, Краси, моято докторка беше с по-приемлива реакция.
Иначе успявам да го прилъжа да ме държи само с една ръка и да ходим по малко...
Мадама голяма е Евичка!!!

, та да прасна и аз една завивчица, а 

))))))) Облаче, шъ съ упрайм, ма не се знае кога ))) А това пък с подреждането и подобни домакински занимания- мисия невъзможна
Бебелана само стои и ме дърпа за крака да се гушкаме и не исак да си играе сама, от няколко дни направо пищи като изляза от стаята... изобщо нямам никаква възможност да свърша каквото и да било, бях се зарекла днес да не излизам, ама заради консултацията излязох, после дойде брат ми, после на доктор с баткото и още и още и се пребрахме пак в 9 часа 
, изключително мил и фин човек, много ми беше приятно да си бъбрим, дано скоро пак да се видим... Пък нейния сладур един срамежлив в началото, ама после се отпусна и се закачаше и се смееше, ама не дава на Марти да му пипа количката
А как хубаво ходи
Марти е на светлинни години след него 
, заради кучетата и другите мръсотии... на морето си беше друго, ама тези пясъчници тук в софия 

Стига вече болни
В тази връзка - Мис Файн, как е Мишелката?
Само й повтарям "не в устата", а тя само ми се хили в отговор и ми повтаря нйе-нйе-нйе-нйе-нйе-нйе

Едвам се приспахме отново...В 2ч. вече доволно спеше...,както и аз сега докато пиша 
,да видим докъде сме стигнали с дегустацията на мамините манджи
- нищо не и откриха, изписаха антибиотик. Каза, че може да е комбинация от градината+зъби и много и е отслабнала имунната система и за това да лови всичко. Но не изключва и нещо сериозно, та ми даде час за другата седмица, ако пак е вдигала темп ще ни прати в болницата на лекар. Поуспокойх се малко, ама не много де. Рових из нета и четох има доста случай на деца с темп от зъби и градина. Сестра ми, на своя глава е решила и е ходила при педиатърката ни в БГ и и е обяснила симптомите и тя и е казала, че е абсолютно нормало, да не се притеснявам, че е нормално и разтроиство да има и ще мине за няколко месеца
Та така, сега не се притеснявам 
Срам нямате, изгълтах две кила плюнки. И може без линкове и снимки, моляяя 
Само дето почти никой не познах.

Като я държа за ръка е по-уверена
Ние имаме доста рано-проходили бебета в темата,затова не се очудвайте,че много още не са,нормалната възраст е от 1 до -1 и половина години
Няма деца,които да са на опашката или закъсенли
Има подранили
, но пак преглътнах де, че уж съм на лека диета. Честито още веднъж, всичко най-хубаво занапред

Ние така правим веднъж месечно. Иначе няма отдих и откъде да вземе човек сили за нататък. 
. Но мисля, че разбрах от къде се случва...
И за колко време? Много весело звучи! И ние си мислехме за градинско парти , но в края ня Октомври едва ли ще е хубаво времето 
. Племенникът е на 1.9г и още бута всичко в устата. Сега е далеч по-малко от преди, де. Но май към 2.5-3г им писва на малчовците 
.
. Ужасно ми е тъжно! Имах цял списък върпоси към конс. Вие ще ходите ли? 

Препоръчани теми